• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Jasne, ale o to jde i nejde. Jen ze samotne DB (i kdyby se zapisem) nezjistis, jak co funguje. To je jedno, stejne je otazka jestli by na to byl cas - sem tam upravit kod agenta/uploadnout/napsat neco na nyx je vetsinou v pohode, ale hledat bugy v cizim kodu uz asi ne (:
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: RO k databazi dava dokud neprokazes (nevim jak), ze mas zkusenosti s praci s databazi v produkcnim prostredi. Nedelam si iluze, ze to cely jde lehce rozbit ;).
    MATASX
    MATASX --- ---
    GOSHEWAN: Nezbývá než doufat, že nějaká další verze bude.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Ale koukam, ze nabira pouze na RO k databazi. Toz tohle nema smysl, i kdyz chapu se si nechce nechat sahat do kodu. Nezbyva nez doufat, ze pristi verze bude mit mene bugu, hah.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    MATASX: O to vubec nejde (; Vsichni by tuhle castku meli nekolikrat kdyby cas venovany gr1du venovali sve normalin praci, ale tady jde o ego prece a to je vazna vec! [: Prinejmensim me to bavi vic nez jet sam za sebe bez nejakeho vetsiho cile, pac sam toho clovek tolik nezmuze, neni tolik moznosti.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Ja jdu ted zkouset nekolik ruznych punk agentu... jsem dost zvedavy jak se to zachova, ale samozrjme mam svuj tip... (-:

Kazdopadne cim dal tim vice uvazuji, ze bych se upsal jako vypomoc, pokud tedy stale nabira, pac nejenze tam je dost chyb ale hlavne ta dokumentace je mizerna a kazdda sance nahlednout pod poklicku se hodi. Mam tri prototypy agentu, u kterych netusim, jak se zachovaji, pac to proste neni nikde recene a tudiz je musim rucne vyzkouset - a vzhledem k tomu, ze jde o ruzne formy raidu, vse trva celkem dlouho.
    MATASX
    MATASX --- ---
    Ono zas ta výhra ... v přepočtu 1700 CZK neni nic závratnýho ....
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PJOTRIK: Kazdopadne tedka budu posilat kazdyho agenta zvlast. Nemam ted pred koncem odvahu testovat negativni ticky ... minimalne ne do doby, nez bude root na chatu :P.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    GOSHEWAN: to je urcite dobre, ale jsou tam bugy ktery me pali o dost vic...

TENCOKACISTROMY: doufejme, uz bych mel ty crashnuty mit za chvili zpatky
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    PJOTRIK: To je mozna dobre (;
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PJOTRIK: Tak snad jsou odstraneny i negativni ticky. Ten trik s assemblies jsem pouzival na ziskani agentu zpet prave u negativnich ticku.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    TENCOKACISTROMY: jo, a ani uz nejdou odvolat prepsanim assembly. Aspon mne ne
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Hmmm, agenti uz crashujou spravne.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    MATASX: Zraidoval jsem ho.
    MATASX
    MATASX --- ---
    TENCOKACISTROMY: a zraidoval si ho nebo je to buglý?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Tak Falineth je pokoren! Zrejme se mu nepovedlo udrzet si fade dost dlouho a moji agenti ho behem jednoho ticku rozsekali :)).
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    MATASX: nevim jestli vzdy a vsude, ale ja uz na to kaslu, jdu zas normalne claimovat...
    MATASX
    MATASX --- ---
    Takže raidování je rozbitý jo? >:O Supr.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    TENCOKACISTROMY: vsak uz jsem psal PJOTRIK

Jinak DP jsem vykuchal behem asi dvaceti ticku, bez skillu jenom intenzivni utok... a ted mi to tam vesele claimuje, takze to bylo k nicemu :-(
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Tak to vypada, ze si Falineth opravidl Fadovani :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam