• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUTTERFLY89LUSH - čerstvá, ručně vyráběná kosmetika
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    SWEETSKIN: Ja jsem prave slysela, ze Fresh Pharmacy vysusuje vic, ze spouste lidem proto nevyhovoval :). Ale na me funguje skvele plus mi lepe voni :).
    SWEETSKIN
    SWEETSKIN --- ---
    QUORRA: já jsem se právě rozhodovala mezi timhle a fresh pharmacy a coalface mi přišel jako větší dryák :) citlivka totiž nejsem, ale taky mi hned tak něco nezabere (a na kosmetiku typu "kup si řadu krémů za 2500 a za měsíc možná uvidíš rozdíl" už nějak nemam nervy, peníze a pleti se to taky nelíbí)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    SWEETSKIN: Tak to gratuluju :).Mne moc nevyhovoval, respektive nevysledovala jsem zadny ucinek. Mela jsem i Herbalism - s tim jsem byla spokojena, a ted mam Fresh Pharmacy - ten mam nejradeji. Nevysusuje me, ale ja nemam nijak extra citlivou plet. Zato krasne cisti a muzu ho davat i lokalne. Urcite si ho poridim znova.
    SWEETSKIN
    SWEETSKIN --- ---
    Coalface je skvělej! Mám hodně mastnou pleť a lesknu se znatelně míň už po týdnu používání, černý tečky taky mizej, o jiných hrůzách ani nemluvim :)
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    Zkousel nekdo parfemy od Gorilla Perfumes co prodavaji v Lushi? Ja se ted zamilovala do parfemu Cocktail. Voni mi hrozne zvlastne a je uplne bozi. Kdyz mam chut na kytickovy tak sahnu po Lust - voni po jasminu.a kdyz chci nejaky ulet tak si dam na jednu ruku Inhale a na druhou Exhale coz dohromady vytvori Breath of God parfem.
    Byla jsem totiz na dvoudenim Lush festu co poradal Lush pro zamestnance a trosku jsem si tam ulitla na jejich parfemech. :)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Objednala jsem od někoho z netu The Soft Touch a je super, škoda, že už ho nevyrábí. Voní jako masala!
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Tak jsem vyzkoušela takové ty "napařovací tablety" na obličej a jsou výborné (měla jsem Token to the forest gods), krásně vyčistí pleť. V Anglii si jich nakoupím spoustu od všech druhů.
    LILIANNE
    LILIANNE --- ---
    MACSKA: mně u kořínků udělal uplně přesně takovou barvu, jakou bych chtěla - hnědou se zlatýma odleskama, bohužel v délkách mi pořád zůstává moje nenáviděná hnědá se zrzavýma odleskama...:( ale bez tebe by mě nenapadlo, že to může být ním, doteď jsem jenom dumala, jak je to možný :D
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    LILIANNE: ne, jenom mi vymyl barvu (dávnou hnědou chemickou) a je ze mě blondýna :)
    New je zlo, po tom mám lupy a padání vlasů já.
    LILIANNE
    LILIANNE --- ---
    PINK_CICINKA: střídám s rehabem :) ale big mam radši no...
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    LILIANNE: Tak to střídej se šampukem New. Má ho přítel a vlasy mu po něm přestaly padat. A navíc nádherně voní po skořici, takže mu ho občas kradu :)
    LILIANNE
    LILIANNE --- ---
    k tomu bigu - nezačaly vám po něm padat vlasy? mně uplně šíleně, ale nechci se ho vzdávat, protože zase jsou ty vlasy po něm krásný :(
    SWEETSKIN
    SWEETSKIN --- ---
    BUTTERFLY89: nevim, celulitida se mě naštěstí netýká :)
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    SWEETSKIN: Taky jsem s ním moc spokojená, určitě do něj půjdu znova. A má u tebe nějaký efekt na celulitidu? Všichni si ho v tomhle hrozně chválí, ale na mě asi nefunguje...:)
    SWEETSKIN
    SWEETSKIN --- ---
    Buffy peeling na zadek a stehna je super! Po holení používám na celé tělo a opravdu pak neni potřeba krém, je úžasně jemnej
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    PINK_CICINKA: Já mám mastné vlasy, takže s vysušováním jsem problém neměla :). Naopak jsem si po něm nemuselamýt hlavu třeba i čtyři dny a bylo to OK.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    BUTTERFLY89: Zatím ne, ale já ho tedy střídám se svým oblíbeným vinným z Manufaktury. Jen mi přijde, že vysušuje vlasy trochu.
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    PINK_CICINKA: A nedělají se ti po něm lupy? Já jsem používala Big obden a časem se mi z něj začaly lupy dělat :(. Tak už ho používám méně často,což mě ale štve, protože jsem si ho koupila proto, abych měla hezké vlasy pořád :).
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Tak jsem se přidala k závislačkám na Bigu a mňam, je opravdu super. Nevím, jestli jsem už psala o Curly Wurly, ale pokud ne, tak nedoporučuji. Vlasy mi zacuchal a žádné hebké kudrny se nedostavily. Voní ale nádherně.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Můj nový přírůstek je masážítko Mange Too. Používám ho místo tělového mléka, krásně voní po čokoládě a medu, mňam.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam