• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      AMANT
      AMANT --- ---
      ARAON: vim ze v knize ji shorely i vlasy atd., ale popaleni o kopi si nepamatuju teda..to by mohlo znamenat, ze pokud se to kopi rozzhavilo o toho draka, tak neni imunni vuci dracimu ohni, kterej je "kouzelnej", glogloglopfffffffff:))
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      ARAON: Uff fakt? Tak to si vubec nepamatuju jak se v knize ti draci vylihnuli...?
      ARAON
      ARAON --- ---
      AMANT: No v knize se popálila i Daenerys, když v aréně tahala Drogonovi rozžhavené kopí z krku. Ta její nehořlavost je záležitost pouze seriálová.
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      Spis jako jak se Daenerys postavi k tomu, ze Kingem by mel bejt fakt Jon :D
      ARAON
      ARAON --- ---
      MANZONER: Mě to tam prostě irituje, jako člověka co se občas motá kolem filmu. Zkrátka by mě zajímalo, jak měla scéna původně vypadat (takhle IMO ne), proč jí přestříhali a jestli se nakonec rozhodli jim dát sebou pár Varlů, nebo je zrušili úplně, aby to bylo víc dramatické.
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      NIGHTFURY: Daenerys tedy po smrti je hořlavá :)
      NIGHTFURY
      NIGHTFURY --- ---
      MANZONER: Toho ale přece nepálili zaživa :)
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      AMANT: Pravda, to jsem zapomněl :) Já už se divil, jak pálili toho Aemona :)
      BOBBYLON
      BOBBYLON --- ---
      AMANT: fukken Sean Bean genes
      AMANT
      AMANT --- ---
      MANZONER: john imunitou vuci ohni imho vubec netrpi, dyk si popalil celkem fest tu ruku, kdyz pomahal starymu medvedovi proti tomu nemrtvymu.
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      TAPINA: Já se pozastavil nad myšlenkou, jak by hořel Honzík.. 2face?:D
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      ARAON: Třeba ten náklad byl fakt těžkej, tak se loudali. ;) Já teď fakt nevím, jak dalece v záběru vylezli od brány, ale dá se to nějak okecat. Taky se pozastavuji nad nelogickými věcmi, ale tohle.. Připadá mi zbytečný koukat na film jak na Schindlerův seznam..
      JCD
      JCD --- ---
      Hmm ... Arya si krome levelu assassina vzala i par levelu zlodeje...to bylo dobry....
      Akorat si mohla dat vic bodu do Wisdom, boost do Perception by se ji hodil ;)
      HERR_FLICK
      HERR_FLICK --- ---
      CYBERKOTLIK: a jamie by podobne mohl pojmout za chot daenerys

sachmat
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      TAPINA: takze nejlepi antitargaryeni strategie by byla, kdyby se Cersei provdala za Jona:)) Pripojila by sever a ukradla by Daenerys Targaryenich dedice jednim "vrzem!:))
      ARAON
      ARAON --- ---
      MANZONER: Ale prd teorie. Spíš je to divné po střihové stránce. Protože pokud tam ti nosiči s nimi jdou, bylo by logičtější je aspoň drobet zvýraznit. Pokud nejsou důležití, bylo by lepší je komplet ze záběru vynechat. Tohle spíš vypadá, že původně byla svéna natočená jinak, ale brutálně se přestíhala.
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      TOOMIX: Targaryeni museli šukat mezi sebou, jinak by přišli o ty svoje specifické rodové vlastnosti, které jsou evidentně uloženy na recesivním genu :o) Jon se dá v podstatě brát jako takové přilití čerstvé krve pro oživení rodu.
      TOOMIX
      TOOMIX --- ---
      Nebude to divný, až bude John Snow šukat se svou tetou Daenerys? ikdyž máme tu Jamieho a Cersei atd...tak asi nebude
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      Game of Thrones: Rhaegar Targaryen actor 'revealed' as season 7 episode 5 seems to confirm Jon Snow theory | The Independent
      http://www.independent.co.uk/...aegar-wilf-scolding-actor-jon-snow-father-lyanna-stark-a7892826.html
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      POZITRON: U toho jídelního stolu, když Sam přivedl divokou domu a otec si ho bral do huby furt, tak mu nylo bratra líto, dle pohledu... aspoň si to tak vybavuju
      AMANT
      AMANT --- ---
      House Tarly imho casem povede Kraster jr. aka Sam Tarly jr. :))
      HWLLFFRDD
      HWLLFFRDD --- ---
      JOPS: 1) Sam je členem Night's Watch, tj. měl by být politicky neutrální
      2) Vztah s otcem nic moc, vzhledem k tomu, že od něj dostal na výběr mezi Hlídkou a honem na pašíka, kde pašíkem by byl on. Bratra prakticky nezná.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam