• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    ESY
    ESY --- ---
    ja jedu od nejslabsich s nejmene stackama ... A pokud je agent lvl 4 a vic tak jede wall :]] takze 4+ maj na co utocit porad. A u normla agentu to samy ale jak neni zadnej agent na poli, koukne na ostatni a kdyz je tam neakej agent tak se presouva pokud neni zadnej agent v celym decku claim..
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ja to mam uplne najednoducho
    stoji li nekdo na stejnym policku kdo neni kamos tak zautoci,s priotitou od nejslabsich
    az vsechny dobije tak kouka na vedlejsi policka jestli tam nikdo neni a pripadne tam jde
    kdyz nikoho nevidi tak se zacne snazit claimovat a nahodne chodit... (jasne ze to je chyba, mel by si spocitat jestli tam jeste nekdo je)

a v pohode fungujou
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Uz jsem se tu ptal - jaka je vase strategie pri raidovani? Ja ted posilam celkem jednoduche agenty, kteri vzdy utoci na nejslabsiho defending agenta, pripadne se presunou do nejblizsi nody, kde je zaroven nejmene agentu, pripadne nejslabsi agent (v tomto poradi radim nody z BFS). Co vy? Neco lepsiho? Bohuzel mam pocit, ze pirati moc utocnych skillu nemaji, tak jen obcas jeste pouziju Copy, ale jinak nic...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    GOSHEWAN: nevidim duvod proc bysme mu nemeli nic sebrat... je nas vic...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Taky jsem koukal. Inu uvidime, ztraci nody, ale my tez.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Covert-apps presunul vse do obrany -> i kdyz mu nic nesebereme tak ztraci cas, kdy nemuze claimovat.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    tak hlavne at to hezky tika :)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Taky poslano. Par jsem na zkousku poslal i k MrSelfDestrukt.
    SUK
    SUK --- ---
    Pak reknete, kdo budete potrebovat defend. Jdu implementovat clancode...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Tak mam 15 agentu na ceste ke Covert-Apps. Budu tam v 36850.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    poslano
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: V pohode, mne staci aby mi alespon jedna zustala... a aby na me nikdo neutocil (;
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Ted koukam do kodu a normalne jsi chybel v seznamu :(. Stahnu agenty z Chilkur Outpost a deploynu tam jen jednoho s upravenm kodem.

V Chilkur outpost budu krast nody komukoliv :/, ale cizi budou mit prioritu.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Chilkur Outpost. Mozna ti kradu nody, tak treba proto? A na Covert-Appse to stejne asi poslu, mozna napul s MrSelfDestrukt, abych je alespon zamestnal.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Uz nejde, zrejme je stahnul do obrany.
    GOSHEWAN: Kde?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Aha:

Your agent Ügynök.Arató,2,3 lost 2 stack bytes(attack) to TcKs(RP01(1,6))
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Mno, mam tam jednoho agenta, ktery claimuje, a kolisa mi to mezi 5 a 7 nodami ((: Ne a ne se dostat na vic.
    MATASX
    MATASX --- ---
    Tak smůla, já nejdu, nemám žádnýho agenta, kterej by uměl zabrat clanovej node ... a nemám u sebe zrovna zdrojáky.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Jdu na tebe jeste ti agenti od Covert-Apps? Ja ted v portscanu vidim 7 u neho v obrane a zbytek jeho crashing.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Jasny. Ted koukam, ze mam jednoho agenta zpet, nevim jestli jsem ho jen prehledl a nebo to byl instacrash... kazdopadne jdu trochu naclaimovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam