• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEOWDC comics & Marvel comics.. aneb justice leagues na hrad!
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    a když tu padl ten superman

JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    ZACK: tak ty tech maníci jako ironman nebo batman jsou vcelku slaboši...respektive většina jsou celkem nicky...hulk žádná slabina, v lidský podobě zabít nejde jelikož ze změni v hulka, a v zelený podobě je skoro nesmrtelnej protože čim víc dostává naprdel, tim je nasranější a tim silnější... viz jeho exploze jako dítě....

LANC: Diť supermanovy nakopal prdel i Batman =D
    ZACK
    ZACK --- ---
    EPIDEMIK: Ja mam Hulka rad. Zvlast kdyz ho kresli nekdo vytvarne vyzralejsi, tak je to super. Hodne jsem ho zral, kdyz ho jeste psal Peter David. To nic nemeni na tom, ze jako postava je prakticky jednorozmerny.
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    ZACK: To, že se ti Hulk nelíbí ho nemusíš hned tak moc odsuzovat :D Hulk a Red Hulk jsou skvělý :)
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    ZACK:Mi se teda 'Superman pro zitrek' libil a moc
    LANC
    LANC --- ---
    ZACK: Jak říkám, mě Superman nic moc neříká (teď si plánuju pořídit alespoň Utajený počátek a první Action comics, abych měl aspoň nějaký základ) - na druhou stranu, být to neoblíbená postava, tak tu asi dávno není :) Pro mě to je z nějakého důvodu personifikace americkýho komiksu.
    ZACK
    ZACK --- ---
    LANC: Krom Red Son, napada te nejaky zasadni Supermanovsky comics? Nepocitam Dark Knight Return, kde urcitou roli sehral :)
    LANC
    LANC --- ---
    ZACK: Co Suprák? Sice ho nemusím, ale i tak myslím, že skrčí do kapsy kde koho od Marvelu :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    Vazeni pratele, pro vase pobaveni a povzneseni ducha uvadim: Konec nejmocnejsi postavy MARVEL sveta.
    http://static.comicvine.com/uploads/original/13/135902/3190576-4455208149-ccf09.jpg
    ZACK
    ZACK --- ---
    JAHMAR: A ktera taky neni. Superhrdinsky comics (a specialne ten Marvelovsky) s hyperbolama pracuje asi jako se smrti.
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    Tak hlavně Hulk je jedna z nejmocnějších postav MARVEL světa, až tak mocná že ho museli vyhostit na jinou planetu a dokáže zvednout i thorovo kladivo (teda tak trochu) =D
    ZACK
    ZACK --- ---
    FOSSY: ale jo, jako komicka figurka je obcas zabavny :)

FOSSY
    FOSSY --- ---
    ZACK: Ne že bych souhlasil zrovna s vyzdvihováním Hulka, ale jeho redukce na zelenou hroudu, co "Smashuje" taky není úplně fér :)))
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    ZACK: je to jen jeden z mých oblíbených a ne kvůli "HULK SMASH nebo ROAR" .. mám taky oblíbence jako jsou Mystique, Juggernaut, Mysterio a několik dalších.. třeba v DC se mi líbí jen ten Batman a to ještě nemá schopnosti
    ZACK
    ZACK --- ---
    EPIDEMIK: Ze vsech moznosti, kteryma jsi mohl kontrovat, jsi sahl po zelenem pitomeckovi, jehoz nejdelsi monolog je "hulk, smash"? Vypatlany destruktory ma kazdy vydavatel. Vidim tvyho Hulka a prebijim Lobem :)
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    ZACK: DC nemá Hulka :D !
    ZACK
    ZACK --- ---
    EPIDEMIK: Marvel nema Batmana. No a DC ma tak nejak jen toho Batmana. Takze jasna remiza.
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    Marvel je stejně lepší než DC :P
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    ALL Stan Lee Cameos HD (Updated with Avengers & Amazing Spider-Man) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=kLVBcCkVWb0

Kazdy z vas to urcite videl v jednotlivych filmech, ale bavilo me zopakovat si to najednou (a obzvlast z F4 2 je to cameo asi nejlepsi moment z celeho filmu :p).

A kdyby si toho nekdo vsiml, tak Stan nemel cameo uplne ve vsech marvelovkach; jak jsem zjistil, tak duvody absence jsou budto moc prace, prilisna dalka k destinaci, hrdina, ktery sice patri Marvelu, ale Stan s nim nema nic spolecneho a nebo mu stacilo byt proste jenom v prvnim dile serie.
    LANC
    LANC --- ---
    Kdyby to někdo ještě nevěděl :)

Flash: Znovuzrození - Detail knihy | Daemon.cz
    http://www.daemon.cz/kniha/19618/van-sciver-ethan---johns-geoff--flash-znovuzrozeni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam