• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game

Programujeme agenty pro gr1d.org!

http://www.youtube.com/watch?v=3XZ9-_EgisE

Registrovaní nyx hráči:

Gr1d leader:
    TcKs - Level 6 Pirate based in Shanghai Port District

Level 6:
    Fronema - Pirate based in Shanghai Port District
    Matasx - Hacker based in Shanghai University District
    SUK - Engineer based in Shanghai University District
    Pjotr - Hacker based in Old Wujiaochang

Ostatní:
    AlphaTeam - Level 5 Engineer based in Jian Guo Men Wai
    Goshewan - Level 4 Pirate based in Port Nordkyn

Neaktivní ?
    Esy - Level 6 Racketeer based in Henan Minority
    jachymko - Level 5 Engineer based in Shanghai Port District
    VirtualVoid - Level 3 Engineer based in HITEC City
    Neurolog - Level 2 Hacker based in Chuy River Traders

Dočasně vyřazeni z klanu: SUK

Kód pro ty, kteří se chtějí podílet na Clanu lidí z nyxu... poskytl Matasx
    Kdo chce, nechť použije tohle, kdo ne použije svoje :] a kdo nehce hrát společně ať řekne :]]

Aktuálně

Zbývají poslední dny do ukončení soutěže. Podporujeme TcKs.
    rozbalit záhlaví
    ESY
    ESY --- ---
    LUNCH: zkus se poptat na ircu
    LUNCH
    LUNCH --- ---
    tak k tomu mému slavnému this.Copy. V motd se mi vždy zjeví combat report: Your agent HrrdloCutter.AgentZero,1,1 lost 26 stack bytes(unhandled exception) to the gr1d.org runtime, leaving a remaining -1 bytes.

Což jsem to hodil do try (ten this.Clone() ) a k ničemu to nevede
    LUNCH
    LUNCH --- ---
    Tak při volání this.Copy() přímo v Initialize se mi Inicializuje, vypíše "Calling direct self skill Copy" a o tick dále už máme IAgent.Initialise blocking...
    ESY
    ESY --- ---
    VIRTUALVOID: jo lvl 3 jsem mel mit taky dnes no :DD takze znovu a lepe:D
    LUNCH
    LUNCH --- ---
    ESY: to už těžko dohledám... prostě mi ve statusu místo running psal Crashing... a další tick už byl vypnutý, stejně jako po Recallu.
    SUK
    SUK --- ---
    VIRTUALVOID: Hmmm, pekne. To mas pro kazdej level implementovanych hned nekolik agentu? Ja mam dohromady jednoho agenta pro vsechny levely stejnej. A kazdej ma svy jmeno, nahodne generovany :) Ovsem jmeno se zobrazuje jen v mejch vypisech, nikdo jinej ho neuvidi, coz je skoda...
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    nuze moja rodinka :

NewBreed.Level1.Georgie(1,1) 16/16 bytes Running... Mt Doddabettahalli, Exploring
    NewBreed.Level1.Michaela(1,2) 16/16 bytes Running... Anantagiri Hill, Exploring
    NewBreed.Level1.Zoe(1,3) 16/16 bytes Running... Chilkur Outpost, Exploring

NewBreed.Level2.Jacob(2,1) 32/32 bytes Running... Archangel, Exploring
    NewBreed.Level2.JoeFatigue(2,2) 32/32 bytes Running... Shamshabad No-Fly Zone, Exploring

NewBreed.Level3.McHistoricalInaccuracy(3,1) 48/48 bytes Uploading...
    3 ticks Murmansk, Exploring
    ESY
    ESY --- ---
    LUNCH: jakej crash ti to hodilo ?
    SUK
    SUK --- ---
    Copy: Creates a 1 byte copy of itself, otherwise impossible to distinguish from the original. Contrary to what is written on "the internet", the Copy can claim nodes. There can be 1 copy active for each level the player has

Cooldown Constant 1 False
    Warmup Constant 1 False

Takze bych tipoval, ze vyvoreni kopie musis dva ticky celkem pockat - jeden nez vznikne a druhej az se zotavi z onoho vytvoreni...
    LUNCH
    LUNCH --- ---
    ESY: No this.Copy() ... přesně to jsem udělal! Ale hodilo mi to potom Crash! Strčil jsem to tedy do metody Initialise... a raději tam přidělávám kontrolu, jestli už to bylo kopírováno (_isCopied, který dám na true, aby se potom sama kopie při inicializaci nesnažila kopírovat) - možná to byl předtím problém... Nechápu ale pořádně ty parametry - podivné this.Copy(this) a this.Copy(this, state)?
    ESY
    ESY --- ---
    ja jak zjistuju tak raketyr je arena char:D ma sileny massdmg:D

LUNCH: pokud dobre chapu tak ten kdo ma copy je owner nodu :DD
    to je prasarna chci zmenit povolani >D

a ad copy videl bych to na "this.Copy();"

LUNCH
    LUNCH --- ---
    Piráti všech zemí, spojte se! ;-). Rozjel jsem agenta, mám už asi 15 nodů, ale bojuju s ovládáním! V programování jsem amatér, ale odhodlaný ;-).
    Takže piráti - vysvětlete mi prosím, o co jde s tím Copy! Chápu dobře, že vytvoří svoji kopii, tedy dalšího agenta a ten se pustí do "paralelního" zkoumání a claimování? Přičemž počet paralelních agentů je možno jenom dle levelu. Jenže jak tu metodu volat? uááá. prý nějaký SelfTarget... k tomu nic nemůžu najít. Sorry za plevelení této konfery, ale jsem zoufalec ;-)
    ESY
    ESY --- ---
    VIRTUALVOID: ja ale kazdopadne ne cz/ska le gl;obal :] a hrozne rad bych to udella jako urban dead :DDD

TENCOKACISTROMY: ad spoluprace agentu tady je snad neco :]
    http://gr1d.org/forum/Code%20Showcase/5b1c61d2-2062-4540-af41-45a23ebac732
    SUK
    SUK --- ---
    TENCOKACISTROMY: Jako teoreticky by to mohlo jit tak, ze kazdej z tech agentu bude implementovat nejaky rozhranni (pokud to nebude enginu vadit) ktery bude mit nejakou komunikacni metodu. Ted ale jenom, jestli treba nahodou nejsou ti vraceni agenti nejak zaobaleni nejakym jinym agentem a pretypovani na vlastniho agenta nebude mozny...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    SUK: To jsem taky nasel. Melo by to se tudy dostat na ostatni instance tech agentu. To je dobrej zaklad. Pak to ale chce nejak organizovat ... k tomu jsem se jeste nedostal.
    SUK
    SUK --- ---
    TENCOKACISTROMY: Clovek co je vedenej jako Matasx to zkousel. Nicmene, dobral se jen k deck.GetInitialisedAgents.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Hele, resite nekdo spolupraci vice agentu mezi sebou?
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    ok, tak kto ide do SK/CZ DIY gr1d so mnou? :D
    ESY
    ESY --- ---
    SUK: j lol :D koukal jsem na ircu ;D
    SUK
    SUK --- ---
    Na problemy s ukolama kliknout na "tab" "Player", nedokumentovana ficura (nebo bug? :D ) co udajne opravi ukoly...
    ESY
    ESY --- ---
    u em to taky sedi :] ted jsem an to koukal... Tak jen suk musi poresit co mu to blbne :]]
    Mno nic ja jdu vencit, pak nekam zajdu na obed a pak prijdu, snad uz budu lvl 2 :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam