• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game

Programujeme agenty pro gr1d.org!

http://www.youtube.com/watch?v=3XZ9-_EgisE

Registrovaní nyx hráči:

Gr1d leader:
    TcKs - Level 6 Pirate based in Shanghai Port District

Level 6:
    Fronema - Pirate based in Shanghai Port District
    Matasx - Hacker based in Shanghai University District
    SUK - Engineer based in Shanghai University District
    Pjotr - Hacker based in Old Wujiaochang

Ostatní:
    AlphaTeam - Level 5 Engineer based in Jian Guo Men Wai
    Goshewan - Level 4 Pirate based in Port Nordkyn

Neaktivní ?
    Esy - Level 6 Racketeer based in Henan Minority
    jachymko - Level 5 Engineer based in Shanghai Port District
    VirtualVoid - Level 3 Engineer based in HITEC City
    Neurolog - Level 2 Hacker based in Chuy River Traders

Dočasně vyřazeni z klanu: SUK

Kód pro ty, kteří se chtějí podílet na Clanu lidí z nyxu... poskytl Matasx
    Kdo chce, nechť použije tohle, kdo ne použije svoje :] a kdo nehce hrát společně ať řekne :]]

Aktuálně

Zbývají poslední dny do ukončení soutěže. Podporujeme TcKs.
    rozbalit záhlaví
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PJOTRIK: V tom pripade jeste potrebujes logovat, zda na tebe dotycnej agent v posledni dobe neutocil (OnAttacked".

Ja kdyz jsem premital nad tim, jak vsechny tyhle veci osetrovat, tak mi to prislo fakt dost komplexni i pro tu malou trosku moznosti, co se tam da delat.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    TENCOKACISTROMY: Jo, to raiding/defending zni dobre. Jenom to chce mit jistotu, ze to pouzivaj oba ;-)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PJOTRIK: Uz jsem nasel dobrovolnika :).
    Momentalne tedka me nenapada zadnej jinej zpusob zjisteni (ne)pratelskyho agenta, nez konstantni seznam ID hracu, ktery povazujes za pratelsky.

Jeste teda se da pri raidovani rozeznavat podle IAgentInfo.Action == Raiding/Defending.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    TENCOKACISTROMY: proc ne, muzem se dohodnout, jenom to chce domluvit nejaky zpusob jak poznat sprateleny agenty
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PJOTRIK: Zrovna dneska *tukam na drevo* ty ticky jedou docela rychle. Raid/Defend na hrace ve stejnym sektoru nyni trva 80 ticku.
    Mohli bychom se klidne domluvit, vybrat nejakyho hrace a poslat tam jednoho raidera na lvl#1 a nejakyho defendera na vyssim levelu. Tim by dost stoupla sance, ze se to udefenduje. Kdyz tohle udelame dvakrat (klidne paralelne na ruzny hrace), tak bychom to mohli docela dobre zvladnout.
    MATASX
    MATASX --- ---
    Ja poslal defend k Jack Sparrow a mam splněno 8)
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    TENCOKACISTROMY: jo, to bych taky potreboval. A po pravde mi to prijde dost slozity, vzhledem k tomu jak dlouho trva nahrani agenta k nekomu cizimu - pokud zacnes az kdyz uz se raiduje, neni moc sance to stihnout.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Potreboval bych splnit "Defend another player". Neraiduje vas nekdo?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Tak se mi prave podarilo namockovat rozhrani IDeck a dalsi souvisejici (IPlayer, IAgentInfo, INodeInformation, atd...). Udelal jsem si vlastni extension metody pro skilly (v mockovacim prostredi se volaji mockovane metody, jinak ty z Gr1d.Api.Skill.*).

Mechaniku hry to sice jeste neumi, ale uspesne jsem zvladnul provist deset ticku na svym agentovi.

Ted se to bude ladit mnohem lip :D.
    ESY
    ESY --- ---
    MATASX: par me jich pujc:DD
    MATASX
    MATASX --- ---
    ESY: ale prosimtě, to vůbec nebylo o štěstí :D A btw: mám 15 agentů, vubec nevím co s nima :D
    ESY
    ESY --- ---
    MATASX: mel luck a vyhral ten task!:D
    MATASX
    MATASX --- ---
    ESY: a co sem asi dělal já ty ranečku? :D
    ESY
    ESY --- ---
    MATASX: njn ja ted nic nepsal odvcera nemam naladu a mam ranecek problemu :/ tak to nechavam bezet jak to je..
    MATASX
    MATASX --- ---
    ESY: dobytek ... ale level 5 :P :D
    ESY
    ESY --- ---
    MATASX: ne ty jsi dobytek :DDD
    MATASX
    MATASX --- ---
    tak já sem level 5 ...
    ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY: ja jsem pro :]]

ted me claimuje 5 agentu a nepribejvaj me zadny nody.. nekdo me to svaci hrozne :D
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Hura, tak uz jsem na ctvrtym levelu.

Neudelame nyxackou alianci proti ostatnim :)?
    Kdyz bychom zkombinovali skilly ruznejch povolani, tak bychom jim mohli dobre zamotat hlavu :).
    ESY
    ESY --- ---
    PJOTRIK: ono ty lvly pak uz tolik skakat nebudou :D
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    Vidim ze je nas tu nekolik hackeru, jak pouzivate hackersky skilly? Ja v nich mam trochu nejasno, jak v tom co presne delaj, tak v tom jak je vyuzit.
    TheZone
    - pokud tomu dobre rozumim, tak zvysuje atributy (Ingenuity atd.) pro toho jedinyho agenta. Da se nejak poznat o kolik a jaky je aktualni stav atributu?
    - chystam se ho vyuzit pro obrannyho agenta, ktery bude skill poustet v dobe kdy bude idlovat a kolem nikdo nebude. Mozna ho ale zapracuju i do ostatnich agentu, aby se cas od casu naboostovali.
    Fragment
    - tak tady vubec nevim, co dela... snizuje reliability vsem agentum v nodu, nebo vsem agentum kteri byli v nodu v okamziku spusteni skillu, nebo jeste neco jinyho? A netusim jak to uzitecne pouzit
    Transparent proxy
    - hm, to mi prijde dost neuzitecny. Jako teoreticky by se dalo pouzit pokud potkam silnejsiho agenta a chci se mu vyhnout. Ale pouzivat to asi nebudu
    BitShift
    - mozna podobne, pokud potkam silnejsiho agenta a zjistim ze prohravam, mohlo by se to hodit

Jinak jsem uz level 4, pokud to chcete na nastence udrzovat aktualni. Mne to prijde zbytecny, imho by byl lepsi link na stranku hrace v gr1du.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam