• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUTTERFLY89LUSH - čerstvá, ručně vyráběná kosmetika
    Klub pro příznivce kosmetiky LUSH, vše možné, vaše zkušenosti, nabízím/koupím a tak dále...vše na co si vzpomenete :).
    rozbalit záhlaví
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    ISCH: já budu asi potřebovat ocean salt
    ISCH
    ISCH --- ---
    Tak jelikož od úterý začnu šířit radost a štěstí na obchodě, přenesu to i sem.

Kdo z Vás nezaznamenal (třeba v novém katalogu, který se posílal poštou) - LUSH začal dělat výrobky v samokonzervačním provedení - Dream Cream, Sympathy For The Skin, Mask of Magnaminty a Ocean Salt. Samozřejmě si stále můžete koupit i původní vydání - cena je stejná a je jen na Vás, kterou verzi zvolíte.

Už je i u nás v prodeji Charity Pot! https://www.lushcz.cz/shop/info/123/
    Na krámě jsou k dispozici jak klasické velké kelímky, tak malé, plechové (stejné, ve kterých se třeba prodává balzám na rty).

A poslední novinka, na kterou se můžete v brzké době těšit (zatím jsou v UK, ale brzo i u nás): Věci na opalování! https://www.lush.co.uk/products/new-products
    Osobně jsem absolutně nejvíce zvědavá na The Sunblock ;)
    ANTISUNKA
    ANTISUNKA --- ---
    TALANKA: tak dva roky dozadu se už doprodávaly poslední kusy :/
    Můj oblíbenec byl https://www.lush.co.uk/product/432/Too-Drunk-Emotibomb-%7C-Last-Chance-to-Buy
    Celým jménem "Too drunk to fuck" :)
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    TALANKA: Jo jo, meli to driv v nabidce. Byly to spis takove balisticke tabletky,ktere clovek hodil na zem ve sprse a vonelo to :) Bohuzel je uz tusim nevyrabi.
    ISCH
    ISCH --- ---
    TALANKA: Ne ne, ta má elegantní "okusy". Stejně tak byl dobrej Shine so bright na konečny vlasů.
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ISCH: No jsem, proto chodím do Lush, ne? :oD :oD

I s krabičkou? :oD :oD :oD
    ISCH
    ISCH --- ---
    TALANKA: jsi moc náročná... :D Mně to baví a psovi chutná (už sežrala tři).
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ISCH: to mě sere, ale :o/ Zrovna, když nemám vanu :oD
    (jinak dík, myslela jsem si, že mi hrabe :oD )

Jj, teď jsem ještě vyhrabala starej - jenom vosk, med, tuhá konzistence, úžasná vůně po medu a ne ten nasládlej rozbředlej hnus ...
    ISCH
    ISCH --- ---
    TALANKA: Emotibomb! :D
    ISCH
    ISCH --- ---
    TALANKA: Měli... Bylo to to "emotion cosi" nebo tak nějak.
    Ale nemají a mít asi nebudou (leda v RETRO edici, možná).
    Honey trap změnili? Já ho znám jenom s bílou čokoládou.
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    LADY_MYSKA: no, ono to je tak tři roky nazpět. Ale vím, že tam měli něco pro ty, co nemají vanu (jenže tenkrát jsem to tak neřešila, protože jsem tu vanu měla). Nicméně to snad mělo fungovat na principu, že ti to v tom sprchovym koutě pěkně provoní a zabublá (i když nevím, jestli to nebyla spíš pěna) ...
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    TALANKA: o balistkach do sprchy tu ctu poprve od tebe. Balistka je sumiva koule a tedy nevim, co bych s ni ve sprse delala ..
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    Jsem už fakt vygumovaná nebo měl Lush kdysi opravdu balistiky i do sprchy? Prohrabala jsem úplně všechny, co tam mají, žel nenašla jsem nic :o(

Plus mě teda naštvali, co udělali s balzámem na rty honey trap - nesnášim čokoládu a oni to tam přimíchaj a ještě se tváří, že je to pořád to stejný. Takže je to přesládlý, smradlavý a matlavý, chjo
    TAMTAONA
    TAMTAONA --- ---
    Ahoj, nemáte někdo tuhý parfém Vanillary ve starém balení (plechovčička), které nepotřebujete? Moc ráda bych ho sehnala... díky!
    ISCH
    ISCH --- ---
    Tak jelikož jsem oholila hlavu, mám tu nějaké přebytky:

Big - lehce pod polovinou
    Fair trade honey - odhadem 75 ml
    Rehab - málo, 30 ml?
    Jasmin and Henna Fluff-Eaze - použitá jednou
    Retread - víc jak 3/4
    Amercian Cream - 220ml
    Curly Wurly - plný kelímek od čerstvé masky
    Sea Spray - použitý jednou
    R&B - přes polovinu
    Shine so bright - nepoužitý
    Trichomania - dosti velký vzorek

Kdyby někdo měl o něco z toho zájem, napište do pošty, nějak se domluvíme.
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    ISCH: HQ je limitovana edice takze se v Praze neprodava ;) moje kamaradka dela pro Lush a ty novy lahvicky a etikety je cely jeji prace,takze jsem to dostala od ni.meli ted v Londyne pop up galerii tak je tam prodavali.jinak HQ voni jako Lush v lahvicce ;)
    ISCH
    ISCH --- ---
    BARUNKA: Já jsem zkoušela i ostatní - a jsem rozhodnutá pro Buga, ten na mě vydrží taky strašně dlouho, ale Sun je prostě za chvilku pryč :/
    HQ? Tím myslíš kterou?
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    ISCH: ja mam doma Sikkim girls, Fyrze a HQ a jsou uplne super.a to ze to nema rozprasovat mi nevadi.a musim rict,ze na me parfemy vydrzi dlouho.jsou bozii.
    ISCH
    ISCH --- ---
    PINK_CICINKA: Jsou zajímavý, už jsem je byla očuchat (a jo, mám SUN). A přiznávám, že teda není zrovna nejvýdržnější, co jsem kdy měla.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    ISCH: Nevypadají úplně marně, ale v téhle cenové relaci bych tedy velmi ocenila rozprašovač, tohle balení je pro mě dost nepraktické.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam