• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACK_ONYXZombie Apokalypsa
    Pojdme se spolecne pripravit na udalost, ktera urcite jednou prijde. Zajima nas vse co nam pomuze prezit a zvitezit!

    Na nastenku budeme davat odkazy na zajimave knihy stranky, navody. A take nejaky ten film pro inspiraci :-)

    rozbalit záhlaví
    VASAX
    VASAX --- ---
    BOD: Viděl jsem jedny fotky něčeho takovýho, a vypadalo to super. Tohle mi přijde... nudný. Fotky z chystání... a kdy budou fotky z akce? :-)
    ADMIX: Rychločtení? :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BOD: oh shi...
    BOD
    BOD --- ---
    WOJTYLA: v levelu je o nich článek, stalker larp camp či co
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BOD: co to je za paka?
    BOD
    BOD --- ---
    pwx | STALKER 2013 – rajce.net
    http://pwx.rajce.idnes.cz/STALKER_2013/
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    tak jsem se prave vratil z kina z WWZ a na seznamu jako hlavni zprava http://www.novinky.cz/...08277-novy-virus-h7n9-muze-postihnout-cely-svet-varuji-svedsti-experti.html :) musime se radovat i z malejch uspechu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    btw jeste jsem moc nepochopil, proc neresili v Izraeli ani kotce se psama, kteri pusobili coby stoprocentni indikator zombifikace, kdy byli psi rozmisteni podel vstupnich koridoru, vedoucich skrze zed. Mno je fakt, ze stekajici psi na lidi v klecich, by ve filmu pusobili znacne politicky nekorektne.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já bych to shrnul asi tak, že to chce k tomu přistupovat jako k věcem, co maj jen shodou okolností stejnej název. Člověk pak ani nemusí bejt zklamanej. Ale knížku musim důrazně doporučit.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: ale to zase jo, jak uz jsem psal vedle, coby letni blockbuster to obstoji. nerikam, ze je to vylozene spatny, ale par veci lehce zamrzelo.
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    NAGASAWA: knizku jsem cetl a o filmu jsem vedel, ze s ni nema nic spolecnyho a i tak me ten film docela pobavil, samozrejme by se na nem dalo najit spousta much a i uplne debilnich veci, ale kdyz clovek primhouri oko, tak je z toho celkem slusnej zombie akcnak
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BLACK_ONYX: s filmem jsem mel lehci problem a moc mi nesedl, respektive se potvrdily rozpacity komentare o tom, ze si pujcil akorat nazev a jakous, takou kostru, ale s celkovou geopolitickou atmosferou knihy, nema absolutne nic spolecnyho a jeste navic, obraci udalosti v danych zemich, kompletne naruby. Nechci spoilovat, ale napriklad s Izraelem to dopadne naprosto opacne, stejne jako Severni Korea zombie apokalypsu odrazi, coz je nesmysl, protoze v knizce obyvatelstvo postupne zmizelo a spekulovalo se, ze je infikovany v podzemi. Navic jsem doufal, ze bude film pusobit alespon priblize jako kniha a bude pojatej formou retrospektivnich rozhovoru pracovnika OSN, ale to se nestalo a Brad Pitt tam pusobi pomerne dost rusive, protoze je zaroven nejlepsi tata roku, nejlepsi pracovnik OSN, nejlepsi strelec, umi pilotovat AC130 a vubec je tak strasne cool, ze to leze po par desitkach minut, solidne na nervy a postupne vam unika duvod, proc se na nej plytva takovou spoustou lidskych a materialnich zdroju. Navic se infikovani zombifikujou behem par vterin a jsou prehnane rychli. Samozrejme chapu, ze by jejich klativa chuze a mruceni, neutahlo dynamiku filmu, ale tady to krapet prepiskli. Pomalejsi tempo a reflektovani by tomu prospelo vic, ale je mi jasny, ze v takovym pripade by musela vzniknout minimalne trilogie a to by vsechny leda tak nasralo. Kazdopadne vizualy pekny, remeslne je to zvladnuty hodne slusne, takze jako popcornovka to asi obstoji, ale ti co znaji knizku, budou proste a jednoduse lehce nevrli.
    JOINTER
    JOINTER --- ---
    BLACK_ONYX: Jsem ted docetl knizku. Rekneme ze "inspirujici", az na par takovych obvyklych podivnosti (strelba z Desert Eagle, oprava satelitu z ISS, amici si na zombiky vyrobi vlastni pusku a strelivo ackoliv maji vic zbrani nez obyvatel uz ted).
    Film jsem jeste nevidel, ale zda se ze s knizkou ma podobne pouze tema a nazev.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Pěkné info o WWZ v hláškách a hlodech
    [ RAGUPKI @ Nejlepší hlášky, hlody a kecy ]
    V bristolském kině se díváme na World War Z, kde se hlavní hrdina snaží odvrátit zombie apokalypsu. Po tom, co všechno padlo a zombíci přelezli i izraelskou zeď, přilétá do Cardiffu (40 km od Bristolu), kde je klid, příroda a vykukující babička. Sdělení, že se nacházíte v prdeli světa, právě nabylo nového formátu.
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    co wwz v kinech? slyšel jsem zatím samou chválu.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    slusny

    Sci-Fi Looking Residence With Bridge Access in Australia: Stamp House
    http://freshome.com/...3/06/21/sci-fi-looking-residence-with-bridge-access-in-australia-stamp-house/

    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dnes rano, meli na novinkach celkem vtipnej preklep, kdy bylo v clanku o egyptske neplese doslova uvedeno "boje s mrtvymi, probihaji i jinde", takze se stal v diskusi komentar "ZOMBIES UTOCI", automaticky nejvys ohodnocenym.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    STU
    STU --- ---
    VASAX
    VASAX --- ---
    Koukám že Oats to pěkně shrnul za nás:
    http://theoatmeal.com/comics/wwz
    :-)))
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    VASAX: z torrentu jsem to měl hned :)
    VASAX
    VASAX --- ---
    Dostupný i jinde mimo jablečné sady?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam