• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Hm, tak zatim na me ani jednou nezautocil, pouze mu zabijim agenty... co mi prijde ale divne je fakt, ze je na me okamzite posila znovu ackoli musi videt, ze nezvladaji (a to je posila tak, jak umrou, tzn. nesynchronizovane)
    ESY
    ESY --- ---
    GOSHEWAN: v ty dobe te nikdo nemuze raidovat a ty muzes pouzivat jen lvl 1 agenty :]
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Dalsi ze serie dotazu - k cemu presne je maintenance period?
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    GOSHEWAN: jo, meli by byt opraveny. A predtim ostatne byli rozbity i AllAgents. Osobne uz jsem ale taky presel na AllAgents. Na poznavani kamosu pri raidu/obrane pouzivam AgentUpdate.Action
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Ja zachytil ze je mel root opravit, ale nevim jestli to tak doopravdy je...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: OpposingAgents jsou rozbity. Od doby, co pouzivam AllAgents a filtruju si je sam, jsem nenarazil na problem.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Dalsi dotaz - staci pouzit OpposingAgents abych je poznal od svych a pripadne od vasich? V dokumentaci se pise Opposing agents are those that are defending when you are raiding or vice versa, or not in the same clan, pack, or group (while exploring), ale kdo tomu ma verit, zejo [:
    SUK
    SUK --- ---
    MATASX: Uhahaaa - a kolik stoji takovej defend? Stihnu to jeste?
    MATASX
    MATASX --- ---
    SUK: to samozřejmě neni
    SUK
    SUK --- ---
    GOSHEWAN: Fajn, tak chvilku predtim tam prijdu... aspon si splnim ukol, i kdyz je pravda, ze za 100 ticku ziskam vic expu jenom obycejnym claimovanim nez defendem... doufam, ze defend ostatnich je taky instantni....
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    SUK: Dorazi v ticku 25707 = za 114 ticku
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    GOSHEWAN: pokud vim, pristanou nahodne, stejne jako pri jakymkoliv jinym launchi
    SUK
    SUK --- ---
    GOSHEWAN: Za jak dlouho to prijde?
    SUK
    SUK --- ---
    GOSHEWAN: Kdyz jsem se branil ja, tak jsem je proste dal defendovat a postupne to tam vsechno rozrasili....
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Mimochodem, kdyz dam na sebe defend (takhle se brani, zejo?), pristanou mi agenti vsichni ve stjene node? Nebo je musim nejak sesynchronizovat?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Port Nordkyn, deck
    SUK
    SUK --- ---
    GOSHEWAN: Nemam fade ale klidne dorazim. Kde to je?
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    GOSHEWAN: daleko a nizsi level... bez sance :-(
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Ja jeste nikdy nebranil. Jaka je strategie na braneni u piratu lvl 4? Asi nic moc krome attack, coz?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    To jsem mohl, promin a diky (:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam