• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    FLOE
    FLOE --- ---
    Pro ARAONa
    Doufam, zes mel radost z tahacu nakladu :D
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    prdlele 14 dní ted čekat :-D....
    FLOE
    FLOE --- ---
    :D
    JCD
    JCD --- ---
    ARAON: aaaa davej to do spoilerboxu kurna, ted jsi mi vyspoiloval, ze ten spoiler co jsem cetl je presny! ;)
    ARAON
    ARAON --- ---
    Jo jen tak na okraj - ten leakly scenar byl 100% presny. Takze kdo jste to cetl, nebudete prekvapeni.
    ARAON
    ARAON --- ---
    CLAVEN: To zni skutecne jako neco, co by mohl Littlefinger planovat. Jedine co to kazi je jeho pitome (pouze seiralove) rozhodnuti, predhodit Sansu Ramseymu. Do te doby mu verila, ale ted uz je to jen "Only a fool would trust Littlefinger".
    Vazne nechapu, proc to D&D udelali. Chapu ze nechteli uvadet na scenu dalsi charakter (i kdyz Jeyne Poole se na zacatku v serialu mihla), ale tohle byla blbost.
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    imgur ted sestrelil spoiler z FP :) zajem je asi prevelikej
    AMANT
    AMANT --- ---
    MAWERICK:
    ARAON:
    jo uz to vidim, na webu nula, ale fskutesnosti uz se to docela rozjizdi:)
    ARAON
    ARAON --- ---
    AMANT: To me ukazovalo taky a stejne se to stahlo pul mega za vterinu...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    AMANT: not true... ted to ma asi 1400/9700
    AMANT
    AMANT --- ---
    BOBBYLON: 0 seedu, 0 leechu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Dobrý rozbor toho, o čo môže ísť Littlefingerovi.

[S7E5] Theory about Littlefinger's Endgame : gameofthrones
    https://www.reddit.com/r/gameofthrones/comments/6ttz2w/s7e5_theory_about_littlefingers_endgame/
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    FLOE: už to tam není, pošlete mi pls někdo do zprávy link na místo, kde to je?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ARAON: Veľmi dobre. A potom že idioti sú nevzdelateľní.
    JCD
    JCD --- ---
    Ale decka, to vas GoT za ty roky nenaucilo, ze nic neni ani cerne ani bile a ze konflikty se nedaji vyhrat? ;)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    stáhl jsem ulož to... kvalita dobrá..ale zvuk je na hovno.... z piratebay 2gb verze pecka.. hd kvalita i zvuk
    ARAON
    ARAON --- ---
    CLAVEN: Lebo nič. To kdo ze sebe dělá většího hlupáka (a hysterku) nechám na laskavém čtenářstvu.

Ale speciálně kvůli tobě budu odteď speciálně označovat "fakta" serálová a knižní. Abys ses nemusel pořád tak rozčilovat.
    NJORL
    NJORL --- ---
    To dela imho HBO naschval.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam