• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PJOTRIK: Jinak hrace dostanes pres .Owner.DisplayHandle.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PJOTRIK: Zavolej ".ToString()" a dostanes ten tvar, co se ti zobrazuje v motd. Z toho uz to rozparsujes.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    To je naprd, jak to tedka chcipe :-(

Tusite nekdo jak z IAgentInfo dostat classu toho agenta, respektive hrace? Primo to tam nikde nevidim, asi by to slo dostat z jeho typu pres rozhrani ktery implementuje, ale tam se bojim ze narazim na omezeni whitelistu...
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    TENCOKACISTROMY: presne tak, aspon si ho pamatovat a sirit informaci k ostatnim agentum.

ESY: fade by nemel byt nekonecnej, ale ja mam pocit ze tyhlety vicekolovy efekty jsou ted rozbity, ze se neukoncujou. Minimalne u Zone to mam overeny a nekde jsem zahlidnul ze se to stava i u Virusu a Bitrotu.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    ESY: Fade neni na nekonecnou dobu. Budeme muset doufat, ze se nejprve odfaduje a pak teprve se bude fadovat zpatky. Pokud se bude fadovat jeste pred koncem ucinku, tak jsme asi nahrany :(
    ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY: co kdyz se neodfejduje... proste bude cekat :] nebo je tam snad max timer na fade?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    ESY: V tom pripade asi nezbejva nic jinyho nez neusatale prozkoumavat ten sektor a cekat az se odfaduje. A jakmile na nej narazis, tak si tu referenci predat do ostatnich svejch (nevim jak komunikovat s cizima) agentu, a ty po nem musi jit.
    ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY: presne tak ani wall nefunguje..
    mno poblem anstava kdy da fadejeste nez prijdes :] nedostanes info niak :]
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    ESY: Aha, to je teda na prd :/. A ten wall to taky nevyresi, co?
    V tom pripade je potreba ziskat na toho agenta odkaz a pomatovat si ho, driv nez na sebe pouzije Fade.
    ESY
    ESY --- ---
    Fade removes the sysop from all available agent collections. Agents that have sighted and stored a reference to the Sysop can still target it while faded, however in this case the Sysop is still not targetted by any area affects
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    MATASX: Napriklad pirat muze hazet Virus postupne na vsechny policka. To zasahne i Fadenutyho agenta.
    ESY
    ESY --- ---
    ja dokud nepritel neredeplojuje tak jsem byl uspesnej :D tak ono lvl 4+ umi wall :D takze nic jinyho neni treba delat:DD
    MATASX
    MATASX --- ---
    PJOTRIK: To teda nevím jak bys to chtěl vychytat ale :-/
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    presne tak. Ja jsem ted neuspesne raidoval theAnomaly - diky tomu vypadku ten raid trval vic jak dva dny :-) A sice jsem mu tam vykillil spoustu agentu, ale ztroskotal jsem na obycejnym vyfadovanym prvolevelu, kteryho proste nejsem schopnej najit :-( Tyhle veci si to chce vychytat.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Ja bych se nejdriv natrenoval na tech slabsich. At si vypilujeme kod a taktiku.
    Najezd na Androgenouse byl fajn, ale podruhy bychom vysledek nemeli nechavat na nahode :).
    ESY
    ESY --- ---
    ja jsem pak sundat nekoho z prvnich tri mist.. aby sjme ukazali kde je nase sila :D
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Na Death2All bych se s radosti pridal :).
    Vypada to, ze to zase neticka :(
    ESY
    ESY --- ---
    MATASX: a jeste niz !
    MATASX
    MATASX --- ---
    Mě se přes noc snažil napadnout Death2All (s ESYm sme ho predtim slusne sjeli, viz graf http://gr1d.org/player/Show/60439b88-fe2f-41ea-a1e1-d8388ccfb76e ). Naštestí sem brzo vstával, tak sem stihl dát defend a ubránit :-]. Asi by potřeboval lekci :D
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Hura hura, vyuzil jsem toho k ziskani Arena domination, 10K expu neni spatne [:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam