• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BAMBOTnějaká zajímavá akce, kterou jsi sám absolvoval (divadlo, koncert, taneční představení atd)? DOPORUČ!
    MARKKY13
    MARKKY13 --- ---
    Minulou neděli jsem byla ve Strašnickém divadle na představení Testosteron... vřele doporučuji.... (jen není pro ty, jimž vadí vulgární mluva) .-)
    Testosteron Strašnické Divadlo
    http://www.strasnickedivadlo.cz/repertoir/hrajeme/testosteron/
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    mohu vřele doporučit Veselé skoky - naposledy jsem viděla v Celetné Na hlavu! a bylo to skvělý! www.veseleskoky.cz
    PELICULIAR
    PELICULIAR --- ---
    Ahoj, všechny fanoušky "neokoukané" rockové hudby zvu na finálový večer hudební soutěže Rock Nymburk 2012.
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    FIIK:
    POLIS:
    moc díky za tipy!
    taky jeden mám: jestli jste si jako malí rádi notovali písničky Jiřího Suchého, hajdy do Semaforu! Dokud je starý pán při síle a Jitka Molavcová hýří šarmem. Viděla jsem tam nedávno představení Hodiny jdou pozpátku a kam se většina ostatních divadel hrabe! Vynikající výkony, výborná muzika, vtipné dialogy...prostě klasika.
    Semafor | Úvod
    Semafor | Úvod
    http://www.semafor.cz/
    FIIK
    FIIK --- ---
    Krytové divadlo Orfeus už stojí za návštěvu pro jeho neobyčejnou atmosféru, jako byste ani nebyli v Praze 21. století a k tomu vstupné dobrovolné..Pan Radim Vašinka a jeho čtení ze Skácela a o Skácelovi..krásné :)..vřele doporučuji...http://www.orfeus.cz/index.htm
    POLIS
    POLIS --- ---
    doporucuju divadelni predstaveni Přelet nad kukačím hnízdem--v divadle Pod Palmovkou,nadherny predstveni!
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    doporučuju představení Srdce temnoty v Komedii a Mikve ve Stavovském divadle. Obě představení mě totálně sebraly, je to fakt síla. Nic odpočinkového, ale hry nabité energií a závažnými myšlenkami.
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    Chtěla bych doporučit hru IJÁ v Ypsylonce. Je to hra na motivy života Steva Jobse a myslím, že je to velmi vydařené. Byla jsem na generální zkoušce, ale určitě se ještě chystám na představení:))

    http://www.ypsilonka.cz/hra-ija
    MRTVYKOTE
    MRTVYKOTE --- ---
    bambot rozhodne doporucuju pokud budete mit sanci Bastard! od Dudy Paivy, a vlastně ani nedávno odpremiérovaný Proces v Komorní scéně Aréna stojí za to vidět :)
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    kdo jste nebyli omrknout ACUO na náměstí Republiky, je to docela zajímavý zážitek :) Hlavně mi přecházely oči z těch LED diod... Hudba o moc není, to bych netvrdila. Víc na www.acuo.cz
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Chcete s námi jít do Dejvického divadla v pátek 21.10 19:30 na Theremin? Popř. 9.10 na Muže bez minulosti? Jestli jo tak se ozvěte hned, za 20 minut jdu zkusit kupovat lístky..
    lístek asi za 350 Kč

    Theremin jsem viděl a mohu doporučit.
    JAZZIVANA
    JAZZIVANA --- ---
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    ANICCKAA: ale tak zas to bylo evidentně inspirativní :) jako negativní impuls taky impuls, žejo... Docela by mě zajímal názor někoho dalšího, kdo si peklem výstavy Biennale taky prošel - anyone?
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    BAMBOT: ja tam radsi ani nepujdu....
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    na výstavě Biennale v Microně je pár zajímavých věcí, ale celkově to bylo spíš: WTF?!? Rozhodli jsme se s přítelem, že taky začnem dělat "umění" :) Máte někdo taky feedback z této výstavy?
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    v sobotu jsme byli ve Zlíně na parádní výstavě Šangri-la www.sangri-la.cz jsou tam tuny fotek a různých předmětů z Indie, Tibetu, Nepálu a Bhútánu, výstavu otevíral sám Dalajláma. fakt doporučuju! zámek Zlín
    AWEK
    AWEK --- ---
    k Bambot: Reliquiarum je luxusní butik s mystickými zážitky. V dohledném jediném termínu bude opět otevřen tento víkend + pátek.. v pátek od 18:00 ? do 22:00.. víkend opět do 22:00, ale kdy se otevírá.. to Ti s jistotou nepovím.. pro více informací nahlédni třeba: http://depresivnideti.eu/pritomnost/reliquiarum/
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    AWEK: a to by mě přesně zajímalo! slýchám na to reklamu na R1, ale nějak si vůbec neumím představit, co to vlastně je. Můžeš, prosím, podat detailní report? :)
    AWEK
    AWEK --- ---
    Reliquiárum - Depresivní děti touží po penězích - pátek až neděle - Orco Praha
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    já jsem byla na představení Galgenhumor divadelního spolku Nahoď a upřímně řečeno mě to překvapilo svou vysokou kvalitou. :) Fakt doporučuju, asi cokoliv od nich. více na www.divadlonahod.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam