PALEONTOLOG: jojo...asi 15 let starej rozhovor s nim na idnes... vlastne se k tomu dostal diky chemikum...
...Ano, tehdy jsem se seznámil s Chemical Brothers a s Jonem Carterem. Krátce po tom, co jsem vydal Santa Cruz mi volala kámoška Lindy Layton a říká: „Nebudeš tomu věřit, ale taková ta hudba, co se líbí jenom tobě a nikomu jinému, víš co myslím, tak v Londýně je jeden klub, kde přesně tohle hrají.“ Zatáhla mě do Heavenly Social, kde právě dýdžejovali Chemical Brothers a když jsem vešel, zrovna hrálo Santa Cruz. Přišel jsem k nim a povídám, že jsem to já a oni: „Tak ty jseš Fatboy Slim? Tvoje věci fakt obdivujeme.“ Protože sice nevěděli, kdo je Fatboy Slim, ale znali jiné věci, které jsem dělal jako Norman Cook. Nabídli mi, jestli bych si tam nechtěl příští sobotu zahrát. Jenomže já neměl dost vlastních věcí, abych mohl postavit dvouhodinový set. A tak jsem sedl a začal dělat další a další tracky, čistě proto, abych je mohl hrát na svých parties. Proto je celá moje první deska plná nadupaných tanečních skladeb. Všechno jsou to věci, které jsem dělal původně do svého dýdžejského setu. Ale po půlroce jsem měl toho ježdění každý víkend do Londýna dost a rozhodl jsem se udělat stejnou party v Brightonu. Jelikož je Brighton u moře, chtěl jsem to pojmenovat Social On Sea, ale lidi z Heavenly mě žádali, abych to nedělal. Tak vznikl Big Beat Boutique. Sakra, to už je víc než deset let!
Fatboy Slim: Jaktože nejste tlustej? - iDNES.cz
https://www.idnes.cz/kultura/hudba/fatboy-slim-jaktoze-nejste-tlustej.A060822_125039_filter_kot