• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREATDRAKENáboženské vtipy aneb i Bohové mají smysl pro humor
    Klub s vtipů s náboženskou tématikou.
    • U humoru v jazyce jiném nežli českém, slovenském či anglickém vkládejte prosím překlad, pokud máte pocit, že k přeložení textu nestačí online slovníky.
    • Pokud znáte autora vtipu, rozhodně jej napište.
    • Ne každý sleduje všechny humorem se zaobírající kluby na nyxu, pamatujte na to.
    • Filtrujte! než vložíte.
    • Vládne zde ošklivá diktatura.
    rozbalit záhlaví
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    Dobrý Bože.
    Modlí se mladík.
    Vždy jsem se snažil žít podle tvých přikázání a chci tak činit dál. Má matka dobrá křesťanka touží po tom, abych se oženil a ona měla vnouče. Mohl bys mi prosím přivést do cesty ženu, která mě bude věrně milovat celý život?
    Z hůry se ozve zamyšlený hlas.
    To bych mohl. Ale zvaž, jestli chceš zemřít tak brzy a zarmoutit svou starou matku. Nechceš zůstat ještě alespoň pár týdnů svobodný?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    Na vás si vždycky vždycky vrpomenu při modlitbě.
    Když říkám "zbav nás od zlého."
    SARGO
    SARGO --- ---
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    HUGH_BOYLAN: to je neologismus, ktery by mohl zavidet i pan prezident profesor Klaus.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    SEJDA: ok kdyby to tu někdo chtěl smazat dal jsem to ještě do ústavu pro duševně vysmáté
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    DANIELSOFT: Neodopravdy je naprosto skvělé slovo!
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    DANIELSOFT: nihilizmus uz byl uznan jako nabozenstvi? Podle mne si to nihilisti pokazili tim, ze nemaji svatosti, jako napriklad uplne zbytecnou svatbu, nebo nejvetsi vyhazovani energie z okna alias pohreb .. a ani se nikdo z nich jeste neobtezoval napsat bezvyznamny svaty text a ani nemaji "svate otevremi mysli", kdy si clovek popre uvedomi, jak je vsechno zbytecne.
    Je to bojuzel jenom filozoficky smer.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    nevím jestli sem?

DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    DANIELSOFT: Slučování služeb pokračuje. Představitelé předních poskytovatelů modlitebních služeb se spojují v jednu velkou modlitební službu pro všechny. Nové balíčky hříchů budou představeny vzápětí. Stávající hříchy jsou nepřenosné.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    FEEDER
    FEEDER --- ---
    SATAI
    SATAI --- ---