• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Nejsem si jistej, ze za to muzu ja :)
    ESY: Vypadaj, ze poslusne cekaj az tam nekdo osklivej prijde :).
    ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY: gratz :]]]] co jinak ty moji defenderi, nedelaj neaou paseku ?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Tyjo, zajimave... za chvili take budu raidovat, tak treba take nekoho takhle huste znicim ((:
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Zvlastni, ted nemuzu najit sandose v leaderboardu.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Tak po raidu sandose jsem na prvnim miste :).
    1 	TcKs 		6 	91000 	Shanghai Port District 	95593
    2 	Covert-Apps 	6 	91000 	Chilkur Outpost 	81397
    3 	G 		6 	91000 	Shamshabad No-Fly Zone 	72188

Ale je to nejaky divny. Raidoval jsem 20 agentama z 21. Ten posledni claimoval nekde (uz ani nevim kde) a ted vsichni crashujou, pricemz v motd nemam ani zbravu o combatu a ani zpravu o vyraidovanejch nodech.
    Navic pred raidem jsem mel cca 80100 nodu a tedka mam pres 95k. Jenze pri raidu na stejnej level muzu ziskat maximalne cca 7500 nodu. Vypada to, jako bych za ten raid dostal dvojnasobek nodu :|.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Jj, to jsem taky resil ... napriklad souradnicovej system je presne obracene nez je v gr1du :).
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Taky jdu na sandose (prichod v ticku 34532). Asi bych se otocil jeste u sandose a pak sel na seizureho. Seizure to imho vzdal a je jen napul lekla ryba.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Ja mam vetsinu agentu na cestach, navic chci vyzkouset novy kod.

TENCOKACISTROMY: Problem je v tom, ze je nejspis naimplementuju jinak, nez jak jsou naimplementovane v gr1du ((:
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    hmm jdu na sandose.

portscanovala jsem seizureho a ma skoro vsechno v defendu ale online asi neni takze nekdy kolem ticku 34700 bysme mohli udelat nejakou hromadnejsi akci, je nekdo kdo by se pridal?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ha, mam je doma
    nejaky tip na raid?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Tak to leda bys je tam chtel doimplementovat :D.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Diky, ale tam jde o efekty ruznych skillu a jak jsem se presvedcil (viz forum/changelog), tak hromada skilu nefungovala tak, jak mela... uz to snad opravil, tak to pujdu zkusit.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Tak si toho agenta zkus na tom mym tickeru.

Jinak 455 nodu neubrani ihned. Obzvlast, kdyz je viditelnost jen 5 nodu daleko.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    PJOTRIK: a sotva to napisu, zacne tikat :-p No zlobit se nebudu
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    FRONEMA: to jsi jeste dost optimista... :-(
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    A proc by melo?

btw Nevim, jestli to byl ze strany Covert-Apps umysl, ale ja na nej treba raid nemuzu, protoze je umisteny v Chilkur Outpost, kde nemam ani jednu node. Navic je tam 100% nodu ze 455 (!) zabrano - po Astana to je druhy nejmensi sektor. Pro me to napr. znamena, ze tam musim nejdriv nejakou nodu zabrat, pripadne udelat raid na nekoho, kdo tam nejakou node ma a doufat, ze mu ji tim seberu. 455 nodu je celkem dost na to, aby to ubranil, ale i tato strategie neni spatna (navic kdyz nejmensi Astana ma 286).

A ja pocitam s tim ze ho zacnu co nevidet prudit. Mam v zaloze jednoho celkem vypeceneho agenta, jsem celkem zvedavej jak bude/nebude fungovat (: Pokud by fungoval tak, jak predpokladam, tak by mu mohl celkem zatopit.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    hmm jak to koukam tak jak to dneska tika takdneska budem radi kdyz stihnem jeden raid... me furt chybi 50 ticku na docrashovani... btw dulezita informace, maintenence window crashovani nezrusi...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Ma koncit 17. unora.
    Na Covert-Appse bych sel ve chvili, kdy vycucnem ty niz. Zabranime mu tak rychle se dostat zase nahoru. Bacha ale na to, ze je engineer, takze ma skilly jako Pin, Struts ci Decompile. Takze bychom se s tim meli nejak vyporadat.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    kdy ze ta hra presne konci?

a pujdem taky nekdy na covertapse?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    TENCOKACISTROMY: jsem pro... tak nejak bych toho cloveka videla rada hluboko na zebricku podemnou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam