• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    MUZA
    MUZA --- ---
    HNIZDO: porad si nemuzu vzpomenout, co je predpovedela ta carodejnice, krome toho, ze prijde o vsechny deti...

Jinak vazne nevim :) jak pojmout psychologicke hodnoceni fiktivni postavy :) ja ji vidim nejak a ty jinak... No a uvidime, jak se to vybrbi... Co se tyka hodnoceni toho, kdo je vic veprdeli... Jak vime, v got castecny uspech neznamena absolutne nic, stejne tak poradnej pruser :))
    A to se mi na tom libi :)) tesim se na dalsi dily...
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MUZA: Hele nemyslim, ze C je silena. Jiste, szira ji touha po pomste, ale neni Sileny kral. Chce si to vyridit s konkretnima lidma (+- 100 000 obeti je collateral demage), sejmout konkurenty a pak vladnout (coz je na 7 kralovstvi konzervativni pristup). Tah s EUronem a Highgarden ji vysel, zatimco Daenerys je dost v prdeli. (Samozrejme EUron skonci uplne jinak, nez si predstavuje.)
    MUZA
    MUZA --- ---
    LOOP_ONE: a vis ze ja bych se nedivila, kdyby ona kuchla jeho? On ma aspon naky svedomi, ona uz je definitivne za carou zdraveho rozumu...
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    MUZA: mam strach, že ji stejně dřív kuchne Jaime...než by dostala tu šanci potkat ledováka...
    MUZA
    MUZA --- ---
    LOOP_ONE: cercei se pokusi preprcat i ledovaky, aby mohla vladnout... Forewer "young" :))
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NJAL:
    We Will Not See Ellaria Sand Again on Game of Thrones, Confirms Indira Varma - The Grumpy Fish
    http://www.thegrumpyfish.com/will-not-see-ellaria-sand-game-thrones-confirms-indira-varma/
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Reddit ide :D

SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NJORL: zadna takova postava jako Chaimeho tam neni:))

WITTGENSTEIN: jj. a co tohle, hezky nastrihany:
    Rhaegar & Lyanna | But that's a sadder story.
    https://www.youtube.com/watch?v=VHMXlK3wM2M

NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Stejně mi bude chybět :)

NJORL
    NJORL --- ---
    Trochu z jineho soudku. Mate li radi herce, co hraje Chaimeho, tak doporucuju tento film.

Shot Caller (2017) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/108934-shot-caller/prehled/

LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    dobrej díl..
    jako největší strach mam, že díky Branovi z toho bude nakonec serial Lost .... :(
    Kdyby walkeři došli až do KingsLanding by bylo super..
    Cersei by nejraději viděla mrtvý uplně všechny ..krom Jaimeho..jí by se to i hodilo
    Jon a Daenerys vs Walkers a z druhý strany Cersei jim podkopává nohy...dobrej finish
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    CYBERKOTLIK: myslela jsem na to na konci dilu, ze tady si clovek nikdy nemuze byt jistej, ze je nekdo fakt mrtvej... :D
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Hackeři napadli televizi HBO, ukradli i scénář Hry o trůny - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/...l-scenar-hraci-pokoj-104-pv8-/software.aspx?c=A170801_062405_software_dtt
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    HNIZDO: na ejdnu stranu jo, aleEmilie tam emla spoustu dramatickych zazitku a vyvoje postavy na to, aby jen neprepinala z polohy do polohy. Je to o tom jak to ktera zahraje. Napr ted scena v zalari - jak ji zahrala LH a jak by ji asi zahrala EC. Ty zkusenosti a rozdil tridy jsou zkratka videt, scenar nescenar.

HERR_FLICK: tos moh rict treba slovama tenhle vyblitek:))
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    O to vetsi fail kdyz uz se o tom bavime bylo zbavit se Daria, kterej je pravdepodobne dobrej strateg/valecnik...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JOPS: Ak sa budú všetky rozhodujúce boje odohrávať vo friendzone, tak Joraha nikto neprekoná - to je jeho domovský terén.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SITH: myslim, ze generala ma na ceste "Jorah Mormont" rytir to je a nejake zkusenosti s velenim by mohl mit ne ? :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GIINGGER: Co žebříky, ale díra! "Helm's Deep has one weakness..."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam