• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ARAON
    ARAON --- ---
    A já jsem si říkal, že je mi ta konverzace mezi Jonem A Danny nějaká povědomá...
    Game of Thrones: Jon Snow and Mance Rayder
    http://www.youtube.com/watch?v=X7cpKWr6GlI
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Jaime Lannister Goes Leeroy Jenkins at Daenerys Targaryen
    https://www.youtube.com/watch?v=EK44R_Owsoc
    JCD
    JCD --- ---
    CHRMLE: u own Euron on ur own :)

Serial bohuzel udelal ze dvou postav jednu...knizniho Eurona vicemene vyskrtli a knizniho Victariona prejmenovali na serialoveho Eurona....voila ...stejny trik jako s Lady Stoneheart....bylo to az prilis mysteriozni a neuchopitelne, cut ...
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ARAON: ja myslel fyzicky:) rek bych ze to je ted jen na nem esli se vrati

MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NORDSSON: ja jsem nekde cetl/zaslechl ze GRRM s HBO nejak domluvil jak bude serial probihat a jak ma dopadnout ne?
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    RUDIE: nemyslím si. Když se seriál začal odchylovat od knížek a předbíhat je, tak se GRRM vyjádřil, že W&B jsou mnohem krvelačnější a drastičtější než on. Takže bych čekal, že své pověsti a hlavně pověsti GoT jakožto příběhu, kde hlavní postavy umírají naprosto nečekaně, budou chtít dostát až do samotného závěru.
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    JCD: a co "Euron ur own!" :D
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    ARAON: já si myslim, ze v kniznim svete by to bylo silne nepravdepodobny, ze by se to stalo, ale lenošivý scénaristi s potřebou WOW scén jsou na zaver serialu klidne schopny prijit s happy endem, kdy se Sam stane najednou hlavou rodu, pojme Fialku za zenu a slzicky stesti potecou proudem. Dizgrejz)
    JCD
    JCD --- ---
    Euron ex machina, dobra hlaska, to pouziju ;)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    JCD: mjze byt :) I kdyz moje podezreni je spis lenost scenaristu ;) Proste Euron exmachina a hotovo :)
    "Je potreba akce v deji tak tam poslem Eurona on uz to zaridi" A jak a proc se tam "realne" dostal se imho resit uz nebude. Proste to tak je. deal with it :)
    JCD
    JCD --- ---
    SICKBOY4000: Melisandre neni zasvecena do internich zalezitosti, to je nepravdepodobne.
    MAWERICK: Cersei neni moc chytra, to spise Qyburn, nicmene moje podezreni lezi na Varysovi, urcite posila holuby do Kings Landing. Protoze nenavidi magii a draci jsou magie. Tim spis ze v poslednim dile podtrhli, ze za jeho zradu bude ohynek. Tim spis, ze Melisandre naznacila jeho konec. Cista spekulace...
    ARAON
    ARAON --- ---
    CYBERKOTLIK: Sam z Hlídky neodešel. Sam z pověření vleitele Nightwatch odjel studovat, aby se mohl vrátit jako maester. Ale pořád je člen Nightwatch.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    HARALD: no takhle - to plati, pokud tam je nekdo (Eddard s mecem) kdo bude ty dezerce trestat:))
    Zvykovy prava zanikaj, pokud je nekdo nevymaha. Navic Sam uz z Hlidky odesel, ted by odchazel z Citadely, a tam by asi tezko resili kam pude. Kdyz se ted Sam sebere a odejde vladnout, tak najak nevim a) koho by to vubec zajimalo b) ktera autorita by mu to chtela zatrhnout. Prakticky mu staci pred nekym kleknout a je to:))
    HARALD
    HARALD --- ---
    OSIP: Rod má smůlu. Členství v hlídce je na doživotí. Vzpomeň na mistra Aemona.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    MAWERICK: no ja nevim, myslim ze lodstvo obeplouvajici z jihu celej kontinent muze bejt na dost mistech spatreny a asi je pak jasny kam jedou. A Quyburnovi ty ptacci asi docela fungujou, narozdil od Varyse
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    JCD: protoze plot demands it?
    Nebo mozna Cersei vi jak asi bude Tyrion uvazovat? (pokud teda vi ze je hand of queen)
    ARAON
    ARAON --- ---
    SICKBOY4000: Ze by se nakonec ukazal i Moqorro? Tomu se mi nechce verit. :-P
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    JCD
    JCD --- ---
    Vrta mi hlavou, jak je mozny, ze se Euron pokazde objevi jako duch na spravnem miste....napred vi kde sejmout mlady grejdzoje a martelly, pak vi kde odriznout eunuchy...bud je to jasnovidec, nebo se ta jeho Silence teleportuje a nebo ma v dragonstounu speha
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam