• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    ESY: Super diky. Ted jsem se tam koukal a uz jsem se videsil, ze na me nekdo jde, a oni to defenderi :)).

GOSHEWAN: Jo, me chodil. Mel v nazvu na konci "(C)", ale uz dlouho jsem zadnej takovej nevidel.

GOSHEWAN: Ja taky netusim, cim to je zpusobeny. Ale stalo se mi to uz nekolikrat.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    SUK: Netusim, treba je linej koukat porad do DB a tak ma pro sebe udelany nejaky superscan [: Bohuzel jsem na wiki nenasel lepsi vysvetleni - uz jsem to jednou hledal, kdyz mi take prisel unidentified portscan.

btw Pirati - prisel nekomu z vas obsah portscanu, ktery delal jiny hrac ve vasem sektoru? Viz wiki:
    Pirates receive a copy of all portscans initiated by players in their sector
    V mem sektoru jsem jediny, ale Fronema a TcKs jsou spolu, chodi vam to navzajem?
    ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY: posilam neakej defend.. jsi z nas nejvejs tak uzivej :] kdyby delali neplechu dej vedet.. netusim co tam je za verzi ted..
    SUK
    SUK --- ---
    Proc by root delal scan, kdyz se muze podivat do DB atd? :D
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Z wiki nemam pocit, ze by mohl nekdo delat "unidentified" portscanning... nebo ano? Spis to na me pusobi dojmem, ze to dela root (: Kazdopadne dej vedet pokud by na tebe nekdo sel.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Dneska se mi objevili uz dva unidentified portscanny.
    Vypada to, ze budu raidovan :P.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: O tom vubec nevim :/.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Je nekde napsane, ze agent, ktery udelal kopii a ta chcipla, nemuze udelat kopii znovu? Dava to vubec smysl? Pekne me to ted nastvalo (resp. root me nastve jeste vic pokud mi na foru rekne, ze to takhle ma byt).
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    tak ja se jdu za nim taky podivat, budu tam v ticku 37080
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Tak DolcePericulum byl uspesne zraidovanej :).
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    V ticku 34109 dorazim k DolcePericulum. Tak uvidim, jestli tam je volno. Dam vedet, jak to probiha/dopadlo.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    nechcete nekdo naplanovat nejakej spolecnej raid? jsem v praci a nemam moc cas to zkoumat ale raid poslat stihnu...:)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PJOTRIK: Relaunchovani chciplejch agentu na defend se dela jen proto, ze tam je bug, kterej ti je hned zpristupni. jinak to trva 80 ticku.

Nicmene je to z jejich strany jen skuhrani - jsou to programatori, tak si muzou pres tridu WebClient ci HttpRequest udelat tool, kterej to bude delat za ne.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    FRONEMA: ja s nima celkem souhlasim... relaunchovani chciplejch agentu a kontrolovani jestli se neblizi raid me moc nebavi
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    S frekvenci jeden tick za pul hodiny neni moc co checckovat ((:
    A ja agenty vetsinou poustim v prace z telefonu, obcas doma vymyslim nejakou uzasnou strategii, ktera konci exceptionem ((:

Ale mam ted par celkem peknych agentu, ktere si chystam na finalni cast souteze (:
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    lol, G a codemonk na chatu resi ze maji zivot, ne jako studenti a ze grid je mmo a ze to nehodlaj furt checkovat
    SUK
    SUK --- ---
    Zda se, ze G vzdal raid....
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    insta raid to urcite neni, ja nemela obranu a uz jsou par ticku "u mne", kdyby byl tak uz jdou napakovani domu
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    uz jsem narazil na nekoho, co ma jmena trid v alfabete... nevim co je to za modu :-p
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    SUK: No pak tu mas ten bug s insta returnem crashujicich agentu...

A Madar nejsem (;
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam