• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUTTERFLY89LUSH - čerstvá, ručně vyráběná kosmetika
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Let the good times roll - vánoční čistítko na obličej a ta vůně je naprosto božská, doporučuji, ale je peelingové a trochu hrubší, takže spíš ne na citlivou pleť.
    ANTISUNKA
    ANTISUNKA --- ---
    Zítra začíná kampaň proti kožešinám! :) přijďte podepsat petici! :)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Prodám Enzymion, 20 g, 150 Kč (cena nového 595 Kč)
    "Ovocná sprcha pro mastnou pleť
    Enzymion je určen pro mastnou pleť. Odráží ta vaše světlo i několik hodin po čištění? Toužíte po hladkém obličeji bez lesku? Enzymion jde mazu po krku. Naše úžasná receptura kombinuje očistnou sílu čerstvé papáji a zklidňujícího aloe, které přirozeně absorbuje tuk. Mícháme je s nálevem z rozjasňujících čerstvých citrónů a sladkých silic z grepu a limetky, které obličej osvěží a stáhnou. Pak zašleháme rostlinná másla v bio kvalitě pro hydrataci a zvláčnění. Na zkrocení mastné pleti je Enzymion přesně to pravé ořechové!"

LARAINEMARGOT
    LARAINEMARGOT --- ---
    BARUNKA: škoda, že nejsem z Prahy
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    BARUNKA: A nehledá třeba i někoho "jen" na prodej? :)) Na manažerku asi nemám zkušenosti :)
    ISCH
    ISCH --- ---
    QUORRA: Jasmín a Henna je skvělej! Ta vůně... Díky tomu jsem se zamilovala do Lushího jasmínu.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    LARAINEMARGOT: Jasmin and Henna musím někdy zkusit :). S Fresh Pharmacy mám taky dobré zkušenosti, Imperialis mě nijak zvlášť neuchvátil.
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    Jinak Lush hleda manazerku prazskeho obchodu kdyby nekdo hledal praci ;) podrobnosti u me.
    LARAINEMARGOT
    LARAINEMARGOT --- ---
    Ty jo naprosto mě dostala Jasmin and Henna Fluff-Eaze, naprosto úžasně voní a vůně vydrží i několik umytí vlasů a pak jsem spokojená Fresh Farmacy a Imperialisem (akorát má takovou zvláštní vůni). Ještě vyzkouším Vanishing Cream a láka mě Skin’s Shangri La (nj už mi bylo třicet).
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    ISCH: Nebyla...mě zaujala jen na obrázcích a po prvních nelichotivých recenzích jsem se na to vykašlala, poměr cena-výkon mi přijde ubohý.
    ISCH
    ISCH --- ---
    Ženy, to jste žádná nebyla na dekorativce? Mám doma rtěnku (drží dobře, akorát než se sundá přebytečná vrstva, povede se mi jí napatlat skoro všude), dá se použít jako tvářenka (naředit krémem, jinak udělá šmouhy) a řasenku (velice příjemná, první vrstva jen lehké zvýraznění a vrstvením se to krásně stupňuje).
    Tím jen potvrzuji svou vášeň, které jsem totálně propadla (od první návštěvy je to něco přes měsíc a mám doma... Spoustu věcí :D ). Ale největší plus u mě LUSH má za to, že voní mé drahé polovičce :)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    PINK_CICINKA: Mně se to taky moc nelíbí, ale půjdu to aspoň omrknout.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    QUORRA: Mám LUSH ráda, ale tohle teda vypadá děsivě, barvy i obaly.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Nějaké swatche nové dekorativky LUSh http://networkedblogs.com/zIWST
    PEJR
    PEJR --- ---
    wow.. smekám

Artist Undergoes "Torture" In Front of London Shoppers For Anti-Animal-Testing Stunt
    http://gawker.com/5905506/artist-undergoes-torture-in-front-of-london-shoppers-for-anti+animal+testing-stunt
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    MUI: na koktejlech se pracuje,ale jelikoz je s Lushem tezka komunikace tak to vazne.Budou se podavat na Lush festu ktery je tusim v cervenci. ;)
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    PINK_CICINKA: nevim kdy planuji s tim jit na trh,ale vim ze bude. mam kamaradku ktera pro ne pracuje a vymysli parfemy a produkty plus pro ne dela muj sef barevny menici se koktejl ktery souvisi s uvedenim make upu na trh.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    BARUNKA: Kosmetiku máme očekávat kdy? :-)
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    Lush chysta nove parfemy a pivni sprchovy gel na Vanoce, uz se nemuzu dockat :) a taky ocekavejte make up a kosmetiku,ale pssssssst - prisne tajne - mam interni informace !!!!
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    MUI: To se třeba mně udělalo časem z Bigu...může se to stát, no :(.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam