• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUTTERFLY89LUSH - čerstvá, ručně vyráběná kosmetika
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    LEIOUT: Ten jsem si teď taky pořídila. Jsem spokojená, nejdřív mi smrděl, ale teď už voní :). A jak ho používáš? Já si ukrojím kousek, namočím si obličej a tím kouskem po něm jezdím. Přemýším, jestli je nějaký lepší způsob :).
    LEIOUT
    LEIOUT --- ---
    nedám dopustit na coal face, skvele voni, peni, cisti a super dlouho vydrzi (jedna kostka cc 3 mesice :)
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    MISHACZEQ: neboj, prirodni to neni ;)
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    ja mam tohle mydlo a krasne voni
    LUSH ČERSTVÁ KOSMETIKA - Honey I Washed The Kids
    http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/20300-honey-i-washed-the-kids.html?katID=45
    akorat, ze jsem ho dostala strasnej kus, nekazi se to nejak, kdyz je to prirodni?
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    PHUSHI: ted jsem si uvedomila, ze kondicioner Veganese vlastne nemam, jen American Cream a Jungle... tak pardon za dezinformaci
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    ahoj, tak se taky pripojim :-) dostala jsem vzorek tohoto mydla http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/20323-fresh-farmacy.html?katID=57 a MoM .... oboje super!
    Mydlo pouzivam 2x denne a ten maly kousek, co mi slecna odkrojila, skoro vubec nemizi. Urcite si ho koupim.
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    PHUSHI: Měla jsem taky nějaký balzám na rty a vůbec mi nevyhovoval, přišlo i, že naopak vysušuje rty :-/.

Jinak Big taky používám, krystalky soli se mi vždykcy při používání hned rozpustí a celý to udělá ohromnou pěnu.

AOBS mám zrovna doma vzoreček, vyzkouším a jsem zvědavá.
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    veci, co jsem za posledni dobu zkousela:

sampon Big: pro me super vune (citron a morska sul), hodne peni, v kombinaci s dostatkem vody ho staci malo. Krystalky soli si moc neuziju, mam dlouhy vlasy, k pokozce se moc nedostanou a vetsinou hned odpadnou do vany. Myje dobre, dela super objem i kdyz kondicioner to nasledne trochu srazi. Kondicioner pouzit musim, protoze mi Big dost vysusuje vlasy (ale mam je odbarveny), stridam ho s jinym samponem. Znovu bych koupila.

kondicionery American Cream, Veganese, tuhy Jungle: s kondicionerama treba od Baley se to neda srovnat. Musim dat velkou davku, aby to melo prijatelnej efekt, ale je fakt, ze v kombinaci s Bigem jsou lepsi nez ucinejsi kondicionery, ktery vic splacnou objem.

maska na vlasy R'n'B: ma se pouzivat na konecky, neoplachuje se. Mne dost smrdi (memu okoli taky), takze takovy pouzivani si predstavit nedovedu. Davam si ji na celou hlavu par hodin pred tim, nez si jdu mejt vlasy. Po splachnuti jsou jemnejsi a lepe se rozcesavaji, ale zadny zazrak. Znovu bych nekoupila.

cleanser Angels on bare skin: vune hodne intenzivni levandule, da se prezit :). Pouzivam tak, ze si vezmu kousek, kterej si rozetru po namocenym obliceji. Cisteni mi prijde nic moc, po oplachnuti je kuze hebka, ale zda se mi, ze zanechava velmi lehkej olejovej film, ktery mi pleti zas tolik nesvedci. Znovu bych nekoupila.

toner Tea tree oil: docela prijemny, ale prijde mi, ze to je na nic. Znovu bych nekoupila.

krem Vanishing cream: vune mi nejdriv moc nevyhovovala, ted jsem si zvykla a da se. Prijemna lehka konzistence, velmi rychle a dobre se vstrebava. Neskodi, ale zadnej zazrak nepozoruju. Pouzivam pod makeup. Baleni vydrzi dlouho. Jeste nevim, jestli bych znovu koupila :).

balzam na rty None of your bees wax: za me blby, nejak se to cuckovalo, nechavalo to na rtech vrstvu, kdyz jsem to nechala uplne rozpustit a zase ztuhnout, tak to bylo lepsi.

balistik Space Girl: vune prijemna ale nijak vyrazna, voda pekne zbarvena do modrofialova, ale samotny sumeni a efekt nic moc

plus jeste par vanocnich veci - massage bar docela dobrej i kdyz vune hodne hodne intenzivni, balzam na rty ala vanocni puding smrdel tak divne, ze jsem premejslela, jestli neni zkazenej (i kdyz uplne neprijemny to nebylo ;). Pena sweet candy - vune stredni intenzita, ruzova voda, peny hodne.
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    TERRYNKA: Na Buffy jsem slyšela samou chválu!
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ...a když už tam budu, vezmu si na otestování tohle - http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/20478-buffy.html?katID=46#
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    BUTTERFLY89: Střídám Dark Angels s maskou z Aspirinu, do toho 2x týdně MoM a pleť si chrochtá.
    Na ten "makeup" jsem dost zvědavá, ale z věcí od Lush jsem nadšená a v honbě za co nejsvětlejším ksichtem se překonám a podruhé vlezu do Paladia .-) Pak podám report
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    TERRYNKA: O Dark Angels uvažuju, mám mastnější pleť a černé tečky, ale bojím se, že když do ní půjdu natvrdo, tak se moje pleť poblázní :). Tak nevím :).
    Jinak Mask of Magnaminty se stane určitě mojí stálicí, je skvělá!
    Poreferuj pak o tom podkladovém krému, zkoušela jsem světle žlutý a byl na mě moc tmavý, tak jsem zvědavá, jaký bude ten "porcelánový".
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ou jee :-)
    Za mě velké + pro Mask of Magnaminty a Dark Angels.
    Zítra jdu otestovat nový podkladový krém, Jackie Oates. Popis odstínu "pro porcelánové panenky" mě dost navnadil :-)
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    Můžeme začít třeba tím, jaké jsou vaše oblíbené produkty :).
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    Tak nová diskuze je v provozu, feel free to join ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam