JOHNY_G: Máš asi pravdu, já jsem se vývoji aplikací nikdy nevěnoval, tak netuším jak je to platově při nich. Mám tak nějak povědomí jen z toho vývojářského prostředí heR, když jsem hledal lidi do svého týmu.
Ukolovníků jsou sice tři prdele, ale funkčnost a layout jejich widgetů je sporadická A odvíjí se i telefon od telefonu. A těžko říct kdy je to fail vývojáře a kdy fail nebo zmrdství systému či výrobce telefonu. Já dlouho používám ten Bussines Calendar tu free verzi, není ideál, ale dalo se než přišla nějaká její aktualizace a přestal se ten widget aktualizovat. Reakce vývojáře bylo fuckup, je to tvůj problém ne naší aplikace.
Jasně takže když něco funguje a po aktualizaci přestane, je to problém uživatele.
Na starších mobilech s Androidem jsem také neměl víceméně problém. To zhoršení je cca otázkou tak posledních 10 let.
Mě by stačil vlastně jen vidget na který v případě potřeby kliknu otevře třeba google kalendář zadám událost. Jen prostě nechápu že to na Androidu je takový problém něco najít.
Když si vezmu že před 20 lety tohle bylo na WM, zdarma, přímo součástí systému, funční a přesně vyhovující mým potřebám. To je to co mi rozum nikdy nebude brát. Už jsem i uvažoval, že si zase začnu kupovat papírový diářík.
Takže se omlouvám za nepřesnost a zmatení. Jsem ještě stále od včerejška v rage modu.
To na levé části obrázku je víceméně přesně to co hledám. Nepotřebuji tam vlastně ani ikonku A u dané události datum, čas a až pak název nebo krátký popis události a pokud jich v ten den bude více tak hezky pohromadě pod jedním dnem a když proběhne čas tak postupně mizí ze seznamu a posouvají se další budoucí události. A aby to umožnilo zvětšit font abych na přečtení nepotřeboval lupu. A aby ten widget se dal nastavit na 4x3 nebo 4x2. Ale 9 dolarů měsíčně to je za mě fckup.
https://assets.hongkiat.com/uploads/beautiful-android-calendar-apps/upto.jpgMicrosoft Launcher jsem kdysi také zkoušel. Poslední pokus byl že s ním měla nástavba systému v telefonu konflikt. Nemluvě o praktikách kolekce dat, nevyžádaného spamu. To mi teď předvádí také třeba Smart bankink. Fakt ať jdou všichni s těmahle praktikama tam kde slunce nesvíti.
No a máš pravdu po asi dalších 8 hodinách hledání, zkoušení a soustředění aby mi nebouchly saze jsem řekněme našel widged, co jsem kdysi používal, ale na předešlém telefonu nešel používat a ani nainstalovat, proto jsem přešel na Bussiness Calendar. Takže teď Bussines Calendar Widget šel do háje. A uvidíme zda na tomhle telefonu bude ty události aktualizovat. Není to sice ideál, ale přijatelnější než ten widged od BC. Takže díky všem za trpělivost. Kalendář je asi vyřešen. Ten staronový widget je ochoten jak se zdá spolupracovat i s tím BC i s Google. Ale i tak je to crazy muset mít x aplikací aby si se dostal na něco co ti alespoň nějak přijatelně vyhovuje. Místo jedné.
S přehravačem se ještě uvidí. Tímto děkuji za podněty:
BAT:
TOOMIX:
Uvidíme a znovu zkusím dát šanci VLC. A pak případně vyzkouším ten Poweramp.
Konec.