• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    Klub pro vsechny, co na facebooku provozuji stranky - Facebook Pages. Rady a zkusenosti z provozu, co a jak funguje dobre a co ne. Jak spravne vytvorit a udrzovat stranku, jak na vyvoj aplikaci a jak nenastvat lidi :)
    rozbalit záhlaví
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    FERRENC: ty nechodící SMS se teď řeší hrozně moc. kolují různé varianty, co komu funguje...

    1) pokud máš možnost řešit to v BM se supportem - to je asi nejlepší, měli by ti být schopní poslat jednorázové back-up kódy
    2) hodně lidí psalo, že jim pomohlo změnit jazyk appky z češtiny na angličtinu
    3) krkolomná varianta, která ale reálně pomohla třeba mému společníkovi ve firmě - vytvoříš úplně nový FB účet, zadáš tam svoje telefonní číslo - najednou na něj sms (k novému účtu) chodí a u tebe je dvojfázové ověření pryč; u sebe to následně změníš na Google Authenticator

    (koukám, že odpovídám po 10 dnech, ale přijde mi, že to furt někdo řeší, takže i pokud jsi to vyřešil, třeba se to může hodit někomu jinému... Meta problémy my ass - to je fakt až legrační, jak se jim to rozpadá pod rukama.)
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    Ahoj, nevíte pls co mám dělat, když mě Facebook nepustí na desktopu přes dvoufázové ověření? Resp. SMS mi nechodí a pro appku na dvoufázové ověření mi mobilní aplikace nezobrazí potřebný klíč pro propojení. Nedávno mi dokonce přišlo, že můj FB byl napaden, ale nevím, jestli to může mít souvislost. Díky.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JAVESEU: no to ti tady bohužel nikdo nepomůže, protože tohle spadá zrovna do věcí, co prakticky nejdou řešit - pokud neznáš někoho přímo z FB :( a v tomhle případě by to asi navíc musel být buď kámoš nebo někdo s touhle komunitou nějak související...
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    ADAMM: Tak to nikdo znás, kdo nesleduje dětský porno! :D Jak jsem to asi měl vědět před pěti lety kdy to FB bez problémů povolil. Hm? Vzhledem k tomu jak relativně malá komunita LNG je tak, všichni. Blbý je že cílíme na nový lidi, pořádáme eventy, a má to prostě nějaký jméno=značku. A každej nejen v ČR kolem skejtu ví že PTHC je banda nadšenců z Prahy co šredí ulice Co je problém, že já to rád změním ale FB mi to neumožňuje a na podporu jsem psal před 2 měsícema. Hele fakt by mi pomohlo přijít s nějakým řešením místo = založ si novou stránku.. Díky :)
    WERT
    WERT --- ---
    Hledám někoho na dlouhodobější spolupráci, ideálně někdo kdo pracuje Freelance.

    1./ správa sociálních sítí (Meta + Tiktok)
    2./ SoMe Marketing (placené kampaně a reklama)

    Pro různé projekty a klienty.
    (Kosmetika, Cukrovinky, Sportovní Eventy...)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JAVESEU: upřímně, já bych s touhle zkratkou spojovanej být nechtěl (byť jsem si to musel nejdřív vygooglit a je otázka, kolik lidí to zná...)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    WATTEVILLE: Hele nechci, protože mi to přijde 1) nesmyslný 2) jako jednoduchá změna 3) je to propojený s IG a ty co už jí našli tak ji vidí. Navíc když to sdílím ve skupinách, jsou příspěvky té stránky normálně dohledatelné.. Ale jasně, když to jinak nepůjde. :)
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    JAVESEU: A nechceš jí založit novou? Jestli to stejně rok nikdo nemuze najít. A nebude to zatížené tou kontroverzní historií pro fb.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj mám prosbu o pomoc. Máme vytvořené stránky na FB od roku 2018 a název je PTHC. Bohužel jak jme před rokem zjistili, je tato zkratka nevhodná a používá se v dětském pornu a z toho důvodu nejde stránka na FB vyhledat (poslední cca rok) a odkazuje to na nějakou osvětu. Každopádně my se věnujeme longboardingu a znamená to na Prague Town Hill Crew. Ok, řekl jsem si změníme název ať to není problém, jenže to mi nejde a už se s tím prcám (musel jsem to použít :D) několik dní. Ať to dám dohromady nebo všechno malejma není možní jméno změnit a já už jsem zoufalý, protože děláme akce pro veřejnost a oni si nás nemůžou vyhledat. Psal jsem na FB už 2x zatím reakce =0. Díky za jakoukoliv radu.

    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    Ahoj, je mozne, ze jsem v bloku u nekoho, kdo je muj pritel na FB, kdy otevru hlavni profil te osoby, ale nanabizi se tam ikona "zprava", presto tam je ikona "pratele"? Mohu poslat zpravu skrze otevreni dialogu v historii zprav, ale ta se nedoruci. Diky.
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    ahoj...netusi nekdo, jak se da smazat 10x fejsbukem zopakovany prispevek v diskuzi eventu ? zakladateli eventu ani me jako spoluporadateli nejde, resp. netusime jak.
    PSY_CTRL: Energetic Philanthropy
    https://www.facebook.com/events/576670550961581/?active_tab=discussion

    = zaklikl jsem prijmuti spoluporadatelstvi a 10x se tam vlozilo "Gondaria.com photo & video added an event.", coz odsunulo dalsi prispevky do prehistorie na dno browseru ;]
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    HORST_FUCHS: Je to phishing, a neposila to FB. Rozhodne se nikam neprihlasuj.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    RUDIE: nice :) to je imho víc, než k čemu má přístup 95% zaměstnanců Meta.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    obycejnej clovek je vetsinou bez sance, ja mam diky tomu, ze pracuju v globalnim hudebnim vydavatelstvi pristup do Media portalu, kde se tyhle veci daji vetsinou v řádu hodin max dnů se supportem vyřešit. Mají tam na všechno kolonku, pro zajimavost prikladam screenshot.
    Ale musím dodržovat závazek, že se bude vždycky jednat o umělce, který zastupujeme a pokud bych si to chtěl využít k osobním účelům, tak mi seberou přístup.
    Prostě lepší služy jsou jenom pro lepšolidi!

    ADAMM
    ADAMM --- ---
    nic jinýho než osobní vztahy a protekce nefunguje 🤷
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SKAFF: no proto potřebuješ někoho, kdo má ve FB dostatečně vysoký spend, aby se vyřešil ten původní problém - čili blokace účtu. do nedávna jsem měl ve FB kontakt, co takovou věc (dokonce tam šlo o stejnej problém, hacknutí profilu a jeho blokace kvůli dětské nahotě) uměl vyřešit. nicméně, teď už tam ten člověk není; a i kdyby byl, schovával jsem si to pro výjimečné příležitosti, protože nebudu dotyčnýho bombardovat s každým druhým bloklým profilem, o kterým někdo napíše na nyx, to bych mu za chvíli posílal tři requesty denně.
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    ADAMM: myslim, ze přesun pod BM agentury musíš povolit z obou stran a když jedna nemá access, tak to asi nepůjde
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Infostealer malware targets Facebook business accounts to capture sensitive data | TechRepublic
    https://www.techrepublic.com/article/infostealer-malware-targets-facebook-business-accounts-to-capture-sensitive-data/

    bacha na to :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam