• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      TOOMIX
      TOOMIX --- ---
      NORDSSON: tipuju, že to bude poslední scéna a zachraňující drak bude až v 7. díle
      NJORL
      NJORL --- ---
      NORDSSON: Ja se vsadim ze pro nej prileti Dragon a uz nebude jeji ale jeho
      NORDSSON
      NORDSSON --- ---
      TOREIP: tipoval bych to na draka bez Dany - v tomhle díle nám bylo ukázáno, že draci mají Jona rádi, takže vycítí, že je v nebezpečí, a bez jejího rozhodnutí je z toho jeden z nich přiletí vysekat. Od té doby bude Jonův tak, jako je Drogon Danyin. Jen mi je líto Ghosta - toho asi zamkli někde v psinci na Winterfellu. :/
      MANFRED
      MANFRED --- ---
      TOREIP: Nijak. Zjistilo se, že chlapi v díle "Zápas dam sedmikrálovských" maj v podstatě jen rušivou roli.....
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      Takovej hate :D ja se jenom zeptal)
      BOBBYLON
      BOBBYLON --- ---
      TOREIP: na tuty drak
      HARALD
      HARALD --- ---
      TOREIP: Půjdou se mazlit s Aegonem Targaryenem. Chci říct Jonem Sněhem.
      MEKKZ
      MEKKZ --- ---
      TOREIP: mno jeste by ste tam mohl objevit Benjen Stark popripade deti lesa :)

Ja bych jen rad videl to, jak Dothraki dostanou naprdel. Dothraki vs. regular Army.
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      SHARKSYK
      SHARKSYK --- ---
      TOREIP: Spíše práve naopak nie? Väčšina drakov prežila hneď niekoľko Targaryenov, pak ich vždy skrotil nejaký ďalší Targ alebo žili na Dragonstone.
      JCD
      JCD --- ---
      FLOE: posli mi pls take ty summary, potrebuju si nejak ukratit ten tyden cekani ;)
      JADE
      JADE --- ---
      NORDSSON: ja myslim ze Gendryho zasadni role bude, takovej bestie Jona + ukova nejake ultimatni zbrane z dragonglassu pro tu homo particku co sla za zed a mozna ve finale za Jona polozi zivot...
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      CYBERKOTLIK: Mel jsem na mysli spis to, kdyby umrela nekde v ustrani - draci by to pocitili a ne, ze by jim chcipla pred ocima.
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      CYBERKOTLIK: Tak o tom nepochybuju, to by byl konec serialu)
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      TOREIP: si predstav, ze ji nekdo pred tim drakem napichne na kopi - myslim ze by nastal draci berserk:))
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      ALDARION: Mozna proto, ze nemeli co ztratit a byli sobestacny. Takhle by prisli o matku a to uz je muze rozhodit.
      ALDARION
      ALDARION --- ---
      Je pravda, že etologie divokého draka bude asi odlišná, než od etologie traumatizovaného domestikovaného draka bez pána - ale mám pocit, že než si draky ochočili Valyrijci, tak nedělali žádné obzvláštní problémy existenci lidstva jako celku. :D
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      TOREIP: nastalo by asi peklo na zemi, lidi by prezili jen v izolovanejch mestech/enklavach chranenejch balistama (az do vynalezu strelnyho prachu:))

GIINGGER: podle me to neni tak jednoduchy - ted ty draky pouzila poprvy poradne, a jak Tyrion tak Varys nebyly moc happy. A to jsou jeji nejvetsi fans, vem si co na to reknou vsichni ostatni. Kdyz to bude prehanet, tak ztrati komplet sanci na jakoukoliv podporu lidi, protoze zkatka pro ostatni sou ty draci totalni magorina:)) Tarlyove to vyjadrili presne - je cizi, ma za sebou jen bandu barbaru a pritahla na ne atomovku, to zkratka vyvola masivni odpor uz samo o sobe. Pro beznyho clvoeka to musi byt jak kdyby se spojila s ufonama.

A zaroven - jak muze riskovat, ze na hradbach KL nebude tech balist treba 50? Kdyz vidi, co zpusobila jedna...
      MALARKI
      MALARKI --- ---
      GIINGGER: Zrovna tam přečte v podstatě to, že Jon je korunní princ za Targaryeny a Danny by se mu měla poklonit. Škoda
      HERR_FLICK
      HERR_FLICK --- ---
      TOREIP: prileteli by za jonem a do konce serialu mu cuchali k ruce a nechali se drbat za uchem
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      HNIZDO: To jo, ale porad vedel, ze je Dany nazivu. Vsichni Targaryeni svoje draky prezili, nikdy ne naopak.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam