• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    ESY: vpoho, jen abys vedel. ja se stejne chystam zavest, ze pokud nekdo na agenta zautoci, bude utocit zpatky nyx nenyx.
    ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY: ee maj novy.. mno dnes je prace v praci az az, tak se omlouvam ze to bude trvat dyl :]
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    ESY: stara assembly?
    ESY
    ESY --- ---
    PJOTRIK: podivam se na to doma.. vsechny ostatni ignoruje, divny proc ty...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    FRONEMA: Uz jsme pryc protoze me tvoje Viry zabily vzdycky driv, nez se ke me Goshewan vubec dostal :P

FRONEMA: Nevim jak jsou presne implementovany ty souradnice na gr1d.org, ale u me ve zdrojacich si muzes precist jak jsem je implementoval ja (imho spravne).
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    btw, muzu uz do areny vratit virusaky?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    by me zajimalo jak pak fungujou ty souradnice, protoze kdyz si to nakreslite tak kazdej druhej radek je jakoby souplej o pulku do strany
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PJOTRIK: Je to prostor o 20 nodech.
    Vsechny prostory maji tvar ctyrstenu. Cili ten prostor u hracu ma zakladnu tvaru rovnostranyho trojuhelniku o delce strany 4 nody.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    SUK: ok, vyhodim si te.

Pri raidovani se pohybujes v decku dotycnyho, coz je nejakej pomerne malej prostor
    SUK
    SUK --- ---
    PJOTRIK: Psal jsem tu chvilku zpatky:
    SUK "Heledte. Jestli me mate v "klanu" tak zatim z kodu odeberte. Ted mi agenti jenom syslujou nodiky, ja budu mit brzo zkousku a tak budu spis pracovat na ni nez na gridu.".

Klanovani tma pridam az potom. Tedka se o grida staram jen ve smyslu, ze poustim agenty sbirat nody a utocit na vsecko co se okolo me mihne. Takze me klidne mlatte a zerte mi nody, raidy si kdyztak odpustte. Diky za pochopeni. Pak se k vam pridam a vymyslim imba algoritmus na prepadavani ostatnich ;)

- kdyz jsem u toho - vite uz nekdo jak funguje raidovani? Jestli se pohybuju v nejakym konkretnim prostoru?
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    teda to byla noc... proslo na me nekolik raidu a jeste mi na agenty utoci SUK i ESY; dejte si agenty do poradku
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    stahnu svoje virusaky
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Je to aktualni. Posli to tam prosim, diky.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Jsem online, tak ti to tam muzu poslat. Je to jeste aktualni? Taky bych potreboval splnit Arena Domination, tak bysme to mohli pak prostridat.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Poslete mi prosim nekdo do areny neco slabeho nebraniciho se - tedy pokud pak dostanu arena domination (:
    ESY
    ESY --- ---
    taky lvl 6 :] napsano uz je:D
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    yay, level 6!
    ale psat ho budu asi az zejtra...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Vsak v pohode. Root se k tomu postavil imho tak jak mel, a ostatni nabidli kolegialni pomoc, ktera ale taky neni nijak zavratna :P.

Taky si myslim, ze v tomhle pripade by mohl hrat singleplayer :)
    ESY
    ESY --- ---
    a ma i odpoved zmetek jedna ubrecena :/
    ESY
    ESY --- ---
    PJOTRIK: lol to je lama :DD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam