• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Zrovna takovej díl vidět v takový mizerný kvalitě... no vlastně to má svoje kouzlo, protože na vostro to bude furt obsahovat nějaká tajemství
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    A zodpovedá to tomu leaknutému scenáru alebo nie?
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    fuuuuuck, tak tohle bylo epic. Až to vyjde v pořádný kvalitě, tak se na to musim podívat znova!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    GoT sleduju jenom tady (a je to dost dobrý), ale mám trochu chuť být svině a podívat se na ten leaknutej, abych mohla prudit lidi, co nadávaj na spoilery týden po premiéře. :o
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    Saint George and the Dragon - epic.)
    skvelej dil
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    FRIZER: Naprostej souhlas. Jak se vysvihne z ty zeme, hodi se do battle modu, Brienne udela krok zpet, jakoze what a zacne ten hudebni podkres, naprosta dokonalost.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    pockamnahadrippockamnahdrippockamnahdrip....
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Arya a Brienne, 10/10
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    NORDSSON: nic moc kvalita 640x386
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    FRIZER: je to asi nezávislej leak
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Sem myslel že šel ven jen scenář....no nejak jim to blbne chlapcům
    SKRU
    SKRU --- ---
    DOUPLE: se priznam, ze z hlavy uz nevim, co presne v tech pokojich videla, knizky sbalila bejvala pritelkyne:) ale je mozny, ze z budoucnosti nic
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Hodte kdyztak nekdo odkaz :)
    Dik
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    stahoval jste nekdo tu leaknutou 4. epizodu? Jaka je to kvalita?
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Dal jsem tu leaknutou epizodu a nic lepsiho jsem dlouho nevidel, epic.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    SKRU: ja tu celou cast chapu tak, ze vidi par obrazu z toho co muze nastat/nastane, ale spis jako obecny obrazy nez konkretni udalosti. Z knizek si to skoro nepamatuju, kterou udalost mela jako vizi ktera se pak stala?
    SKRU
    SKRU --- ---
    DOUPLE: namyslim si. HoU me sice v knihach dost nudil, ale pri druhym cteni jsem si to procetl. danny vidi par scen, o kterych vime, ze jsou pravdive a zazije i tohle. nyni mame jiz dost indicii..:) (aby si kazdej stvoril vlastni teorii;))
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Tak aby vám nebylo líto, že v pondělí už budeme bohatě za polovinou série.

How Game Of Thrones Characters Have Changed From Season 1 To Now | Bored Panda
    http://www.boredpanda.com/then-vs-now-game-of-thrones-george-rottkamp/
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    LEON_CHAMEAU: No v 5. ještě není slavná Star, ale už od 7. se stává oblíbencem:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam