• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NJAL: podle toho od kteryho kloubu zacnou - u Starka zacli s tretim obratlem a moc dlouho jim nevydrzel:))
    NJAL
    NJAL --- ---
    ALCATOR: To mi nebylo prilis jasne, v rozhovoru s obchodnim cestujicim Iron Bank Cersei rika, ze zlato je pod dohledem bratra a i on sam rekne, ze rozhodne podpori jeji dalsi podnik - kdyz dostanou zpet dluzne zlato. Nebo mi neco uniklo?

WITTGENSTEIN: Cerny rytir prichazel o komplet koncetiny, Jaimeho mozna budou odsekavat po kloubech :-)
    BOLUDO
    BOLUDO --- ---
    WITTGENSTEIN: Slow learner :-)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    BOLUDO: Kontrolní otázka: o kolik rukou ještě může Jamie přijít?

BOLUDO
    BOLUDO --- ---
    MADIETTA: Nečekám, že se utopí, ale to zajetí se přímo nabízí.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MUZA:
    BOLUDO: pochybuju, že by jeho smrt nechali otevřenou, jako že možná se utopil, možná ne. Buď vyplave hned v příštím díle, nebo se objeví v nějakém pozdějším.
    MUZA
    MUZA --- ---
    BOLUDO: simte, jamie samozrejme prezije a zas dostane od cersei vylagos, ze jde pozde + kde kurva nechal zlatou pazouru :))
    BOLUDO
    BOLUDO --- ---
    Zlato a většina zásob i armády je teda už v KL, ale největší ztráta pro team Cersei je jasná. 2 zkušení generálové Jamie a Tarly. Plus Bronn dejme tomu. Ti už se z toho asi nevykřešou, možná do zajetí.

Peklo tam Tyrion "přivedl", ale na druhou stranu si to zatím rozdali jen s armádou mimo město, takže celkem fér.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    NIGHTFURY: Asi trikrat, ale uz je to tu zakopany)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    NJAL: Rád bych upřesnil, že zlato se do King's Landing dostalo v pořádku - to, co bylo nyní likvidováno, byly zbytky sklizně.

PER2
    PER2 --- ---
    me by zajimalo kolik s sebou meli balist, jestli jen jednu, tak meli celkem luck, ze nejvetsi vuz siroko daleko jim nepodpalili ;o)))

Pasteboard — Uploaded Image
    https://pasteboard.co/GEBpluI.png
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NJAL: tak draci by měli fungovat, pokud teda nezmrznou a nepřidají se pak na stranu WW.

Ale pevně doufám, že budou vyhubení v boji a posléze teda Night King vyhraje tak nějak s prstem v nose.
    NJAL
    NJAL --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Bran ma blby, ze zase na rozdil od Einsteina cestujiciho za pomoci teorie relativity pouze do budoucnosti, on zase muze zda se cestovat pouze do minulosti. Clairvoyance by se hodila. Ale ja osobne cekam, ze nekde v minulosti vyhrabe nejake dalsi achillovy paty WW, diky kterym koalice vymysli WWWMD (weapon of white walker's mass destruction) misto aby je vojaci za tezkych ztrat jednotlive pobijeli dragonglassem.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ARAON:ja mam pocit, ze si ho dost oblibil a naopak se Sansou se pohadal kvuli rozdipanymu hradu

SIRRIL_NEMESIS: bude patrat po minulosti a historii s WW bych rek

NIGHTFURY: tak Tyrion by si mel hlavne uvedomit ze rozpoutal totalni peklo, kdyz ji tam prived s tema drakama.))

NJAL: jeli po brehu no.)
    NJAL
    NJAL --- ---
    CYBERKOTLIK: Kdyz vidim tenhle screenshot a vzpomenu si, do jaky hloubky Jaime klesal, tak mi z toho vychazi jedine: tyhle kone jsou oba Jezisove. :-)

Ale jo, pekny dil. Sice se mi zdalo, ze parkrat Brienne sekala Arye nad hlavu, misto aby zamirila krasneho bejka presne na klicni kost, ale jinak se pripojuji k predrecnikum. Skoro jsem az s Jaimem soucitil, tak blizko se dostali s Tyrellovskym zlatem do King's Landing, a naraz z jeho armady byli Etiopane v roce 1935, celici italskym bojovym plynum a bombarderum.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    A nikdo nezmínil Malíčkův polknutý jazyk, když mu Bran řekl, že "chaos is a ladder"? :D

Jinak epizoda výborná, jsem ráda, že jsem si počkala a ani tu nečetla ty spoilery.
    (Nejen) Bronnův smích po Dickonově představení mi vynahradil, že jsme ho tak dlouho neviděli.

Konec samozřejmě epic a bylo fajn vidět, že Tyrion přece jen má bráchu pořád rád :)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Jaky myslite bude dalsi vyvoj Brana? K cemu bude, co udela?
    ARAON
    ARAON --- ---
    CYBERKOTLIK: Jenže malej Robin Arynů zbožňuje Sansu a Petyra nemá rád, takže když mu Sansa řekne, že strýček Littlefinger udělal něco ošklivého, vůbec by to nerozporoval. Ve Vale ho taky nikdo nemusí. Littefinger je v řiti.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ten kun, na kterym jel Jaime do toho posledniho utoku je fakt hrdina:)

POZITRON: myslim ze ne. Zachranil celou bitvu a ma pod sebou cely Vale Aryn - to bude min. pulka armady, kterou maj ted Starkvoe proti zmrzlikum k dispozici. Pokud se neco Malickovi stane, tak by se taky mladej Aryn mohl obratit proti Starkum a koalici lidi by to rozprasilo na prach. Jon tohle urcite pochopi. Otazka je, jeslti to pochopi i Arya:))
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Game of Thrones: The Loot Train Attack (HBO)
    https://www.youtube.com/watch?v=pE2wcBeyNdk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam