• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACK_ONYXZombie Apokalypsa
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CYBERKOTLIK: mno kdyz si clovek predstavi, jak by to vypadalo, kdyby se zacalo vsechno to jidlo ve skladech a hypermarketech behem par dnu kazit, coz by vyvolalo rozmnozeni krys, potkanu, hmyzu a jiny haveti, s naslednou kontaminaci vodnich zdroju, tak by to nebyla zadna legrace, protoze by nastoupily epidemie a do toho pomerne rychla zombifikace populace, tak by to byl daleko vetsi terror nez ve stredoveku. Kdyby doslo ke svetove valce tak ok, to by se prezit nasledne eventuelne dalo, ale v kombinaci se zombies? No way. S jidlem by byl sakra problem.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    no ja nevim, aletady Evrope kdyz se narazove snizi populace treba o 80% (a stale stoupa) tak bude jidla imho vsude dost, pokud clovek nepocita (bez lekarsky pece) s nejakou dlouhovekosti
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KEMAL: v staroveku/stredoveku jsme taky nemeli traktory a prezili jsme (jako rasa)... takze zabrat nejakou jeste nezazombenou vesnici a mas dostatecne vzdelane farmare
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    kromě toho lovu (ehm ehm) na maso zapomeňte, jídelníček se navrátí do časů karla čtvrtýho, obohacený leda o brambory (což si nejsem zrovna jistý). Ve všední den kůra ze stromu, v neděli kroupy nebo pohanka.
    GRINGO87
    GRINGO87 --- ---
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    KEMAL: další věc je chovat lidi na jídlo ... to by taky šlo
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KEMAL: Pokud ze zvirat taky nebudou zombici, tak lovit bude co, uz behem par let :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    podle mně, bez moderních zemědělských technologií stejně pochcípáte hlady. Lovit nebude co a sbírat taky ne. Bez hnojiv a ochran před škůdci vás čekají fakt mizerné úrody, takže agónii dožijete v kanibalismu a požírání hmyzu.
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    JOSE_MAT: Prave to.. cim vacsia plocha, tym treba viac ludi, hlavne ak nie je dostupna technika, alebo vhodne zvierata (a skuste zohnat tazneho vola/kona :))) ). Ked si zoberieme, ze len na zabezpecenie 1 hektara by trebalo postavit 400m plotu, tak fakt ze uff..

    Jedine ze pouzit na taketo nieco take klasicke socikovske arealy zakladnych skol. Plot je standardna vybava, skolsky areal ma slusne rozmery. Telocvicna by sa dala zmenit napr na stajne. Plocha strecha atd.. Len tomu chyba vlastny zdroj vody.
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: přesně tak ... ve všech filmech vždy vidíš, že když přijmeš cizince, tak to skončí dobře možná pro něj
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    ANTICLOVEK: ja bych je dekontaminoval hlavne olovem a benzinem
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    nebo leda mít nějaký "dekontaminční" prostory kde se nově příchozí třeba na týden zavřou a pokud se neprojeví nákaza tak se můžem bavit dál :)) ale v případě zombie apokalypsy by to bylo asi jen plýtvání zdroji, lidmi a jídlem :)
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    ANTICLOVEK: jj, lidskou postavu střílet už na obzoru a je jedno jestli se potácí nebo ne
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    chce to hlavně fašistickou politiku nikoho do své komunity nepouštět protože jak víme - takhle nákaza (teda záleží na tipu zombies :D) překonává zdi a bunkry :))
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    SEAMON: zdi s ochozama ... palisáda by možná stačila ... ale na to potřebuješ lidi a čím víc lidí, tím víc potřebuješ jídla :(
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    podle me v cechach diky hustymu osidleni bude problem najit dostatecne odlehly misto s dostatkem zemedelsky pudy, v kanade to treba problem nebude, ale obavam se, ze tady budeme odkazany na rabovani opustenejch domu
    SEAMON
    SEAMON --- ---
    Tak pre uspesne polnohospodarstvo je potrebne zodpovedat zakladnu otazku - su zombies pouzitelne ako hnojivo, ci nie? :) Druha vec je, nakolko sa v nasich regionoch este vyskytuju klasicke farmy. Velkofarmy sa vacsinou specializuju na par plodin/zvierat a tym padom su podla mna velmi tazko pouzitelne, to uz potom mozno skor nejaku zahradkarsku oblast. A samozrejme - ako ubranit tu pomerne velku plochu, ktoru na farmu treba.
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: Květákový móóóózkyyy!
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    FEMUR: ledaze by si je naucil zrat kvetakovej mozecek
    AGNUSDEI
    AGNUSDEI --- ---
    tak na preziti jsou tyhle "domecky" pekny, ale spis bych se zameril na neco, co je vic "po ruce", protoze, kdyz prijde zombie apokalypsa, tak nebude moc casu na cestovani do Skotska nebo obstaravani kravicek a slepicek na chov. Ale dlouhodobe je ten hradecek na pestovani obzivy nebo chov dobytka na jidlo nebo dalsi obzivu podle me vyhodnejsi ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam