• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSSYFOOTHypnoza
    Vše o hypnoze, sdílejte své rady, zkušenosti, dokumenty, filmy prostě cokoli co se týká tohoto změněného stavu vědomí. Co říká wikipedie Hypnóza je změněný stav vědomí, který je možné terapeuticky využít. Měl by ji provádět pouze lékař nebo psycholog s příslušným postgraduálním vzděláním, protože přece jen hrozí určitá možnost poškození klienta. Hypnózou se léčí převážně neurózy, poruchy spánku, doplňkově závislosti a psychosomatické potíže. Není pravda, že: si člověk z hypnózy nikdy nic nepamatuje, že neslyší hlas hypnotizéra, že je zcela v jeho vlivu a může být donucen k čemukoli
    rozbalit záhlaví
    REGIS
    REGIS --- ---
    Sice je tady úplně mrtvo, ale tak zkusím: Je možné si hypnózu vyzkoušet mimo lékařskou ordinaci? Jsou lidi, co to potřebují natrénovat? Hrozně by mě zajímal ten pocit změněného vnímání, ale moje zvědavost asi sotva opodstatní obtěžování vytíženého hypnoterapeuta.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Zajímalo by mě - jen tak - píšete tu, že každý psycholog by měl hypnózu umět. To je to tak "jednoduché", že se to dá naučit? Nemusí na to být nějaký speciální talent? Myslela jsem si, že přecejen ne každý je schopen někoho zhypnotizovat. Ale nemám o tom skoro žádné znalosti :).
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zdali byste někdo doporučil zkušeného hypnoterapeuta, nejlépe z Prahy. Někoho, s kým máte osobní zkušenost... (Když tak buď sem, nebo do pošty) - díky.
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    Ahoj, mam dotaz, mozna budu OT, ale začínam s hypnozou, mam knizku akorat hybnoza a autohypnoza, nejaké doporučení či dobrovolné objekty na zhypnortizovani ? :)
    OTEC_SMIL
    OTEC_SMIL --- ---
    IOM_NUKSO: děkuji
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    OTEC_SMIL: google
    Toho prvniho znam a doporucuji, ok?
    OTEC_SMIL
    OTEC_SMIL --- ---
    Koukám, že tady to nějak umřelo. Zrovna hledám nějakého zkušeného hypnotizéra. Je tu někdo, kdo poradí?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    .Ahoj, nabízím pronájem kanceláře vhodné (i pro začínající) psychology, terapeuty, kouče atp. Velmi příjemné a motivující prostředí.
    [ OFFERINGNABÍZÍM: PRONÁJEM KANCELÁŘE - nízká cena / Praha 2 ]
    IFANDAI
    IFANDAI --- ---
    KAMALA: Nenechávejte si kontakt pro sebe. Někomu se to tu může později hodit.
    KAMALA
    KAMALA --- ---
    Shanim dobreho hypnoterapeuta - pouze overeneho. Diky predem - posta
    M0NICZKA
    M0NICZKA --- ---
    Scháním informace o možnosti přes hypnozu zbavení se závislosti, at se týká čehokoliv. A kdo máte kontakt na hipnoterapeuta co to provádí..?Kdyžtak pošta!děkujiiii
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Sidney Young hypnotist 1 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=tDqOoZOMpPg
    IFANDAI
    IFANDAI --- ---
    HAWRAN: pohledej v tomto balíčku CENSORFUCKER
    HAWRAN
    HAWRAN --- ---
    book.

    hledám zdroje pro self-hypnosis, doporučíte ?
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    Ahoj, slyšela jsem, že se dá hypnozou pomoct červenání se? nevíte o tom někdo něco?
    A trošku OT, ale právě jsem dočetla detektivku Hypnotizér, nečetl jste to někdo, kdo tomu rozumíte? docela by mě zajímalo, jestli autor, respektive autoři nepíší třeba nějaké nesmysly...
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    zdravím!
    můžete mi doporučit ověřeného psychologa zabývajícího se hyphózou v Praze?
    mám vleklé psychické problémy a začíná se to stupňovat. mám z dřívější doby zkušenost s obvyklou psychologickou péčí, ale myslím že tentokrát mi to klasický psycholog nepomůže vyřešit.
    NICO_PSYCHE
    NICO_PSYCHE --- ---
    KATTY1987:

    Mohu vřele doporučit psychoterapii. Také jsem kožními problémy trpěla a dodneška se s ními občas potýkám. Jakmile se dostanu trochu do presu, okamžitě mám vyrážku na určitých částech těla. Na léčbu nic nepomáhalo, kdejaké masti to neřešily, protože se problémy vracely stále a stále dokola. Psychoterapie mi pomohla dojít k jádru problému, sice to chvíli trvalo, ale vzhledem k těm sra...., které bych si jinak musela aplikovat jsem ráda. Naučila jsem se pak problému předcházet, vypozorovat, co ho spouští atp. Hypnóza by v tomto směru mohla být taky řešením, nicméně mi připadá pořád dost "agresivní", když vím, že stejných výsledků mohu dosáhnout i jinak.
    AND
    AND --- ---
    ‪Top Gear hypnoza czech translate‬‏ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=5ytZcdqaVzc


    ...nejspíš spíš spíš to znáte, ale je to dobré .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam