• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      NIGHTFURY: Njn...protoze neni vlastne vubec vysvetleny, co tam vlastne este dela.
      Arya chce dejme tomu vrazdit vsechny ze seznamu, Jon si vzal na hrb záchranu celýho světa a zbylý dvě bitchies chtej vládnout Sedmi královstvím. Bran se max nekde sjetej vali se svejma vidinama a nechava se vozit na saních tam a zpátky)
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      RUDIE: Nebo ho sežere medvěd. Jo, taky mi přišlo, že ta jeho linka někam směřuje a teď by mi snad ani moc nechyběl,
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      HWLLFFRDD: tak takhle to je stejne uz posledni dve tri sezony)

Osobne nejvic promrdana mi prijde Branova linie. Videl jsem ho jako celkem dulezitou postavu v boji proti WW, ale cekam, ze bude mit v serialu uz jen par steku a pak na zaver udela nejakej wtf magic trik a bude konec.
      HAREMHEB
      HAREMHEB --- ---
      ARAON: Bohužel to pravda je. Kdo četl leak scénáře z loňského roku a porovnal to s prvními dvěma epizodami, tak viděl, že to 100% sedí. Obsah tohoto článku je de facto přepsaný leak. Naštěstí v tom leaku nejsou všechny dějové linky.
      HWLLFFRDD
      HWLLFFRDD --- ---
      ARAON: Já to nechci vidět (ale samozřejmě se budu koukat, no)
      ARAON
      ARAON --- ---
      Tohle je tak nemastný, neslaný a prolezlý fan-servicem, že by to snad i mohla bejt pravda.
      Jon Snow’s Shocking Fate In Game of Thrones Season 7 – OtakuKart
      http://otakukart.com/animeblog/2017/07/26/jon-snows-shocking-fate-game-thrones-season-7/
      HAREMHEB
      HAREMHEB --- ---
      BOBBYLON
      BOBBYLON --- ---
      GIINGGER: Tgr3yj0y 10 days server ban for leaving combat area
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      >Theon has left the game
      >Reek has joined the game
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      Ale tedy na Gendryho, který nabere Theona ve vodě a pak odvesluje někam do pryč se docela těším :D
      NJAL
      NJAL --- ---
      H0ANG1: Tomu chybi uz jen teorie, jak se Bran omylem zhmotnil do naseho vesmiru bez cesty zpet a ted nam to chce rychle natukat do wordstaru, nez to tady jeho fyzicka schranka zabali. ;-)
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      NIGHTFURY: Tak PTSD nie je sranda.
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      Tak všechno asi už bylo řečeno, takže napíšu jen: Theone, ty jsi takovej vůl!
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      GIINGGER: idealni by bylo kdyby ji rovnou zapichli... boze jak ja ten character nesnasim...
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      DOUPLE: Twe ja tak strasne doufam, ze az zase zacne nejaky svoje povysenecky kecy, tak ji Jon nebo Davos posle dopice -.- uz ji uplne slysim.
      DOUPLE
      DOUPLE --- ---
      H0ANG1: Luku, jsem tvoje teta
      H0ANG1
      H0ANG1 --- ---
      Tak na tohle setkani jsem se dlouho tesil

The Queen's Justice: Game of Thrones Season 7 Episode 3: Preview (HBO)
      https://www.youtube.com/watch?v=z2pRLR6Ns5I
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      JANDOS: pac Jamie suka jen ty, co nemel Tyrion, takze mu zbyla jen Cersei :))
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      JANDOS: castecne mas pravdu, ale hlavni cil je jasnej, muz s brasnou nesmi, eh, budu king.
      JANDOS
      JANDOS --- ---
      HNIZDO: Tam jde preci o to, ze si chce od Sansy vykompenzovat to co nedostal od jeji matky. Jinak nemyslim ze by mel problem najit si holku.
      Asi jako Jamie. Bohatej rytir co muze mit kazdou, suka svoji sestru :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam