• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEOWDC comics & Marvel comics.. aneb justice leagues na hrad!
    MEOW
    MEOW --- ---
    HE11_KNIGHT: kde konkretne prosim?
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    V levných knihách mají ted výprodej komixu, ulovil jsem tam Hellboye :) ale mají tam toho víc.
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    AKISAN: to neni porovnání to je jen vyjádření že jsem spíš zvědavej na CA než batmana.... jako věřim že bude dobře zpracovanej, ale tolik me nebaví jako jiný

MUTHA: na toho jsem taky zvedavej
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    JAHMAR: porvnávata captain americu s dalsim Batmanem od Nolana..je dost epic fail)) a hlavne Batman bude az 2012.

Xmans look cool.
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    MUTHA: V Secret Six byla tezce badass :)
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    AKISAN: jako z letoška jsem zvědavej na Captain America nez na batmana a pak na xmeny
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    wonder woman..mě nezajíá...ja odpocitavam měsíce do....

MEOW
    MEOW --- ---
    HE11_KNIGHT: Famke Janssen mam uz spojenou jenom s Jean
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    HE11_KNIGHT: tahle vypadá fajnově =) ale na WW mi přijde taková jemňoučká =D chtělo by to nějakou drsnou babu =D
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MEOW: Megan fox to není taky nějaká extra výhra .. to už bych spíš řekl že bude lepší tato ..
    MEOW
    MEOW --- ---
    a co wonder women jako megan fox?
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    že by serial Wonder Woman http://dcu.blog.dccomics.com/2011/03/18/first-photo-of-adrianne-palicki-as-wonder-woman/ ale popravde predstavil bych si ji jinak
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    MUTHA: hulk vs. ... jsem zhlídl taky a nějak moc mě to nenatchlo jako dc animated.... ted nedvno jsem si zase pustil green lanterna a ještě wonder woman na to se kouká fajn =)
    K_0S
    K_0S --- ---
    Zdravím vás.
    Rád bych si přečetl nějakého Iron Mana a od vás bych chtěl doporučit nějaký lepší příběh s ním.
    canon, non-canon, wahtever, díky.
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    tak nemusí být film.... muze být i tistěnej.... mam vtom totiž ted celkem chaos jelikož na posled se mi dostal do rukou ten díl kdy superma je schovanej v ustraní kvuli tomu ze lidsvo je nenapravitelný a kvuli nějaký katastrofě přišel i o lois... takže bych si to rád nějak chronologicky uspořádal konečně abych vtom neměl bordel =D
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    Dyk to ted vyslo, to chces uz zase novej?:)
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    TAk jsem dokoukal superman allstar neví někdo jestli enni nějake dalsí co se odehrává potom? jelikož by ně zajímalo jestli se teda vrátí a nebo další superman je jen "klon"
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    ALADAR42: anime ne jen sem byl linej to rozepsat... tak jsem to zkratil na anime....

jinak jsem zvedavej na letosní nadílku zfilmovanejch comixu... Thor, Captain America, Green Lantern, další díli Sin City, nový xmeni a snad mozná ještě neco
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    |Iron Man jel minulou sezonu a Wolverine jede ted :) Jinak ten deal s Marvelem uz je dost starej, pred tema animu bylo jeste docela dost mang co vychazely.. :) Myslim X-men a jeste neco..
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    Kdyz muze byt anime Wolverine a Iron Man ;D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam