• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ANNNA: Pekny to mi vubec nedoslo, ze si ty roubiky muzou sundat a pokecat :D
    DERDEN
    DERDEN --- ---
    Bran je celkom uzitocny, ked bude zle mozu ho s D. vymenit za nieco uzitocnejsie. Chlapec co vidi vsteko a vsetkych by sa jej celkom hodil. To by jej aspon niekto mohol povedat jak dostane nakopane, ked si poide take takticke preslapy.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    GEKONZPRAHY: Má nejpropracovanější teorie - až se přestanou zoufale zmítat na konci řetěžu, stačí ustoupit ke zdi, vyndat roubíky, sundat botu, ošmrdlat jedovatou rtěnku (měla tu pusu moc pěkně červěňoučkou, jestli nebude blbnout, jedu tam bude dost) na botu, a hodit botu mamce. A je to.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    ANNNA: Taky jsem přemejšlel, holt to chce využít ten bezmocnej berserk až dcerka vydechne, a mlátit hlavou do zdi, dokud bude mít sílu...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Včera jsem konečně dokoukala třetí díl, a teď tu sedím a místo práce vymýšlím možné způsoby sebevraždy pro Ellarii. Mám už alespoň dva docela proveditelné!
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    MANZONER: to dela to breznevovsky oboci
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MANZONER: Na Zmijozeli ho vycvičí Snape.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    GIINGGER: me tam jeste pobavila Missandei, jak zahlasila neco jako "vitejte na dragon stone" uplne stejnym tonem jak letusky v letadle:)) sem cekal ze zacne rozdavat kavu:)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    GIINGGER: Hádám, že koukat Meeře na záda byla nuda, tak celou cestu někde lítal...
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    MANZONER: Ja jsem si rikala neco podobnyho, v minuly rade s tou svoji jasnozrivosti sotva umel, a najednou je z nej takovej mistr zenu? Kdy se to jako naucil, kdyz ho starej Raven nestihl doucit vsechno a pak s Meerou akorat honem zdrhali pred zombikama na zed?
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    MADIETTA: Jinak mi přišlo vtipný, jak na konci minulé série byl ještě vystrašenej, vyjukanej klouček a na Zimohradu, takovej sensei.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    HNIZDO: imho bude resit hlavne valku s Nemrtvejma a nejakej boj o to, kdo bude kralem, mu je ukradenej (tim padem i Malicek:) Ale stejne sem zvedavej, kdo shodi tu Zed, zda Cersei nebo Baelish:):)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MANZONER: to je pravda, ale je otazka miry jeho vlivu, notabene ve stavu v jakem je ted
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    MADIETTA: Tak jeho poslední slova předtím, než řekl, že tam teda bude pod stromem mrznout, byla. "Musím mluvit s Jonem".. a vůbec by se nevracel.. zamotal by se do stromu :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MANZONER: myslím, že v tomhle bodě je mu vlastní rodina už úplně ukradená, že už myslí tak maximálně na nějaký iluzorní greater good.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    FRIZER: Akorát ho nemá na seznamu ještě :D
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    TRIPLT: Co ho nezajímá? Furt je to Stark, ať tříokej nebo ne. Když cestuje časem a vidí všechno, tak asi udělá vše proto, aby uchránil svou rodinu ne? Pak by veškeré další Malíčkovy plány mohly být neúspěšné.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    MANZONER: A s Aryou už vůbec ne
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MANZONER: Na druhou stranu si myslim ze Brana "plev" uz nezajima...
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    HNIZDO: Jo? Myslím, že s Branem nepočítal třeba vůbec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam