• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUTTERFLY89LUSH - čerstvá, ručně vyráběná kosmetika
    ISCH
    ISCH --- ---
    TALANKA: Měli... Bylo to to "emotion cosi" nebo tak nějak.
    Ale nemají a mít asi nebudou (leda v RETRO edici, možná).
    Honey trap změnili? Já ho znám jenom s bílou čokoládou.
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    LADY_MYSKA: no, ono to je tak tři roky nazpět. Ale vím, že tam měli něco pro ty, co nemají vanu (jenže tenkrát jsem to tak neřešila, protože jsem tu vanu měla). Nicméně to snad mělo fungovat na principu, že ti to v tom sprchovym koutě pěkně provoní a zabublá (i když nevím, jestli to nebyla spíš pěna) ...
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    TALANKA: o balistkach do sprchy tu ctu poprve od tebe. Balistka je sumiva koule a tedy nevim, co bych s ni ve sprse delala ..
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    Jsem už fakt vygumovaná nebo měl Lush kdysi opravdu balistiky i do sprchy? Prohrabala jsem úplně všechny, co tam mají, žel nenašla jsem nic :o(

Plus mě teda naštvali, co udělali s balzámem na rty honey trap - nesnášim čokoládu a oni to tam přimíchaj a ještě se tváří, že je to pořád to stejný. Takže je to přesládlý, smradlavý a matlavý, chjo
    TAMTAONA
    TAMTAONA --- ---
    Ahoj, nemáte někdo tuhý parfém Vanillary ve starém balení (plechovčička), které nepotřebujete? Moc ráda bych ho sehnala... díky!
    ISCH
    ISCH --- ---
    Tak jelikož jsem oholila hlavu, mám tu nějaké přebytky:

Big - lehce pod polovinou
    Fair trade honey - odhadem 75 ml
    Rehab - málo, 30 ml?
    Jasmin and Henna Fluff-Eaze - použitá jednou
    Retread - víc jak 3/4
    Amercian Cream - 220ml
    Curly Wurly - plný kelímek od čerstvé masky
    Sea Spray - použitý jednou
    R&B - přes polovinu
    Shine so bright - nepoužitý
    Trichomania - dosti velký vzorek

Kdyby někdo měl o něco z toho zájem, napište do pošty, nějak se domluvíme.
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    ISCH: HQ je limitovana edice takze se v Praze neprodava ;) moje kamaradka dela pro Lush a ty novy lahvicky a etikety je cely jeji prace,takze jsem to dostala od ni.meli ted v Londyne pop up galerii tak je tam prodavali.jinak HQ voni jako Lush v lahvicce ;)
    ISCH
    ISCH --- ---
    BARUNKA: Já jsem zkoušela i ostatní - a jsem rozhodnutá pro Buga, ten na mě vydrží taky strašně dlouho, ale Sun je prostě za chvilku pryč :/
    HQ? Tím myslíš kterou?
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    ISCH: ja mam doma Sikkim girls, Fyrze a HQ a jsou uplne super.a to ze to nema rozprasovat mi nevadi.a musim rict,ze na me parfemy vydrzi dlouho.jsou bozii.
    ISCH
    ISCH --- ---
    PINK_CICINKA: Jsou zajímavý, už jsem je byla očuchat (a jo, mám SUN). A přiznávám, že teda není zrovna nejvýdržnější, co jsem kdy měla.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    ISCH: Nevypadají úplně marně, ale v téhle cenové relaci bych tedy velmi ocenila rozprašovač, tohle balení je pro mě dost nepraktické.
    ISCH
    ISCH --- ---
    Ženský... Všimly jste si už tohodle?
    LUSH ČERSTVÁ KOSMETIKA - Nové parfémy
    http://www.lushcz.cz/e-shop/katalog/154-nove-parfemy.html
    ISCH
    ISCH --- ---
    PINK_CICINKA: Rozhodnost. A já jsem z těch rtěnek nadšená - nebo alespoň z týhle (jinej odstín mě tolik nezaujal, když už, tak tlamičku červenou).
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    ISCH: To snad ani nejni možný... Jaký máš odstín?
    ISCH
    ISCH --- ---
    Reference na rtěnku - výstavu nožů přežila od cca 7:30 do 21:30 bez jediné opravy. Nemůžu tvrdit, že v devět večer ještě vypadala, jako kdybych jí zrovna nanesla, ale do dvou to tak bylo (mezitím několik čajů, láhev vína (tzn. xy skleniček), kus buchty). Večer zvládla ještě večeři (pořád jsem vypadala docela obstojně) - a pak jsem jí sundala pomocí papírového kapesníku a trochy vody, abych mohla v klidu bumbat nějakej japonskej superčaj.

Nechápu.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Let the good times roll - vánoční čistítko na obličej a ta vůně je naprosto božská, doporučuji, ale je peelingové a trochu hrubší, takže spíš ne na citlivou pleť.
    ANTISUNKA
    ANTISUNKA --- ---
    Zítra začíná kampaň proti kožešinám! :) přijďte podepsat petici! :)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Prodám Enzymion, 20 g, 150 Kč (cena nového 595 Kč)
    "Ovocná sprcha pro mastnou pleť
    Enzymion je určen pro mastnou pleť. Odráží ta vaše světlo i několik hodin po čištění? Toužíte po hladkém obličeji bez lesku? Enzymion jde mazu po krku. Naše úžasná receptura kombinuje očistnou sílu čerstvé papáji a zklidňujícího aloe, které přirozeně absorbuje tuk. Mícháme je s nálevem z rozjasňujících čerstvých citrónů a sladkých silic z grepu a limetky, které obličej osvěží a stáhnou. Pak zašleháme rostlinná másla v bio kvalitě pro hydrataci a zvláčnění. Na zkrocení mastné pleti je Enzymion přesně to pravé ořechové!"

LARAINEMARGOT
    LARAINEMARGOT --- ---
    BARUNKA: škoda, že nejsem z Prahy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam