• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    MATASX
    MATASX --- ---
    TENCOKACISTROMY: Du za tebou, už sem 4. :D
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    PJOTRIK: Nezapominam (: Taky vsechno beru jen za optimalnich podminek kdy nic neselze.

Ja se o to zatim moc delit nechci, nejdriv to vyzkousim a az podle toho jak moc dobre/spatne to bude fungovat to pustim kdyztak dal. Nakonec to neni nic tak hrozne sloziteho, treba na to uz prisel nekdo prede mnou (ale byl linej napsat rootovi ze to nefunguje : )
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    GOSHEWAN: to by me teda zajimalo cos vymyslel, ze to je rychlejsi :-o Navic nezapominej ze claim taky muze selhat (cili v prumeru kazdej dvacatej se nepovede)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Cool, root mi prave mailem potvrdil, ze to delam tak jak zamyslel a ze by to melo fungovat -> slibil, ze se na to podiva (: Treste se pred mymi raidery! [: Timhle se mi prumer na agenta za tick zvysi jeste vic (za idealnich podminek samozrejme).

Cimz se dostavam ke strategiim. Mate nejake vypecene strategie chovani agentu? nejakou synchronizaci/kooperaci pri utoku/obrane? Zajimave vyuziti skillu?
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    GOSHEWAN: blocking znamena ze se ceka na dokonceni warmup/cooldown skillu, s pocitanim to nema nic spolecnyho.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: mne tam obcas vyskoci IAgent.Tick method blocking... a nevim co delam spatne... zadne velke pocitani tam nemam.

Kazdopadne tech 0.6 pocitam stejnym zpusobem, takze by to mozna mohlo byt tedy i trochu vice, ale asi ne o moc.
    MATASX
    MATASX --- ---
    Jee tady je to nějaký aktivní ... TcKs první s takovym nehoráznym náskokem? :-O tak to CG
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: 0,6 je divny ne? Pri idelnich podminkach by to melo byt:
    tick#1) move
    tick#2) claim
    tick#3) move
    tick#4) claim
    tick#5) move
    tick#6) claim
    ...

Cili nejvyssi skore by melo byt 0,5 nodu na tick.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Ah, diky (:

Hele a resil jste nekdo kolik mate prumer nodu na agenta za tick? mne i z vypisu v sysylogu vychazi, ze to je za optimalnich podminek prumerne maximalne 1/3 nodu za tick na jednoho agenta. Zabyval se tim nekdo z vas?

Mne to trochu deptalo a tak jsem si udelal fungujici strategii jak claimovat v prumeru za idealnich podminek 0.6 nodu za tick na agenta (pri mych 10ti agentech), ale potrebuju overit, ze ty prumery pocitam spravne (:
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: root@gr1d.org :)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Ja mam u lvl 1 agenta 28 bytu.

btw Je na roota nejaky mail? Potrebuju s nim vyresit jeden "asi-bug", ale nechce se mi to vubec psat na forum...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    SUK: On jde jen s jednim agentem?
    SUK
    SUK --- ---
    TENCOKACISTROMY: Za 10 ticku. Ale verim, ze to to ubranim trema agnetikama uplne v pohode. A jestli zenska nebo chlap, to me nezajima. Zajimaj me jen jeji stackbyty :D
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    SUK: V jakym ticku u tebe bude G?
    Tak muj lvl#1 agent ma 26 bytu. Coz je docela dost, videl jsem ze nekdo ma i 17.
    U lvl#1 se mi vyplati raidovat pouze hrace ve stejnym sektoru a na stejnym (nebo vyssim) levelu. Jinak dokazou naclaimovat za tu dobu vic nodu.

btw. _Chris je zenska ;)
    SUK
    SUK --- ---
    Jinak jsem tedka premejslel nad raidama a dosel jsem k nazoru, ze krom nejakejch vysokolevelovejch agentu nema cenu raidovat, protoze tech stackbytu je tak malo, ze obycejnym claimovanim za tu cekaci dobu naberu vic....
    SUK
    SUK --- ---
    TENCOKACISTROMY: Neco mi tam nech. Ja ted zrovna jsem u _Chrise (vypada to relativne nadejne, nebo spis to vypada, ze se skoro nic nedeje... pomalu deset ticku a jeden mrtvej) a musim na defend sam sebe, jde na me G se dvema agentama.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Tak vyrazim na seizure. Vypada to, ze to bude lehky :P. Pridate se nekdo?
    Portscan report for seizure @ 34616 - A few seconds agoPortscan report for seizure, taken at tick 34616, 27 Jan 2011 18:00:29
    Agents:
    Unidentified(1,1) ??/?? Available
    Unidentified(1,2) ??/?? Available
    Unidentified(1,3) ??/?? Available
    Unidentified(1,4) ??/?? Available
    Unidentified(1,5) ??/?? Available
    Unidentified(1,6) ??/?? Available
    Unidentified(2,1) ??/?? Available
    Unidentified(2,2) ??/?? Available
    Unidentified(2,3) ??/?? Available
    Unidentified(2,4) ??/?? Available
    Unidentified(2,5) ??/?? Available
    Unidentified(3,1) ??/?? Available
    Unidentified(3,2) ??/?? Available
    Unidentified(3,3) ??/?? Available
    Unidentified(3,4) ??/?? Available
    Unidentified(4,1) ??/?? Available
    Unidentified(4,2) ??/?? Available
    Unidentified(4,3) ??/?? Available
    Unidentified(5,1) ??/?? Available
    Unidentified(5,2) ??/?? Available
    Raiding:
    Defending:

TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: O jachymkovi vim. Nema na to ted dost casu, uz jsem ho pratelsky zraidoval. Covert-Apps na nej sel uz vcera, tak ho tam chvili zdrzel. Uvidime zda se mu to povede i ted.

Imho Covert-Apps vydalava na raidovani tech malo aktivnich hracu.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Hey, Covert-Apps nam raiduje nyxaky (:

Unidentified(4,3) ??/?? Uploading Esy
    Unidentified(5,1) ??/?? Running jachymko
    Unidentified(5,2) ??/?? Running jachymko
    Unidentified(6,1) ??/?? Running jachymko
    SUK
    SUK --- ---
    Tyjo. Poslal jsem agenty a soucet jejich stackbytu je 666 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam