ZKAZENYHLEMYZD: "Mikesz ThirtyFour karma už fungovala tušim několikrát a stejně ho vysekali pravnici.....basou se nic nevyřeší, ale doufám, že ho tam jednou budou tlustí cikáni mrdat dostatečně hluboko ať má na co vzpomínat...." :D "Mikesz ThirtyFour Týden stará zakázka....nasere si on až mi přijde pod ruku...." "Mikesz ThirtyFour Předpokládám, že týpek ani neví jaké jméno přejel a krom bombingu po praze a cizině se o nějake zakazky nezajima....ma v piči viš jak, dobré místo dám si teg ať všichni vidí jak moc jsem duševně narušen..." PERLY, ještě přidam něco k Diamonds pro dotvoření obrazu
"Mikesz ThirtyFour To muselo být něco tvrdšího než herák.....jo a lost je dost hrozné.....akorát né tak metalové, spíše infantilní" "Mikesz ThirtyFour Když vidím poslední report z Těšnova, tak ti Lost si asi píchají marihuanu a LSD si rvou do řiti ne?.....silné vzorky....maras na grcání" "Mikesz ThirtyFour fakt mi připadá, že si takoví lidi prostě dělají ze všech jen prdel...."
Mě to přijde opravdu vtipný :D pokud sem zatahuju tak nenáviděnej bulvár tak to smažte (y)