• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHALANGELOExorcismus a spiritismus
    V dnešní době kdy se materiální - vědecká společnost obrací k těmto věcem zády je velmi důležité sdílet informace a poznání o věcech, které nás mohou ovlivňovat. Mnoho lidí končí na psychiatrických klinikách s diagnozou schizofrenie nebo jinou psychopatologií a jsou léčeni klasickou medicínou která u nás není komplexní. Přál bych si, aby tato diskuse sloužila Nám všem abychom se přestali bát, abychom přestali být slepí a abychom našli pravdu. Exorcismus (z řeckého ἐξορκισμός exorkismós vyhánění) je náboženský úkon, jímž se z lidí, zvířat či věcí, označených za posedlé, vyhání ďábel nebo jiné zlé síly. Tato idea je velice stará a je i v současnosti součástí obřadů mnoha náboženství. Spiritismus je víra v posmrtný život a komunikaci s dušemi zemřelých
    rozbalit záhlaví
    XL1
    XL1 --- ---
    VALOR
    VALOR --- ---
    Viděl někdo film Papežův vymítač? Celkem mě to namotivovalo si konečně přečíst ty Amorthovi knížky.
    DUNDA
    DUNDA --- ---
    Ahoj draci.
    Našel jsem si vás na webu z jednoduchého důvodu.
    Jsem člověk ,který asi snad vždy věřil v Boha, jakýsi pro mne nepopsatelný posmrtný život.
    Měl jsem i nějaké vize, zkušenost s Božím dotekem a třeba nazvěme to spirituální zážitek.
    Jenomže to nikdy nebylo pro mne na tolik důležité, nebo jak to nazvat spíše to v mém životě nemělo váhu či uznání ,nebo já nevím co. Prostě můj život není duchovní. I když jsme spíše více duše, zkrátka žádná snaha mne nevytrhla z mé cesty životem a nikdy jsem ,nebyl aktivní v ?duchovním prožívání světa?. Jsem obyčejný smrtelník a řemeslník s malinkými znalostmi o duchu.
    V této chvíli prožívám něco co bych nazval ?probouzení?. Jsem z toho malinko vedle protože, to jsem chtěl zažívat již dávno,ale nikdy se mi to nedařilo.Nikdy jsem nedokázal zmáčknout ten čudlík s nápisem vstávat. Proto jsem se téhle myšlence přestal věnovat. Po čase ne krátkém co jsem si přestal namlouvat ,že to zvládnu se to přihodilo nějak ?samo? nevím.
    Trochu v tom plavu a proto píši sem, zdali někdo z vás víte o čem mluvím, popřípadě jestli bude mít radost si se mnou o tom chvilku psát bude mi ctí.
    Přeji vám prima nadešlé křesťanské i pohanské svátky. Požehnané vaším úsilím a konáním.
    Dunda
    EKG
    EKG --- ---
    EKG: Nekecam, dostal jsem novou fletnu, indianskou. Prej jestli ji prinutim hrat, tak je moje ;)
    A jednoho dne treba taky uklidim, no;)))
    EKG
    EKG --- ---
    KALIPH: Ze bych zacal hrat s vetsim entusiasmem? ;)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    EKG: Ajajaj. :)
    EKG
    EKG --- ---
    EKG: Tohle teda nemam doma a ex-pritelkyne uz je davno pryc.
    EKG
    EKG --- ---
    KALIPH: No neni to vylouceny, ze neco takovyho ve vysledku provadim. Ja teda hlavne pocitam koralky a obcas hraju na fletnu. Bidne ;)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    EKG: A rubín a safír taky praktikuješ?
    EKG
    EKG --- ---
    EKG: Nahodou, uz jsem parkrat i uklizel, ale to musi byt zaklety nejakym vlastnim okruhem.

    Nicmene, posledni dobou se mi tu (Stredni Anglie) vynoruji nejake trable s africkou magii. Obvykle se rodina nekomu msti. Mate nekdo osobni zkusenost? Pry to na bily nejde (to jsou blechy psi), ale jak znamo, citlivi a soucitni jedinci si na sebe dokazou stahnout prakticky cokoliv.

    Za vsechny postrehy a komentare diky
    EKG
    EKG --- ---
    KALIPH: Uklizet se poctive chystam uz tak rok...nejeden, milacek se zblazni radosti, ach jo. Kruh staci projekce? I to bude v tomhle strasidelnym baraku jako vyhlaseni valky. Ackoliv posledni dobou jsou stejne cim dal drzejsi, takze slusnost nebude prokazovana, nybrz vynucovana, to je ferovka.

    Akorat s tim Nejvyssim, to zas bude nejakyho vereni a uprimnejch modliteb na takhle otevrenou evokaci. Nestacilo by posvetit klacek a to jmeno z nej vymlatit postaru?

    No nic, zertuju, jsem trochu nevyspalej. Diky moc a budu referovat o pripadnych dalsich bojich.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    KALIPH: Všechny aktivity by měly být soustředěny na to získat jeho jméno. To je počátek toho se ho zbavit.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    EKG: Celou místnost umístit do magického kruhu. Udržovat uklizeno. Třikrát denně hvězdný rubín a hvězdný safír. Když se projevuje, ve jménu Nejvyššího Boha (stále v kruhu) po něm vyžadovat jméno. On ti ho dát musí.
    EKG
    EKG --- ---
    Praktikuje tu nekdo? Potreboval bych par hintu - jak to identifikovat, kdyz to prileze otravovat, a obecne jak vyslychat demona. Uzvananej je dost, ale spis mele sracky, nadava a provokuje, neco konkretniho vybleje, jen kdyz chce imponovat. A zastrasovat. Vcera to bylo potreti, co jsme meli tuhle debatu a nic moc. Asi jsem se mel vic bat, byl zklamanej a nechtel nic predvadet.
    Ackoliv ja jsem ortodoxni heretik a hovado. Neco si pujcilo telo moji pritelkyne, vyhrozovalo mi, ze ji to ublizi, jestli si neprestanu broukat vymitaci mantru (a drzet ji pevne ruce), pokouselo se to prolomit moje obrany, zmocnit se myho tela a ja jsem akorat nasranej, ze jsem se poradne nevyspal pred praci. Jsem to ale nezdvorak.
    KUBOW
    KUBOW --- ---
    Ahojte, chtěl bych se zeptat, zda mé někdo kontakt na nějakého solidního člověka, který dokáže zmapovat osobnost na přivtělené duše. V pořadu Na vlastní oči nějaká jména padly, ale já bch spíš chtěl vědět osobní doporučení.

    Jde mi o to, že mám pouze podezření a nerad bych aby se solily prachy nějakému šarlatánovi. Prostě léčitel, který by byl ochoten absolovovat jedno sezení a na základě něj sdělit, zda duše je či není přivtělena a poté se teprve dohodnout na vlastní vymítací (potažmo světelné) proceduře.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Video — Folklorika: Krkonošský spiritismus — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/1102732990-folklorika/213562260800003/video/
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    Mezinárodní festival dokumentárních filmů Jihlava 2011.
    Zkušenost exorcisty | Doc Alliance Films: Vaše online dokumentární kino
    http://dafilms.cz/download/key/xgAeCA9pSV
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    KLEMPERA: děkuji, já to na ulozto hledala ale asi špatně...
    KLEMPERA
    KLEMPERA --- ---
    RAEVA: V takovýhle chvílích je potřeba použití internetového vyhledávače:

    Requiem.wmv | Ulož.to
    http://www.uloz.to/xRjGD1W/requiem-wmv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam