úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
LANTHAL
reference:
+23
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
nové : 34 inzerát
nabízím
Koťata hledají nové domovy!
Chybí vám doma chlupatý parťák? Útulková koťata v péči naší neziskovky "Pozor kočka!" jsou připravena odejít k vám domů :) Zdravá, očkovaná, odčervená a vymazlená. Za příspěvek na vynaloženou veterinární péči.
Hledáme domov pro "útulková" koťata v naší péči našeho spolku. Všem jsou 2,5 - 3 měsíce, jsou zdravá, minimálně jednou očkovaná a několikrát odčervená. Jsou to všechno mazlíci, mohou jít bydlet do bytu nebo domku se zahradou na bezpečném místě, ideálně po dvou nebo k dalšímu zvířeti v domácnosti. Jsou čistotná, zvládají kočičí záchod se stelivem. Jsou vymazlená, s individuální péčí v našich domácích depozitech (tedy u nás doma, nikoliv v prostředí velkého útulku). Některá jsou i zvyklá na děti a/nebo psy.
Při osvojení vybíráme za kotě příspěvek na veterinární péči, kterým u nás prošla, a je použit výhradně na péči o další naše chlupaté svěřence. Za jedno kotě je tento příspěvek ve výši 500,- Kč (v případě odběru dvou koťat do jedné domácnosti, je druhé zvíře zdarma).
Většina z těchto koťat je u mě v Českém Brodě (30 minut autem nebo vlakem od Prahy), případně je po domluvě možné je do Prahy dopravit.
Pokud byste měli o některé zájem, chtěli se na něco "kočičího" zeptat nebo se případně zajet (třeba i jen nezávazně) podívat, stačí napsat sem do pošty nebo na kamila.hanesova@gmail.com
Začátečníkům (i pokročilým) ráda poradím s péčí, krmením i čímkoliv, co starost o kočky přináší.
Možnosti a ceny dopravy
poštou ne :) ale na trase Český Brod - Praha případně dovezu
LANTHAL
---
---
21:13:34 31.7.2014
VOLEMIKI
: no, ukaž, ráda se na ně podívám, máš je odčervené a očkované? Koťata? Mamina kočka vykastrovaná?
VOLEMIKI
---
---
21:07:48 31.7.2014
Hromady koťat a za darmo mám tři kočky nechceš ?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam