• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    SUK
    SUK --- ---
    VIRTUALVOID: Muzes zkusit neco takoveho napisat ;) Ja nad myslenkou neco podobnyho udelat premejslim uz dlouho, ale asi bych to nezvlad. Jinak si ale myslim, ze osetrit vsecko mozny neni uplne sranda hele ;)
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    jezisi kriste, cim dalej tym viac mam pocit ze to robi ale STRASNY AMATER! kua kua kua, odstrante ho niekto
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    FRONEMA: koukam ze pomalu pisu..
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ja koukam ze pres noc se mi nasbiralo 2100 nodu... to je hezky... ale ta zprava me netesi :/
    "Anyone level 3 or greater as of right now will be rolled back to their state at 24 Dec 2010, 9PMish

Affected players - all players level 3 or above right now will be affected
    Achievements for affected players will be rolled back (thanks EpicFail)
    Experience for affected players will be rolled back
    Level for affected players will be rolled back
    SUK
    SUK --- ---
    A luxus. Bude rolback :(
    Holiday Period Plans - Update 1 - Announcements - Announcements - gr1d.org - the persistent multiplayer online programming game
    http://gr1d.org/forum/Announcements/6e5a9342-ba77-49c9-9f20-93295aa5a0dc
    SUK
    SUK --- ---
    Kurna, to jsem se pres noc vysvihnul. Obycejnej DFS a jak vali! :) pres 1800 nodu!
    LUNCH
    LUNCH --- ---
    tak zdravím ;-)
    je to dobré, jak se to rozjelo, tak mi agent fungoval (samozřejmě zabral první node a začal sekat chyby, ale to bylo jasné). Tak ještě teď vyvětrat děti a můžu se do toho pustit ! ;-)
    ESY
    ESY --- ---
    a hlavni vec co em zajima jestli je mozny neak zmenit povolani chci bejt sysop kterej umi teleport na nod :/ tim by se huntili lidi neuveritelne :D
    ESY
    ESY --- ---
    LUNCH: kdyby neaky otazky tak rovnou sazeja pokusim se pomoci :]
    LUNCH
    LUNCH --- ---
    ESY: Jojo, díky za zprávu. Jo, ten kód je jen testovací blbost. Šlo mi o to vidět, jestli to vůbec něco dělá. K Move jsem se ještě nedostal ;-)
    ESY
    ESY --- ---
    posledni uspesne provedeny tick byl 7250
    ESY
    ESY --- ---
    LUNCH: Opravdu to posledni hodinu+ nejde ticky sice tikaj ale vse ostatni je frozen..

Co se tyce tvojeho kodu je ok. Jen chudak zabere prvni nod a pak ji bude zabirat porad dokola s error hlaskou o claimovani svojeho nodu :]

PJOTRIK: nevim zas tak hrozne dokumentovany to neni :] Hlavne neni tam moc veci co by clovek po dvou dnech co na to kouka nevedel :]

TENCOKACISTROMY: jses tam

LUNCH
    LUNCH --- ---
    PJOTRIK: Tak to je dobrá zpráva. Tuším, že první upload jsem dělal někdy před půl hodinou...takže je šance, že chyba není u mě. Má být ta odstávka, tak třeba je to to. Jsem fakt zvědavej, jak to vypadá, když to maká. Asi se to ani časem neobjeví, ale kdyby se tam někde objevila mapa, která by se mu procházením nodama odkrývala... to by byla fakt bomba. Už i takhle ale skvělý nápad.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    LUNCH: je to ted chciply neco pres hodinu. jestli se ti to nedari dyl, je neco spatne u tebe.
    Jako je to hodne bidne dokumentovany, clovek se v tom musi hodne hrabat. Ale da se to brat jako challenge, a pokud muzu zatim soudit, clovek v tech zpravach a ukolech postupne dostava informace tak ze neni nikdy v koncich.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    LUNCH: imho ne, me taky bezi.. cas na spradani budoucich planu :)
    LUNCH
    LUNCH --- ---
    Tick ale jedou... jestli se nepletu... Neudělal jsem někde botu?
    LUNCH
    LUNCH --- ---
    uff, tak to mi trochu spadnul kámen ze srdce. Co jsem s tím začal, tak jsem zatím neměl žádnou response. Nejedná se o sváteční odstávku? nebo ta teprve přijde? Tož nevím, jestli si tu mám zoufat a čekat až zahřmí.... těšil jsem si, že si konečně claimnu jeden node. Přiznám, že úroveň dokumentace a hlavně nulový "úvod do prostředí (příběhu)" je na samé hranici mé ochoty se v tom vrtat. Ale jak tu koukám, tak to možná bude za trošku námahy stát.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    LUNCH: mam pocit ze stale jeste se to nezobrazuje nikomu, je to nejak sekly
    LUNCH
    LUNCH --- ---
    Zdravím, už jsem opravdu zoufalej. Snažím se to rozchodit, ale někde je bota. Podařilo se mi uploadnout a rozběhnout agenta (zatím pokusný). Nemám na něj vůbec žádný požadavky, stačí mi, aby prostě jen a jen něco nahlásil do syslogu. Ale nic to nedělá! Kód zde:

namespace HrrdloCutter
    {
        // Class marked as compliant.
        [CLSCompliant(true)]
        public class AgentZero : Gr1d.Api.Agent.IPirate1
        {
            private IDeck _myDeck;

public AgentZero(){}

#region IAgent Members

public void Initialise(Gr1d.Api.Deck.IDeck deck)
            {
                _myDeck = deck;
                _myDeck.Trace("I just Initialised!",TraceType.Verbose);           
            }

public void OnArrived(IAgentInfo arriver, IAgentUpdateInfo agentUpdate)
            {
                _myDeck.Trace("Agent "+arriver.Id+" from clan "+arriver.Clan+" just arrived here on node "+arriver.Node, TraceType.Verbose);
            }

public void OnAttacked(IAgentInfo attacker, IAgentUpdateInfo agentUpdate)
            {
                _myDeck.Trace("I am ATTACKED by "+attacker.Id.ToString()+" with Level="+attacker.Level.ToString(), TraceType.Verbose);
                this.Copy(this);           
                this.Attack(attacker);
            }

public void Tick(IAgentUpdateInfo agentUpdate)
            {            
                _myDeck.Trace(_myDeck.TickNumber.ToString(),TraceType.Verbose);
                this.Claim(agentUpdate.Node);
            }

#endregion

}

HEELP. Prostě je to running, ale nic se nikde neobjevuje, nic to nedělá :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam