• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAMSTERItalian Cars
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---

HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    BOBASH: ono to není tak černobílý...
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    vím, jen co jsem čet.. všichni chválili.. vytýkali výbavu, ale jinak jsem žádné negativní ohlasy nepotkal.. on to stejně hodně nakop hlavně ten nafťák.
    další vlaštovka v podobě vyprodaných limitek Alfy.. taky fajn.
    nadruhou stranu - absence nových modelů Alfy, téměř zrušená Lancia.. už by se to mohlo stabilizovat a mohli bychom tu mít fůru nových, pěkných modelů
    tak uvidíme, jak to dopadne... .)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    SWITCHMAN: No já jsem právě mluvil s lidma, co s tím jezdili, včetně kolegy novináře a italofila, kterej byl zamilovanej do prvního Quattroporte - a jak Ghibli, tak nový QP jsou prej poměrně dost krámy. Já taky FCA fandím, i když spíš kvůli Dodgi a Chrysleru, ale zatím to nevypadá moc nadějně...
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    BOBASH: i to je možné... nicméně fandím Fiatu, ať se odrazí ode dna. A tohle je pro mne příjemná "první vlaštovka", jelikož Maserati si od Ghilbi slibuje hodně. Poslední pro mne pěkný VW je Scirocco MKII, dál je to téměř jen škatule za škatulí. Ale jsem hodně vizuálně založený člověk, ne technik. Design / pocit z celku - při výběru byl vždy až na prvním místě .)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    SWITCHMAN: Jo. Akorát manažírci za chvíli zjistěj, že rozdíl mezi drahým Volkswagenem a drahým Fiatem je pořád stejnej jako mezi levným Volkswagenem a levným Fiatem, a půjdou si koupit znovu A5/A6 :)
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    tudiz asi zasah na cilovou skupinu, jak byl planovan .)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    SWITCHMAN: Nojo, pár manažerů si koupilo místo Audiny f tédéíčku na lízačku Džibli f ropě taky na lízačku.

Vono je to přejde.
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    BOBASH: přesně .)
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    BOBASH: +/- jo :-)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    SWITCHMAN: loni prodali jedno auto, letos 14?
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    Maserati hlásí za 1. kvartál v ČR +1300% prodej :)
    (Alfa -30%; Lancia -30%)
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    NYKRUK: je to 2.0 TS.
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    TITUS_PETRONIUS: cca 2-3 bez zdvihátek. Záleží, co je to přesně za motor. Kdyžtak napiš.
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    Caute alfisti,

neviete ako sa pohybuju ceny opravy prepaleneho vyfukoveho ventilu, komplet aj so zarovnanim hlavy valcov a vymenou hydrostößel (neviem ako sa to povie po slovensky) v Cechach? Motor ma u zhlavu valcov dole, takze by tam bolo eventuelne menej prace.
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    SWITCHMAN: Mrkni na alfisti.cz, tam je na to celé téma a kluci to mají pořešený
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    NYKRUK: kdyz ja uz si nepamatuju, jak ten mikrospinac vypadal, jake mel parametry .( a nechci kuli tomu rozje*at klic s DO. prej je slepenej, tak to nechci zbytecne otvirat, kdybych nesehnal microsp. .)
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    SWITCHMAN: gm electronics jsi zkoušel?
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    kdysi jsem kupoval na aukru mikrospinac do DO k AR 156 2003, s tim, ze si je vymenim - odesel ten na kufr.
    Pak jsem se stehoval a .. normalne ty mrchy 2x3mm nemuzu nikde najit :D .. a zdroj, od ktereho jsem to kupoval uz je k nenalezeni.. Nemate tip nekdo? tipek to na aukru prodaval á 20 / ks
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    Maserati slaví: Loni dodalo rekordních 15.400 aut | auto.cz
    http://www.auto.cz/maserati-slavi-loni-dodalo-rekordnich-15-400-aut-79346
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam