• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAMSTERItalian Cars
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    Předběžně srazy v roce 12
    Alfa Romeo:
    Kunětická hora 21.4.
    České Budějovice 22.-24.6
    Pálava 19.-20.5
    Pastviny 20-22. 9
    Lancia:
    Lancisti Giorno Pacov 26.5.
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    NYKRUK: aha, tak to jsem cekal horsi naloz. Ne ze by to bylo uplne malo.
    Tak to vyzkousim jakym zpusobem to vibruje, nejak si to nedokazu vybavit a uvedomit. Děkuju!
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    TRISTRAM: tak cukání spojky se pozná, je to trhavý pohyb s vyšší frekvencí, kdyby to dělalo volantem do stran, tak jsou špatné kloubyna poloosách. Silentbloky mlátí při přidání a ubrání plynu.
    Spojku případně celou sadu a k tomu gufero pod setrvačníkem, měl by ses vejít do 7-8 tis.
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    NYKRUK: je to brava sx 1.6. 100

NYKRUK: jasne, takze by se mechanik podival primo na volant a trochu to poladil. nekdy to je citlivejsi na nechteny zatroubeni(nastesti vetsinou slabsi, protoze cekam kdy kdo vyleze z auta mi rozbit hubu proc na nej troubim), kdyz je volant otoceny do strany a auto do kopce na dlazebkach.
    rozvibruje se spis cely auto, citim to trochu i v sedacce, ale jestli je to podelne, to budu muset vyzkouset, ale volant vibruje docela silne, pritom si myslim, ze se spojkou zachazim vetsinou docela jemne.
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    TRISTRAM: co to je za motor?
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    problém klaksonu je ve volantu a spínači na něm - je to tam nějak rozsypaný.
    Klepe to volantem do stran nebo celým autem podélně?
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    u Bravy se mi nekdy pri rozjezdu stane, ze se auto zacne klepat, rozvibruje se volant a protoze tam je zrejme neco povolenyho, tak trochu zatroubi klakson....Stejne tak troubi klakson kdyz se auto ponekud trese na dlazebkach.
    nekde jsem nasel, ze by to mohl byt unaveny pritlak spojky,
    nebo silentbloky uložení motoru a převodovky.
    S obojim pujdu do servisu, ale rada a zkusenosti by se hodily. Treba kolik by to tak mohlo stat. Menit celou spojku nehodlam...
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    PANDAMON: Nevím, takhle z obrázku to vypadá neškodně.
    PANDAMON
    PANDAMON --- ---
    NYKRUK: Ten je mi nakej povedomej, podle me ho prodavali uz tak pred 4ma lety.
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    Merak k prodeji
    LUZZAGO CLASSIC CARS - Facciamo Rinascere I Miti
    http://www.hi-think.it/luzzago/hipgscheda.php?HIGNIdAuto=10265
    COOKIEMUNSTA
    COOKIEMUNSTA --- ---
    Tak to byl pěknej pelech :-) Shnilej výfuk, sjetý gumy, motor celej od oleje, brzdy na výměnu, díra v sání, nefunkční zadní okno a hlavně od ventilů se ozývaly podezřelý zvuky...
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    auto s takovými najetými kilometry nesmí nést žádné známky opotřebení:)
    COOKIEMUNSTA
    COOKIEMUNSTA --- ---
    Čau všichni, kamarád chce kupovat Lancii Lybru a zítra se jedeme podívat na tohle: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/lancia/lybra/7228302 . Na co si dát hlavně pozor a co zkontrolovat? Ocením jakékoli rady. Díky
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    oala, cena starého stratosu roste:)
    TOFI
    TOFI --- ---
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    SWITCHMAN: nevím, co to je, je to z alfistů převzatý. Ale čertík z lanciaklubu měl v Lybře dvd přehrávač a na dispelji navigace si pouštěl filmy asi 5 let zpátky. Takže tohle je asi taky možný :) Mluvit to umí už nějak ve standartu Coyotovi to kecá dokonce česky.
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    NYKRUK: to me poser.. .)
    tam ma windowsy normalne? tokovej bluescreen na palubce Alfy.. parada.. .))
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    to je tim, že v italským autě se neni potřeba dívat do zrcátka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam