KOZLIKK: Mazec.
Mohl by ses rozepsat o tom, jak ti vyhovují jeho recommendace? To je to, co má imo Spotify lepší, protože dobře ladí poměry explorativnosti vs. podobnosti atd. a má k tomu hromadu dat.
Takže mám explorativní pravidelný přísun nové hudby Discover weekly, která je jiná, a většinou se objeví ± 1 skladba či interpret, co se mi fakt líbí.
Denně několik směrů s důrazem na mojí hudbu a několik dalších směrů k exploraci na základě mé hudby.
Jako první jsem používál tehdejší Google Music (před YT), právě proto, že tam šla nahrát vlastní hudba, ale Spotify mě přesvědčil lepšími recommendacemi.
Vyhovuje mi to víc než ta rádia podle jednoho songu, protože mi to přijde širší záběr, ale který drží pohromadě.
Používá Roon některé z těchto přístupů nebo přidává jiné? Přijde ti, že recommendace jsou jejich silná stránka, nebo to používáš právě spíš kvůli tomu, že si to chceš řídit víc sám?
Vidím, že v recommendacích maj daily mixes a radio. Jak jsou laděny?
Jinax mě nadchává, že někdo něco jako Roon udělal. Nebude to mít velkou cílovku, ale je super, že někdo něco takového dělá.