• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    RUDIE: jen rikam ze tam nejakou schvili byli...
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    MAWERICK: jasne bez ohne a jídla stojej 4 dny v -20...
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    Mně se líbí, jak Daenerys oblíkají čím dál tím víc jako Padme Amidalu - na každou příležitost spešl střižený kabátek v jednolitých barvách, aby na tom drakovi nedělala ostudu.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    POZITRON:

ve vetsine mas pravdu :) ale minimlane nejakej cas na te skale byli... nejaka noc tam probehla. Takze odhadem? Dva tri dny? to by se mozna stihnout dalo ne?

POZITRON
    POZITRON --- ---
    HARALD:

ok, tak to mi treba vysvetlis, proc napr. benjen nejel s jonem a zustal se zombikama, kun snad dva lidi uveze, ne? navic nebyli daleko od zdi, proc stovky, ne-li tisice, zombiku kolem party hic tancujou a utocej po jednom jak v nejakym beckovym akcnim filmu, nebo jak dlouho trval gendrymu navrat na zed, jak dlouho letel havran za daenerys a za jak dlouho jim prileteli na pomoc, zdalo se to jako mavnuti proutku. imho pekna slatanina. :/

WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HWLLFFRDD: Tak což o to, emocionálně to bylo uspokojivé, ale dva zásahy deus ex machina na díl je možná trochu moc.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    RUDIE: Já ti pomůžu. Byla to strašná sračka.
    Nedělal ten díl náhodou ten člověk co vymyslel Ollyho a pak režíroval Sand Snakes?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Jen si tu odložím nějaké teleportační tabulky:

Game of Thrones map shows how far distances are
    https://winteriscoming.net/...10/game-of-thrones-fan-tabulates-distances-between-places-in-westeros/
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Leganda: Nemrtví červeně, Jon Snow zeleně.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---

Ti nemrtví opravdu olympiádu v pochodování nevyhrajou.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    ja sem linej davat ten spoiler tag)) pockam si po nedeli. a pak si sproste zanadavam)
    HARALD
    HARALD --- ---
    RUDIE: Co nedává smysl? Mě to přijde zcela srozumitelný.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Snad to neni spoiler, ale teda vizualne pekny, ale jinak fakt ne. Vetsina tech veci nedava vubec smysl...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    JADE: to je ona. Protoze si ned myslel ze ji targeryen unesl a sel ji zachranit.
    BVe skutecnosti byli svoji a on ji branil pred tim aby ji Ned dovlekl zpatky Robertovi (jestli teda nekde neco nemam fatalne pomotany :))
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    JADE: jj, i kdyz je otazka jak moc platonicky:))
    Nejlepsi sermir Westerosu byl kings guard - ochranka kralovsky rodiny (navic jsou spekulace, ze se ten princ chtel postavit svymu silenymu otci, a velka cast kingsguard stala pri nem)
    Takze kdyz s tou Nedovou sestrou odjel, tak si vzal ochranku sebou:)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    JADE: Ten ji hlidal, pac byla prave Robertovi unesena.
    JADE
    JADE --- ---
    CYBERKOTLIK: jeste mi prosim osvetli, je to ta sama sestra kterou platonicky miloval Robert Beratheon ? a proc mladeho neda za svoji sestrou nechtel pustit ten nejlepsi sermir Westerosu ?! diky...
    JADE
    JADE --- ---
    MAWERICK: spatne jsem to pochopil z Targaryen family tree ;)

CYBERKOTLIK: to jsem potreboval, diky...koumal jsem prave rodokmeny a nejak mi to nestymovalo ;)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    JADE: z house of Martel byla manzelka draciho prince. ten se tajne rozved a ozenil se s Lianou a narodil se jim Jon. VIze odhalila prave ten rovod a tajnou svatbu, ego Jon neni bastard:)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    JADE: Jonova matka byla Nedova sestra... :)
    Jak vsude se uvadi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam