• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NIGHTFURY: me prijde, ze prave Tyrion (s Varysem) dost ustoupil do pozadi, v podstate nemaj zadnou svoji linku. A rek bych, ze je porad rozdil, kdyz proti sobe bojujou smrtelnici (byt divokym ohnem) a kdyz najednou zira na obludu, ktera pali lidi a ktery se nemuze nikdo postavit. Nutne si musi rikat, co se stane kdyz Daeneryss zemre. Nebo zesili. Nebo se vykasle na moralni autority a zacne to tam masakrovat ve velkym.

jinak scenaristicky jsou ted Lannisteri a jejich spojenci nejzajimavejsi postavy - z oponentu uz ma nejakou poradnejsi zapletku akorat Arya.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    JOPS: Tak já jí taky věřím, že je to šílená, pomstou posedlá kráva, která už nemá co ztratit :))
    Rozhodně je fajn mít v seriálu i pořádné záporáky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIGHTFURY: ja Cersei proste zeru, ja ji to vsechno verim a plus to je celkem kost :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Mně se v podstatě dost líbilo, že jsem konečně mohla tak trochu fandit oběma stranám :)
    Jamie a Bronn jsou neskutečně zábavní a už jsme je viděli v mnoha cool situacích, kde se projevily jejich charaktery (i když v případě Bronna to možná není to správné slovo :D). Samozřejmě mají smůlu v tom, že jsou na straně Cersei, kterou teď už nenávidí snad všichni kromě Qyburna.
    Na druhé straně je Tyrion (pro mě od začátku jedna z nejlepších postav), Dany (která je už dávno víc než lehce otravná) a hlavně DRAK.

No a Tyrion je možná trochu v šoku, cože to přitáhl do Westerosu, na druhou stranu to byl právě on, kdo už kdysi dávno rozprášil Stannisovo vojsko divokým ohněm..
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    TAPINA: a nemuzes ho ani ozrat, hrozi nebezpeci vybuchu
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HNIZDO: Taková anestezie na draka, hm.... jako asi by se dalo, ale byl by s tím stejnej problém jako s tím jedem na draka - bude to látka o tak silné koncentraci, že sejme každého, kdo přijde nedopatřením do styku s jejím mikroskopickým množstvím. Své vědí veterináři ze ZOO, kde se uspávají sloni :o)
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    JANDOS: jo taky jsem fandil...
    ARAON
    ARAON --- ---
    TOOMIX: Pekne blbej design. Jako asi to pujde spatne vytahnout, ale nebylo by lepsi mirit spis smerem na maximalni penetraci? :-)

MAWERICK: Z tech samych knizek, co cetl Tyrion jako kluk?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NJAL: to je prave to... odkud by to vedel? Tak nejak se mi nechce moc verit ze by draci nechali meistry na nich delat pokusy :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Spis nez resit jak otravit draka, ktery rozhodne neni pouze bytosti z masa a kosti (minimalne ma uvnitr fuzni reaktor), by mne zajimalo jak chtej vytahnout ten masivni hrot se zpetnymi hacky, kterej je navic zrejme na drevenym ratisti, ktery se pri vyndavani ulomi.
    Chtel bych poznat veterinare, ktery by se pokusil o operaci na drakovi bez anestezie. Pro kvalitni srovnani - zkuste kocce ostrihat drapky.
    ARAON
    ARAON --- ---
    MAWERICK: Kdyz nepocitam bic, tak dostal kopim do podpazdi a zarval bolesti.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Otráveně fakt nevypadaj

NJAL
    NJAL --- ---
    MAWERICK: Qyburn by to mohl vedet... A vylepsit svuj lehky flak. :-) Akorat by mel byt rychle pusobici, protoze jed, co draka zabije az po finalni bitve nema ten spravny takticky dopad.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ARAON: to jo. Ja spis myslel jestli to nebyly zraneni z boje pred tim nez s ek nim dostal.
    ARAON
    ARAON --- ---
    MAWERICK: Jojo. Celkem kvalitne si zakrvacel.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    TOOMIX: nebyly. Po pravde pochybuju ze by nekdo vubec vedel jak umichat jed pro draka :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ARAON: a opravdu ho zasahly? me to tak neprislo. (ale mozna jsem si toho jen nevsiml)
    ARAON
    ARAON --- ---
    TOOMIX: No hlavni opomenuti je, ze zatracenej Euron je stale na zivu, i kdyz dostal nekolik zasahu obvykle otravenymi zbranemi Sandsnakes. :-P
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JOPS: o jedu zmínka nebyla, ani ty šípy nevypadaly, že by byly máchaný v jedu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam