• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---

Kdo se nevrátí z Cesty tam a zase zpátky (případně se vrátí s modrejma očima nebo oloupanej a kulhající)?

143 hlasy od 79 respondentů

JCD
      JCD --- ---
      GIINGGER: zrovna tak se muze proletet za zed a kouknout se na army of the dead z vysky sama, ale to se asi nestane, ze stejneho duvodu jako Gandalf nepouzil orly :)
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      No, nejak nevim jestli jit za zed a odtud pritahnout zivyho wighta jako dukaz je uplne ten nejlepsi plan. Hlavne ale porad nechapu, proc nemuze Daenerys s jednim drakem priletet na Red keep a proste tu Cersei upalit. Pochybuju, ze je mesto osazeny scorpionama, takze ji v tom absolutne nic nebrani a bylo by hotovo a maximum u toho usmazi par dalsich strazi/vojaku a par sten v KL.
      AMANT
      AMANT --- ---
      NORDSSON: snad bude aspon poradny bitevni choreo s kladivem, ochutnavka byla celkem hutna:)
      BEOWULF_CZ
      BEOWULF_CZ --- ---
      ten allstar "band" na konci je super :)
      JCD
      JCD --- ---
      No super a zas musim cekat dalsi tyden...je to spis Game of Patience ...
      NORDSSON
      NORDSSON --- ---
      Ja jen doufam, ze bude mit Gendry nejakou zasadni roli. Jako treba, ze je momentalne nepravoplatnejsi pokracovatel rodu Baratheonu. Jinak mi to pripada jako naprosto zbytecne promarnenej cas, kterej se dal lip vyuzit treba na... na... delsi mazleni s draky?
      Jestli v tom Cersei neni, a jen to na toho blbecka hraje, tak je to nejtrapnejsi telenovela.
      A jako Arya, wtf? Pripominka toho, ze to je holt jeste porad mala holka, kterou akorat nekdo naucil efektivne vrazdit, ale jinak knows nothing.
      FLOE
      FLOE --- ---
      BOBBYLON: Taky si rikam, ze kdyz se na nej cekalo 4 roky, tak to mohlo bejt ponekud jiny... :D
      BEOWULF_CZ
      BEOWULF_CZ --- ---
      ARAON: krava!

house tarly.. like a boss
      MEANDER
      MEANDER --- ---
      FLOE: Jsem zrovna takové zvíře nekulturní jako ty. Sem s nimi, prosím :-D
      BOBBYLON
      BOBBYLON --- ---
      Gendry, to je ted neco jako ten slepej asiat v novejch star wars? Takhle stupidne naroubovanej comeback si v zadny serii nepamatuju :)
      DOUPLE
      DOUPLE --- ---
      DOUPLE: fuck me
      BLEVAJZZ
      BLEVAJZZ --- ---
      CYBERKOTLIK: přesně jsem si říkal.. 7 statečných :-DDD tento díl byla taková výplň zase.. ale proč ne... Baratheon s kladivem opět na scéně, těším se :-) Sam se stal posledním Tarlym. Malíček dokáže přečůrat i Aryu....dobrej díl.
      FLOE
      FLOE --- ---
      CYBERKOTLIK: Nejsem debil, respektuju, ze kazdej neni psychofanda lacnej informaci jak ja :D Jen me to dneska prekvapilo. Zapomnela jsem, ze to mam, pac sem si rikala "meh, scam z netu" a dnes to ctu zpetne a vono to fakt odpovida radka po radce.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      FLOE: dokud to nebudes psat sem tak v poho:))
      FLOE
      FLOE --- ---
      Musim rict, ze ty, prej ukradeny, popisy jednotlivejch dilu sedmy serie, co jsem nasla a ulozila na zacatku serie, jsou zatim do puntiku presny. Nebo alespon ty co mam ja. Tak jsem zvedava, jestli to bude odpovidat i dalsim dvoum epizodam. Kdyby byl nekdo jako ja a ma rad spoilery, tak klidne poslu do posty, ale nerucim za autenticitu pro dalsi dva dily. Sorry, jestli tim nekoho seru, neni ucel.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      to se melo jmenovat "sedm statecnych" :) Varys nejlepsi, ten kyselej ksicht:)
      ARAON
      ARAON --- ---
      I'm not here to murder.

Dracarys!

:D
      ARAON
      ARAON --- ---
      ONDREJR: GRRM bude urcite vedet. Posli mu zpravu.
      ONDREJR
      ONDREJR --- ---
      Ahoj, tušíte někdo, jak jsou pravděpodobné a možné závěry tohodle blogu co se týče konce osmé série seriálu, resp. celé knižní ságy? https://www.thedradonandthewolf.com/ (Zejm. doporučuji pro velké spoilery "War for the dawn".)

Co se týče spoilerů sedmé řady seriálu, ty mohou být snadno přebrané z mnoha jiných stránek, co odkazují na leaklé scénáře; nicméně nikde jinde jsem neviděl takhle detailní popis konce osmé řady.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam