• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Toz nebylo to uplne spatne ten novej dil...
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SOFIJKA: vůbec nechápu, co tam ještě dělá. Kdyby ho ve 4. sérii zapíchli, tak by mi ani nechyběl. Ale třeba vleze do hlavy Cersei a skočí s ní z okna
    SOFIJKA
    SOFIJKA --- ---
    a co Bran? ten se choval jako úplnej blbeček podle mě, všechno je moc složitý na vysvětlování a pak jí ještě připomínal svatbu. a Jonovi by mohli poslat krkavce, je lepší řikat věci osobně, ale někdy taky rychle.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Celej tenhle dil byl plnej bozich steru. Sassy Sansa jede, a taky me pobavil Davos a jeho suchy "..this is Jon Snow."
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HEERO: dozví se pravdu o tom, kdo zabil toho blonďatýho zmrda Joffreyho
    HEERO
    HEERO --- ---
    TOOMIX: co se mu stane? :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    U pár momentů jsem se i smál :)

Euron na Jemieho o Cersei:
    Does she like it gentle or rough?
    A finger in the bum?

Tyrion o dobytí Casterly rock
    Give me 10 good men and I'll impregnate the bitch.
    And so it begins.

Cersei na Ellaria Sand, která má v puse hadr, a něco na ni mumlá
    I'm sorry, I can't understand you.
    That gag makes it impossible to understand what you're saying.
    It must be frustrating.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    J4C0B1M: ale nandá to Jamiemu
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HEERO: umře stará bába
    JADE
    JADE --- ---
    HEERO: ja jsem treba cekal Gregorovo zeleny pero v akci, misto toho trapna jedova pusa...zcela neoriginalni ;S
    HEERO
    HEERO --- ---
    nahodte nejaky spoilery, umre nekdo, stane se neco?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    GIINGGER: Fakt jo? Mně se zdá, že jde kvalita teda dolu, taková bramboračka rychlokvaška
    ARAON
    ARAON --- ---
    GIINGGER: Danny potrebovala nerfnout jako sul. Jinak by vubec nebylo zadne drama. A zadne drama, zadna TV.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Tak po minulym srackodilu si timhle zas spravili reputaci. Zaver s Olennou bozi, a celkove Daenerys dobre podelali s tou armadou. A ona me v tomhle dilu skoro nesrala, coz je co rict. Vlastne se zachovala velmi dospele a rozumne co se tyce Jona a udelala prvni vstricnej krok, coz bych od ni necekala. Sceny s Cersei a zmijema taky skvely. Tenhle dil se za me fakt povedl.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ARAON: jo takhle. to asi jo no :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    MAWERICK: Já teď narážel na předchozí epizody. Rande Oleny, Sansnakes a Krakenovců, nemělo geograficky ani dějově na Dragonstone co dělat. Tohle všechno mohli naplánovat v Dorne, kam by to měli všichni stejně daleko a bylo by to bezpečnější.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ARAON: ja jsem knihy necetl tudiz nemohu soudit.
    ARAON: no pro rovnocenne partnery urcite, ale nezapominej na to ze Daenerys na JS nekouka jako na rovnocenneho,, ale jako na vazala... Takze ta cesta byla taky soucast oho mu ukazat kdo je tady Pani :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    MAWERICK: Mimochodem, telekonference, "glass candles" v seriálu asi neexistujou, co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam