• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game

Programujeme agenty pro gr1d.org!

http://www.youtube.com/watch?v=3XZ9-_EgisE

Registrovaní nyx hráči:

Gr1d leader:
    TcKs - Level 6 Pirate based in Shanghai Port District

Level 6:
    Fronema - Pirate based in Shanghai Port District
    Matasx - Hacker based in Shanghai University District
    SUK - Engineer based in Shanghai University District
    Pjotr - Hacker based in Old Wujiaochang

Ostatní:
    AlphaTeam - Level 5 Engineer based in Jian Guo Men Wai
    Goshewan - Level 4 Pirate based in Port Nordkyn

Neaktivní ?
    Esy - Level 6 Racketeer based in Henan Minority
    jachymko - Level 5 Engineer based in Shanghai Port District
    VirtualVoid - Level 3 Engineer based in HITEC City
    Neurolog - Level 2 Hacker based in Chuy River Traders

Dočasně vyřazeni z klanu: SUK

Kód pro ty, kteří se chtějí podílet na Clanu lidí z nyxu... poskytl Matasx
    Kdo chce, nechť použije tohle, kdo ne použije svoje :] a kdo nehce hrát společně ať řekne :]]

Aktuálně

Zbývají poslední dny do ukončení soutěže. Podporujeme TcKs.
    rozbalit záhlaví
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    VIRTUALVOID: A kolik je "vela" :)?
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    nelogujte vela hosi, ja za to dostal minus z exp:)
    ESY
    ESY --- ---
    SUK: ja jsem ted u rodicu na navsteve a akorat me po ceste enco napadloa vul me expirovalo studio na netbooku, tak taham 210 express :D
    SUK
    SUK --- ---
    Fajn. Prave jsem potkal cloveka. No. A ja debil - nemam implementovan utok a jenom prolejzani a ziju s tim, ze nikoho nepotkam. To je smula :)
    ESY
    ESY --- ---
    PJOTRIK: od lvl 2 je arena prej, takze uvidim ;] JA sice ted jedu pryc a asi dozejtra tam budu ale minimalne zkouknu co bude novyho an lvl 2 :D
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    SUK: ja jsem teda driv stihnul nasbirat expy na dalsi level a timpadem dalsi ukoly, utoceni jeste ani nemam implementovany :-) ale loguju jestli nekoho potkam a nic
    ESY
    ESY --- ---
    SUK: covece ja narazil na nekoho kdyz jsem hledal asi po 3ech hodinach :D ale to byl luck.. ted cekama nic :D
    BULHI
    BULHI --- ---
    TENCOKACISTROMY: no ja vim, ale proste tech dlouhejch zimnich veceru je posledni dobou nedostatek :-) ale treba se dokopu, ta hra me celkem zajima
    SUK
    SUK --- ---
    Ták, a uz tak nejak jakoze prolejzam prostorem. Muj ukol je nekoho zatakovat. Existuje sance ze na tech minimalne 300000 polickach co tu asi tak jsou nekoho potkam? Jak dlouho to nekomu z vas trvalo? :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    BULHI: To neni zas tak moc velkej problem, ne? Stejne ty jazyky si jsou v hrozne moc vecech podobny. Nejvetsi rozdil bejva jen syntaxi, a to se da zvladnout. Mas zabavu na dlouhe zimni vecery :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    prej Delphi.NET, to jsem netusil ze se jeste v nejaky podobe drzi ten starej dobrej Pascal pri zivote :-) ale dneska bohuzel ovladam na nejaky pouzitelny urovni uz jen PHP
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    BULHI: to uplne ne, staci neco z http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_CLI_languages

ESY: k tomu jsem se jeste ani nedostal, ja zatim jenom obsazuju nody a dneska si asi pod stromecek napisu druholevelovyho agenta :-)
    BULHI
    BULHI --- ---
    hele kvuli tomu se musim naucit programovat v C# co? :-)
    ESY
    ESY --- ---
    PJOTRIK: ja nemuzu dat ten ukol stim zabitim hrace a pouzitim scrumu :D zatim jsem nasel jen jednoho enemyho ;D tak aspon harvestim nody..
    SUK
    SUK --- ---
    Neco takoveho jsem hledal. Nebo teda nevim, jestli je to primo ono, nicmene vypada to zajimave. Uz jsem registrovan, mohli teda trosku zapracovat na nejakym detailnejsim uvodnejsim popisu bo uz mam jakyhosi hrace s nejakyma vlastnostma a pritom stale netusim coze se to deje :)
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    ARTIE: ovladnout gr1d :-) ona te ta hra docela dobre provede pomoci ukolu, teda aspon zatim. Ja jsem se zrovna dostal na 2. level, takze uz konecne mam jmeno
    ESY
    ESY --- ---
    ARTIE: stahnout sdk, naprogramovat agenta a poslat ho do hry :]]
    ARTIE
    ARTIE --- ---
    Vypada to zajimave, tak nejak jsem probehl tu wiki, ale zatim nemuzu rict, ze bych uplne chapal o co v ty hre presne jde a jak toho dosahnout :-)
    ESY
    ESY --- ---
    VIRTUALVOID: vacation mode ma jakej vliv ?
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    ESY: jo, nastavil som vacation mode .. berem notas ale net asi nebude :( tak skusim navrhnut nejaky model :))))
    ESY
    ESY --- ---
    VIRTUALVOID: tak zkusit se muze vse :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam