• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    AMANT
    AMANT --- ---
    CYBERKOTLIK:

imho zamenujes vyrobu nemrtvych a modrookych, ne?
    ten drak bude "dustojnik" pod primou kontrolou toho, kdo ho konvertoval. u takhle vyznamnyho stvoreni je to pro me pochopitelny, to nebude radovej undead

AMANT
    AMANT --- ---
    CYBERKOTLIK:

tak von jakoze chrabre kryl onboarding...

AMANT
    AMANT --- ---
    <p class='spoiler'> ... sem piste text spoileru ... </p>
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CLAVEN: ve vysledku asi ne, ale myslim ze se kazdej (bojovnik) radsi zkusi prosekat s tim, ze tam je aspon teoreticka sance, nez se predem odsoudit k smrti mrazem.)

GIINGGER: Jj, naprklad jak tam vymysleli retez jen proto ay mohl NK polozit tlapku na draka. O co hezci by byl zaber, kdyby kamera sledovala potapejiciho draka jak zapadne nekam do bahna a pak a konci otevre ty oci pod vodou - podle me daleko lepsi efekt a bez nesmyslnyho vymejlesni obrich retezu
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    CLAVEN: Ty vole to s tou dirou jsem si presne rikala taky. Vizualne to dneska bylo fakt pekny ale jinak jsem taky nekolikrat kroutila hlavou nad scenaristickejma nesmyslama..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    btw a tech poslednich 5-10 sekund jona co najednou zavre oci a ta situace je furt megatrapna az do titulku je co..
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CYBERKOTLIK: Jako myslíš že keď mali okolo seba celú armádu, bola by to nejaká zmena? :p
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    VON_GILOTINE: tak to vypada ze litaci plamenomet bude litaci ledomet...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CYBERKOTLIK: aby mel strycek Benjen za zdi nejakej finalni smysl. jinej duvod pro to imo nebyl
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: jako konkretni reseni orisku jak dostat Jona zpatky na Zed je jedna vec. Ja spis nechapu, z jakyho duvodu si scenar komplikoval situaci tim, ze Jon nenased na draka jako ostatni, a pak se musel slozite prosekavat a bejt zachranovanej.
    Teda chapu, dovd byl aby Dany zahrala ze se o nej boji a pak citi ulevu, ze se nasel, takze ajkcelerace jejich vztahu. Ale to se zkratka dalo udelat jednodusejc:)
    HARALD
    HARALD --- ---
    WITTGENSTEIN: Výprava za zeď měla zhruba stejný význam jako Daenerysino putování po Easterosu. Vyplnění prostoru a
    bylo potřeba dát night kingovi draka, aby se do další série vyrovnaly síly.
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    nad většinou věcí se dají přimhouřit oči, nad tím, jak se John dostal z ledové vody plné oživlých mrtvol, ale fakt ne. když k tomu připočtu úvodní scénu z minulé epizody, skoro to vypadá, jako když má voda v GoT nějaké zázračné účinky na místní hrdiny, nebo je v tom alespoň nějaká esoterní symbolika :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    WITTGENSTEIN: aha, tak ted uz se vi cim night king udela to "waves are frozen" hmmm.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    CYBERKOTLIK: souhlas, kdyz si vzpomenu jak byla roztahana linka s Crasterem nebo Mancem, a ted se vyprava vyresila za v podstate jeden celej dil.
    HARALD
    HARALD --- ---
    HWLLFFRDD: Podle internetů havrani lítaj cca 50 miles per hour. 2000 mil by letěl 40 hodin bez zastavení. No, třeba letel kolem vhodného teleportu...
    HARALD
    HARALD --- ---
    POZITRON: Aha. Ono jde o detaily ve scénách a o vzdálenosti, ne o zapletky. Tam ti to vysvětlit nedokážu, já se na seriál nedívám, jen o něm čtu. Ale co jsem se dočetl:

Na té kře driftovali 2-3 dny, takže havran to mohl stihnout i uletět a nemusel se nutně teleportovat, jako to v posledních dílech musel dělat Jon.

A Benjen ex machina skrz Zeď projet nedokáže, neboť je tak trochu whig nebo white walke, či cor. Doufám, že tohle víc vysvětlí, i když se bojím, že ne.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    HWLLFFRDD: Rozhovory ve skupince byly za mě super....normálně se hlasitě nesměju když na něco koukam...
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    HWLLFFRDD: me zas vetsinou ty dialogy bavej vic nez drama typu utoci na nas medved - zalezi na tom, co z toho je min samoucelny v tu chvili:)) Ale radsi budu koukat na tormunda jak mudruje, nez jak se reze s medvedem.))
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    CYBERKOTLIK: Sedm :)
    Ale zrovna ty družné hovory na začátku byly naprosto zabitej čas. Možná to mělo bejt pro evokování vzpomínek na různé význačné momenty minulých sérií (to je tam rovnou mohli i střihnout :)), ale mně to přišlo k ničemu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam