• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FUNGUkradená Galerie


    Ukradená Galerie

    je projekt oživení a využití zapomenutých nástěnek, kdy opuštěnou nástěnku místní umělci využívají jako galerijní prostor. Modřanská Ukradená Galerie je součástí sítě, která byla založena v Českém Krumlově.

    Český Krumlov Linz Praha další Praha následuje...




         Umístění nového díla / vernisáž je:
         PRAHA každý čtvrtek ve 21:00 h. • ČESKÝ KRUMLOV každá neděle ve 23:59 h. • LINZ každou 2. sobotu v 18:00 h. (Klosterstrasse 3)

    Více na ukradenagalerie.cz.

    rozbalit záhlaví
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    Dnes 300sty event UKG RRG

    Kurt Gebauer

    Pevnostní 651/8, 162 00 Praha 6-Střešovice
    OTZ
    OTZ --- ---
    no, koukám že to tady žije :) zítra 6. narozeniny!!

    https://www.facebook.com/events/940344139445802/permalink/943439739136242/
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    ukg praha...dnes od 21:00

    JOONAS JOKIRANTA, "A Description of a Struggle"

    GPS: 50° 5′ 24.38″ N, 14° 25′ 14.44″ E
    Dušní 141/12, Staré Město, 110 00
    FUNG
    FUNG --- ---
    co ja vim, tak vetsina vernisazi je na ulici viz http://ukradenagalerie.cz/program-2/ bo https://www.facebook.com/ukradena.galerie

    no a treba zrovna dnes v praze:

    ukg praha...dnes
    UKRA_ modul Praha dnes večer: Jana Hrušková

    start: 21:00
    Krymská 14, před Družinou
    hudba: Tichá tančírna (20:00)
    HAGGISH
    HAGGISH --- ---
    NINJAI: chci blizsi vysvetleni, jak tedy dneska galerie funguje? Jezdi snad UG uz jen po galeriich? Nebo se drzi ulice jako cert krize?
    NINJAI
    NINJAI --- ---
    FUNG
    FUNG --- ---
    uz jsem si toho vsim driv, bohuzel me nenapada, co s tim, nejake napady?
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    bohuzel knizky z knihovny na havrance nekdo likviduje, vcera jsem tam zanechal balik ucebnic anglictiny, nejake elektronicke knizky, knizky o uzlech etc... dneska uz neni ani papirek./
    FUNG
    FUNG --- ---
    FUNG
    FUNG --- ---
    dik vsem http://praha12.rajce.idnes.cz/poulicni_bazar151112/ a pripravujem dalsi bazar tentorkat hadrovej 29.11. tamtez tj nesvatbova 2
    FUNG
    FUNG --- ---
    8.11. vystavuje Klára Janátová od 21,00 hod. (Nesvatbova 2) + je v tento den speciální předakce, čtěte dál:

    Rádi bychom Vás před vernisáži pozvali na komentovanou prohlídku Modřanské architektury.
    Prohlídka bude vedena jak odborníky z řad architektů, tak zároveň i místními rodáky.
    Bude se ale jednat o otevřené setkání, kde se každý může stát přednášejícím.
    Sraz bude ve čtvrtek ve tři hodiny před budovou Poliklinky Modřany.

    PS: Akce se koná za každého počasí!
    NINJAI
    NINJAI --- ---
    SIRKA
    SIRKA --- ---
    SMAZAK: "Hodne, hodne, hodne, ale fakt hodne drzá keška !!!
    Moc se nám líbila...
    Nechali jsme tu dve knihy a šli se podívat na místní hrbitov...díky za kešku!"
    FUNG
    FUNG --- ---
    no to je paradani ohlas, diky za repast :)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    to zamrzi.. ja jen takovej hrubej vycuc, na zlepseni nalady, evidentne se libi


    Joo, dneska to byla uplne jina! Se spravnymi souradnicemi rychly nalez propriety a uz jsem mohl logovat do napaditeho logbooku. Aspon jsem dnes prispel tremi knizami do knihovny. Diky za upozorneni na toto misto, galerie je uzasny napad. Mne se moc libi, kdyz se umeni dela jen pro radost sobe a ostatnim, bez ocekavani hmotneho prospechu.


    Pohodový odlov ráno cestou do práce, kolem mudloprázdno. Galerie i knihovna jsou bezva nápad, príšte sem vezmu nejaké knížky:-) Díky za kešku:-)
    Opet nova ktera je nova nedaleko od naseho domu,vcera jsme tam byli ale souradnice byli spatne zadane ale dneska uz dobre zadane a jeli jsme tam na kole,diky

    Teda takhle blizko HC jsem uz dlouho zadnou kes nemel, s Fidem100 jsme na ni vyrazili, nalez bez problemu, musim rict, ze napad skutecne velkolepy, krasne zpracovana kes, diky za ni. O knihovne jsem nemel ani tuseni.


    Vubec jsem netušila, že neco takového existuje. Nápad je to výborný. Vylušteno hned vcera po publikaci, dnes pri prujezdu Modran navštívena vyluštena klidná stage, vyzvednuta proprieta a na finálce pohodove zalogováno. Parádní keš. Dávám bod.

    Den co den více než týden sleduji tuto kešku. Všimli jsme si jí pri návšteve modranského hrbitova. Najednou když už je funkcní tak už má pár odlovu..


    Tyhle galerie jsou moc fajn nápad. Moc pekný nápad má i keška. Díky za ní.

    Moc pekná kešule s povedeným meziclánkem.Na slecny ve vitrínách je radost pohledet.Díky

    Omluva od Horace 3 se prijima ! Ale od zacatku: Jasne ze jsem zacal "hledat" na vychozich souradnicich, protoze jsem si do GPS nezadal ty spravne, no. Pri okukovani schranky na kes se k nam pridal Horace 3 a zavedl nas na misto, kde by mela byt ona proprieta, potrebna k otevreni schranky. S velkym zanicenim tam pracoval bagr a okolo nej spousta lopataku. Dali jsme se tedy do hledani, ale samozrejme bez uspechu. Kolega Horace 3 to vzdal s tim, ze prijde, az tady ten bagr nebude. Ja vytahnul svuj kesovaci notysek a koukam, ze tam mam nejake jine souradnice. No jo, to byly ty vylustene a na nich jsem proprietu bleskove objevil. Co napsat zaverem? SUPER !!! Diky moc za kesku s napadem ! Davam bodik, jak jinak.

    Na miste je az neuveritelny mudloduchodcovsky provoz. Chvilku jsme zevlovaly okolo a kdyz se aspon trosku odmudlilo, povedlo se nam behem chvilky najit klic. Nakonec nasledovalo opetne cekani, abychom se mohly zalogovat, ale uz to nastesti bylo lepsi. O teto pekne kesi vime take jiz dlouho ze Srbakova FB, ale o galerii jsem dosud neslysela. Zajimave, diky za kesku.

    07:32 Obavam se, ze tahle keska byla dneska s prehledem to nejlepsi, co me mohlo potkat. Smazak je king mestskych kesek :) F++

    07:00 - nova keska nedaleko od baraku to se jen tam nevidi (kdyz si ji clovek sam nezalozi) a tak sem byl prirozene zvedav, co na nas owner vymslel. No vcera se mi to nejak nehodilo, ale rano se to dalo bez problemu zakomponovat do cesty do prace. Nastesti zjisteni souradnic stage nebylo nijak narocne a tak sem za par chvili vybaven vhodnym instrumentem mohl kracet Kesi vstris. To co sem videl mi vyrazilo dech. Tomu rikam osveta. To se budou rozrustat rady uzivatelu. Uz jen ty clanky o uspesch ceskych chovatelu krabicek na svetove scene tam chybely. Ale jinak moc hezky udelane. DIKES
    nejlepší je, že o té keší víme už od 24.4. díky jedné kamarádce kacerce, co zde bydlí No nic, zastavím se pro ní až pojedu kolem

    Díky za seznámení s netradicním galerijním projektem, prestože se po Modranech pohybujieme docela casto, na tato místa jsme zatím nemeli príležitost zavítat. V práci jsem si vyplnil krátký testík a vecer, cestou na bedas, jsme se zastavili pro kešku. Když jsme dorazili na souradnice, akorát jsme potkali odjíždející kacery. Poté co nás zaregistrovali, pockali si a sledovali jak budeme úspešní pri hledání pomucky. Zatímco já jsem prohledával všemožné úkryty, geožena již držela pomucku v ruce. Schránka má opravdu netradicní provedení a je to zajímavý nápad. Snad dlouho vydrží - asi jediná large keš "do které se nic nevejde". Nevím jestli to tak autor zamýšlel, ale logovali jsme na príslušnou stránku logbooku. Díky

    15:05
    V dobe publikace jsem byl v pracovnim procesu a tak jsem se mohl zastavit az kdyz jsem jel za Hanickou do prace. Lusteni bylo jednodusi nez jsem si myslel. O tomto projektu jsem se dozvedel minulej mesic kdyz jsme byli v Krumlove, ale ze je neco podobneho v Modranech az kdyz byla kes publikovana.
    Diky za pohodovou jednoduchou ale zato velkou. Dnes jiz druha Large krabice.


    14:45 Luštení bylo jednoduché, o to horší však hledání na míste . Při příchodu jsem neomylne zamířil ke známému geoobjektu a prohledal na nem všechna obvykle používaná místa úkrytu. Pak jsem vyzkoušel i ta méne používaná, rozšířil oblast pátrání, vracel se na již prozkoumaná místa, no než jsem mršku našel, chvíli mi to trvalo. Ješte že tu celou dobu nikdo nebyl. Keška samotná je úžasne zpracovaná, doufám, že dlouho vydrží ve stavu, jakém je nyní.
    Díky za keš i za zajímavé informace o projektu, o kterém jsem nic nevedel. Rád udeluji preferencní bodík.

    12:35 - TTF asi hodinu po publikaci není špatné. Každopádne se mi keš moc líbila a preju jí at dlouho vydrží. Provedení se mi opravdu líbilo a dávám bod. Galerie je taky pekná a nikdy jsem si jí pred tím nevšiml.

    11:56 STF O téhle galerii jsem nemel ani jako Modranák tušení. Díky za ukázání a za zajímave provedenou kes!
    FUNG
    FUNG --- ---
    parada, jinak kazda pozitivni aktivita se pocita, probihaj i negativni aktivity, vcera nam z modransky zvonice nekdo ukrad kus strechy :(
    SIRKA
    SIRKA --- ---
    SMAZAK: za to budu moc ráda, díky!
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    no dik, dalo to docela praci presvedcit lidi z geocachingu aby ji aktivovali, neb se tam odvolavali na par pravidel, ktery sem jim teda se snazil zase vymluvit.. ale to je na delsi vypraveni a uplne to sem nepatri :-)
    obcas sem postnu pro nekačery par uryvku z logu, jaky to na lidi dela dojem.
    SIRKA
    SIRKA --- ---
    SMAZAK: gratuluju!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam