• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Ajo, ja si to blbe precetl, myslel jsem ze target je INodeInfo.

Tak pak bud ten Scaffold (ale to funguje jen na nove effekty, takze stary virus, ktery ma podstatne delsi trvani, zustane) a nebo holt hlidat koho vyzira a vyzirat je taky.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Nicmene, pokud bychom tam udelali vysadek, kdy by nektery agenti meli za ukol delat Scaffold, tak tam vzniknou oblasti, kde Virus nebude fungovat (nebo by aspon nemel, pokud to je spravne naimplementovany).

To by chtelo ale vyzkouset :/.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Init3 funguej na agenty, ne na nody. Cili treba, kdyz mas na agentovi efekt "Pin", tak ho tim toho efektu zbavis.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    ESY: Ty bys mel byt radeji v obrane, to bude take hooodne dulezite aby si TcKs udrzel nody, ktere ma.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    A nezkouseli jste tedy pouzit Init3? Nerekl bych, ze tam bude mit neustalou kontrolu, zda tam ma virus, zkusil bych se spolehnout, ze ho pouzije jen jednou a pak se treba i stahne a agenty "vysadi" do obrany jen tesne pred prichodem utoku.

Takze bych zkusil udelat raid kde se kazdy agent pokusi udelat init3 v pripade, ze tam je virus a pak se bude snazit zabit vsechno v dane node. Pokud bude mit dost zivotu, tak muze zkusit jit do dalsich az tam vse vymlati. To by mohlo jit, ne?

Jo a vime, kolik ten virus bere bytu?

ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY: jedine abych tam jako prvni vlitnul ja s lvlv 4+ agentama a vyrubal ho wallem :] nody me nezajimaj ;]
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    GOSHEWAN: zere to i tebe a t kazdy tick co na tom stojis. kdyz to zakastis tak je to i tobe pod nohy...
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Vyzirat mu mrtvoly, ktere raiduje.

Jak presne funguje teda ten virus? Kdyz ho pouziju, tak to zere i me? Kazde kolo nebo jen jednou? A cizi to zere kazde kolo?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Souhlasim, ze MrSelfDestrukt je pro nas osina v zadku.
    Ale nenapada me, zadnej efektivni zpusob jak se s nim vyporadat, kdyz to tam u sebe zavirovava :/.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    FRONEMA: Ja na tom pracoval, mam dobry cil, ktery pres den spi a je v mem sektoru (jen vcera cca 10K nodu sebrano), ale kdyz to netika tak to netika (:
    Ale dulezitejsi se mi ted zda ten destrukt, porad nas vicemene ohrozuje.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    GOSHEWAN: kdyz na tom ty zapracujes a zbavime se destrukta tak muzem obsadit pet prvnich mist :)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Tak na druhou stranu nam to vyhovuje, dokud bude nekdo od nas prvni [: Ale uznavam ze to neni uplne sranda mno.
    ESY
    ESY --- ---
    koukam ze gr1d ma uplnej fatal.. Nejde se ani uz prihlasit a sype to vyjimky:DDD
    ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY: jinak mas u sbe vsechny moje agenty :D tak se covert ops muze jit klouzat:DDD
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ach jo, uz jsem se tesila ze s trochou stesti bych mohla byt po dnesku druha...
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    To pise kazdou chvili neco (: Hlavne mam pocit, ze i kdyz dam acknowledge na nejaky report, tak v te DB je stale a je pristupny pod stejnou adresou, jen se mi smaze ze zprav oznameni.
    SUK
    SUK --- ---
    O DB quota mi to psalo neco uz vcera...
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Covert-apps se asi predevsim na hru vykaslal a snazi se "nam" zkazit nas dosavadni uspech (: Tzn. prilis bych se jim nezabyval, pokud ho dobre branite a soustredil bych se na zdrzovani destrukta a claimovani/raidy
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Covert-Apps se zrejme rozhodnul, ze jsem ten nejuzasnejsi cil a v noci na me opet poslal raid vsim. Neuspesne :).

Ted se to cely zase zastavilo :(, je prej moc velka databaze.
    ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY: imo par do defendu zbytek mas odemne a claimuj claimuj :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam