• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUTTERFLY89LUSH - čerstvá, ručně vyráběná kosmetika
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    SARAJ: Cupcake trochu jo, s druhou zkušenost nemám.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    jinak mate nektera zkusenosti s touhle?
    LUSH ČERSTVÁ KOSMETIKA - Vráskožrout (Ayesha)
    http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/20422-ayesha.html?katID=32

potrebuju neco na okoli oci a celkove povolovani.. jojo starnu:(
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SWEETSKIN: funguje to i na cerny tecky?
    SWEETSKIN
    SWEETSKIN --- ---
    CMLKA: mně na mastnou vyhovuje střídat cupcake a kosmetickou katastrofu
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    CMLKA: Docela mi vyhovuje Cupcake.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ha! to mi to trvalo nez jsem to tady objevila!book
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    CMLKA: Válečníka. Mám problémy s pletí a je fajn.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    pouzivate nekdo dlouhodbe nejakou masku na plet?
    ANTISUNKA
    ANTISUNKA --- ---
    Ahoj, zítra bude v Lush demo s Alex z Anglie, tak se přijďte podívat ;)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    MUI: tyrkysový byl ještě dobrý, bílý a fialový taky (jenom vysušovaly, jako nouzovka někde na cestách přijatelné), červený a Godiva jsou nefalšované zlo. (po Godivě mi ošupinatělo všechno včetně rukou)

vlasy mám mastné, tím vysušováním nechci říct, že se mi nazmastily do půl dne po umytí, ale že se mi na hlavě vytvořilo divné chroští.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Já mám Ultimate shine a Seanik (ten modrý) a nevysušuje mi vlasy ani jeden, a to nemám nějak moc mastné.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    MUI: me celkem vysusoval ten na povzbuzeni rustu vlasu.myslim ze cerveny, ale me to spis prislo vhod neb mam mastici se vlasy a po tom mi to celkem srovnalo...:o)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    MUI: no me ty jejich sampuky prisly vylozene desivy, vlasy jsem pak mela asi nejdivnejsi ze vseho, co jsem kdy zkousela :)
    LIMEA
    LIMEA --- ---
    MUI: asi je to hodne indiviudalni, ja jsem vyzkousela 4 sampuky a mam radeji sampony klasicky tekute od Lush. Z tech sampuku mi prislo ze Godiva - zluty, me nevysusuje, ale moc to zalezi na typu vlasu, ja mam spis rychle se mastici a prave po ni se mi zamastily rychleji nez po jinych, coz by pro suche vlasy mohlo byt ok.
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    poradte mi nejake kazdodenni mydlo na oblicej. Mela jsem angels on bare skin, nechavalo to takovej jemnej olejovej film, ale to mi moc nevadilo, ovsem nesnasim tu konzistenci a nutnos uloupnout vzdycky kousek, chtela bych neco tuhyho. Ted jsem poridila fresh farmacy a to mi zase plet brutalne vysusi, ze se mi zacne uplne loupat...
    Mam smisenou plet, ted ke staru spis min mastnou nez driv...
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    PINK_CICINKA: Kdybyste někdo chtěl vyzkoušet, ráda poskynu a vyzkouším něco z Vašich zásob. brzy jí bude končit spotřeba a nerada bych ji vyhazovala.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Byla mi doporučena čerstvá maska Válečník a jsem nadšená. Používám 1-2x týdně a po pupínky tak o 70% lepší.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    PHUSHI: Tak tak, taky mi přišly, když jsem napsala a také objednávám s hrozinkou :).
    LILIANNE
    LILIANNE --- ---
    PHUSHI: taky jsem psala a taky nic neposlali :(
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    jsem psala, ale neposlali ani tak ;) no mozna to zkusim jeste jednou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam